Fiyatı emsallerine göre uygun, kalitede o düzeyde ise düşünülür
Fiyatı emsallerine göre uygun, kalitede o düzeyde ise düşünülür
Birkaç foto koyalım. Malzeme kalitesi ve ebatlar etkileyici, binmeden yorum yapmamak lazım. Takipteyim.
Valla arada sıkışmış fotoğraf çekeceğim sayfaya koyacağım dedim. Çok ilgilenmediler ben de ellemedim ortaya çekip foto çekmek lazim. Arkadan çok kaslı duruyor. Sele altına 1 tam 1 yarım kask sığar. Bayağı iri bir makina zaten 180 küsür kilo. Birileri alsa da ölçümleme yapsa.
Bugün Maltepe Moto Galeri'de bende baya inceledim. Çok yakışıklı. Sele altı yayla gibi. Göstergeler güzel. Scooter sever olsam ve tabi TNT'mi almamış olsam düşünmez alırdım sanırım.
Ön fren kaliperi çinli 150'lik scooterların demirbaş kaliperinden. Umarım diğer parçalarını da böyle anonim parçalardan seçmemişlerdir
valla resimlerden gordugum kadarıyla kullanılan plastiklerin kalitesi pek iç açıcı değil. tuş takımı ve gostergeler keza oyle. ayak dayama yerleri eski kullandıgım mondiali anımsattı. pek italyan scooteri havası alamadım. tabi yakından incelemek lazım.
bayağı iri duruyor fotoğrafa kıyasla parça kalitesi bana tnt 25 ile aynı geldi nedenini anlamadığım bir şekilde bayi görsel almamı istemedi onun dışında her şey gayet güzeldi
Fiyat emsallerine oranla çok iyi parça kalitesi de diğer tnt'ler ile aynı kalitede ise düşünülebilir hatta çok iş yapar
Bayide inceledim gördüklerimi aktarayım
1. Parça kalitesini Benelli kullanıcıları bilir hepside memnundur ve gayet sağlamdır.
2. Selesi uzun süre kullanımda sıkıntı yaratmaz
3. Sele altı geniş 2 kask sığacak kadar
4.Siyah renk vardı bayide şık duruyordu beyazın parlak durduğu söylendi.
5. Dolar bu kurdayken fiyatı yüksek geliyor dolar düşerse bayağı satacak bir Scooter
Not: Egzos'u çok hoşuma gitti
Fiyatı fazla gibi görünüyordu bayide rastlamıyana kadar inceleyince fiyat anormal değil. Fotoğraf çekemedim bidahaki sefere inş.
Ayak marşı yok. Ki ayak marşının en çok olması gereken motor türü scooter dır arkadaşlar. Akü bitince başka hiçbir şekilde çalıştırma şansınız yok.
Bayide ben de gördüm, parça kalitesi gayet iyi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)