Sitesinden iki defa mesaj attım, dönüş olmadı.Benelli ve rks ürünleri satışı hemen hemen her ilçede var, ancak yetkili servis ardığınızda hak getire! Örneğin Tekirdağ merkez için yetkili servis bilgisi yok.Bu da satın alma konusunda çekinceye neden oluyor ister istemez. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Haklısın. ben sordum cvp aldım tam hatırlamıyorum ama kısaca adamlar şunu belirtmişti bana Türkiye'nin her ilinde firmamıza ait birden çok servis bulunmakta (Kuba-RKS) Benelli bayiliğini bir çok noktamıza verdik fakat servis işi öyle olmuyor her usta bu motorlardan anlamıyor eğitimler sonrasında servis hizmeti verilmektedir eğitim verdikten sonrada anladığım kadarıyla bilgilerini ölçüp öyle veriyorlar satışlar çoğaldıkça bayilerde çoğalacaktır İstanbula baktığında motosiklet en çok orada satılıyor ve ona göre bir servis hizmeti var.
Eyvallah! Teşekkür ederim.
Servis ağını illaki genişletecekler ama galiba sabırlı davranıyorlar bajaj ilk etapta herkese verdi sonra birçoğundan geri aldı ve sayılarını düşürdü benelli baştan önlemini alarak iyi yapıyor ama genişletmesi içinde biraz daha çaba sarf etmeleri lazım.
ya bu motor keeway silverblade miş meğersem.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
keeway silverblade daha eski ama. bunun üstüne Benelli yazıp Türkiye'de satmaya başlamışlar 2016'da. yani kısacası motor birebir aynı galiba :D
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
Zafferano'nun 2017 modellerinde absli olanları gelecek mi bilgisi olan var mı yoksa aynı seride devam mı edilecek
motosikletin kullanıcıları aktif ise bir iki soru sorabilir miyim ? ve bu modelin euro4 fiyatı sizce ne kadar olur.
RKS CITYBLADE modeli 125cc ve euro4 olan bir model görünüşü falan zafferano gibi harika İtalyan çizgileri her iki modelde de belli oluyor. gelelim fiyatlara biri 10.600 diğeri 7.700 civarı cıtyblade normalde geçen sene gelecekti ve euro3 olarak gelecekti sonradan değişiklik yapıldı ve o zamanlar fiyat 4000 küsur bir fiyatta satılacaktı yani 3 bin 4bin tl fark ediyor 125cc bir makinada
ABS kadar enjeksiyon sistemi de fiyatı arttırıyor. Zafferano'da halhazırda enjeksiyon olduğundan bana göre Cityblade nazaran daha az atlama olacaktır. Bence 14 bin TL'nin altında kalır. EURO 4 olmayan 18750 TL'lik XMax 250 ABS'nin yanında bedava sayılır.
Emisyon değerlerinden dolayı belki şuan kullanıldığından daha iyi bir enjeksiyon sistemi kullanılır ama her halükarda XMax'ın yanında bedavaya sayılıyr zaten bu modelin fiyatını ve parça kalitesini inceledikten sonra scooter modellere bakış açım değişti sanki scooter hak ettiği fiyattan satılıyor
Bana göre motordaki tek sorun kafasının dönmesi. Kafa dönmese çok daha ağır bir havası olacaktı.
Motosikleti kullanan arkadaşlar bir problem veya arıza yaşadı mı? Ne denli güven veriyor bilgi alabilir miyiz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)