TVS Apache RTR 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Mayıs 2024, 08:32
İlk motor olarak kullanmak için bence uygun. Ayrıca ön amortisörün ayarlı olması köy yollarında büyük avantaj. Mesela bizim buralarda depremden sonra yollar çok bozuldu, amortisörü yumuşak ayarladım çok işe yaradı.
Yeni kasada öncekinde olmayan bir şey gördüm ki; ön far arkasındaki kablo ve soketleri derli toplu tutmak için plastik bir parça koymuşlar.
Ayrıca eski kasada 8Ah olan aküyü yenide 6Ah yapmışlar. Düşüşün sebebi tahminimce led fara geçilmesidir, elektrik yükü azalınca öyle yaptılar demek.
Reklamlar
-
22 Mayıs 2024, 17:30
Geçen gün göstergeden navigasyon özelliğini denemek istedim. Programdan navigasyonu başlattım ve hareket ettim. İlk dönüşü göstergede yazdı (bu arada Türkçe çevirisi berbattı) ama sonrakileri yazmadı. Bir süre sonra durup telefona baktım, telefonda normal çalışıyor, güzergah ve yönlendirmeler devam ediyor ama bunu göstergemize aktarmıyor.
Bu işin sırrını bilen var mıdır arkadaşlar?
Göstergenin telefondan diğer bilgileri almasında sorun yok. Oldukça kullanışlı buldum ben bu bağlantı işini; telefon cepteyken arayanı ismiyle görüyorsunuz. Ayrıca SMS mesajlarını da isimle gösteriyor.
-
26 Mayıs 2024, 11:07
gidon yükseltme aparatı ürettik.bu hafta stoklarda olur. ilgilenenler 0536 570 34 29 numaralı telefondan iletişime geçebilir.
-
27 Mayıs 2024, 13:58
sbr adlı üyeden alıntı
gidon yükseltme aparatı ürettik.bu hafta stoklarda olur. ilgilenenler 0536 570 34 29 numaralı telefondan iletişime geçebilir.
Çok güzel bir haber, elinize sağlık.
İhtiyaç vardı.
En az 2 tane e-ticaret platformunda satışı yapılması ve bir montaj videosu hazırlanması naçizane tavsiyem ve beklentimdir.
-
09 Haziran 2024, 00:22
50cc scooter kullanan biri için geçiş motoru olur mu
-
13 Haziran 2024, 09:29
wing50i adlı üyeden alıntı
50cc scooter kullanan biri için geçiş motoru olur mu
Olur bence.
Gidon yükseltme aparatı ne durumda acaba, üretime geçti mi?
-
13 Haziran 2024, 11:01
evet şu an satışta. siparişleri gönderiyorum. 0536 570 34 29 ulaşabilirsiniz.
-
14 Haziran 2024, 11:17
İyi forumlar rtr 200 sahibiyim motorum son zamanlarda 2.Vitesden otomatik boşa atıyor bu sorunu yaşayan varmı çözümü nedir?
-
14 Haziran 2024, 13:38
-
30 Haziran 2024, 01:18
Arkadaşlar yeni kasalar için ön tur camı temin edebilen var mı
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:16 ----------
sbr adlı üyeden alıntı
Parçayı buradan temin ettik montajını yaptık çok memnun kaldık teşekkürler
-
01 Temmuz 2024, 10:41
Tur camı maalesef yok eski kasa yeni kasa herkez isterse gp kompozit yapar. Hep beraber talep edin arkadaşlar yapılsın artık uyumlu uzun cam.Takan arkadaşlarda nasıl nerde taktırmış uydurmuş fotoyla beraber paylaşım yapsın bİzde taktıralım.
-
18 Temmuz 2024, 08:21
GP kompozit ilginç işler yapıyor; satış adeti Apacheden çok az olan Çin malı bazı motorlara aksesuar üretiyor ama TVS grubuna üstelik satış rakamları (Apache, Raider ve Jupiter) yüksek olduğu halde üretim yapmıyor.
Bu arada navigasyonu artık sorunsuz kullanabiliyorum ancak o nasıl bir çeviridir be kardeşim. Sağ yönü doğru diye yazıyor, örneğin İngilizce turn right komutunu oldukça doğru diye çeviriyor. Programa güncelleme yaparlar umarım.
Ancak bağlantı özelliği güzel bilgiler de kaydetmeyi sağlıyor. Her sürüşü kayıt edip, haritalı güzergah, süre, ortalama ve en yüksek hız, son park edilen konum ve hatta seyir sırasındaki devir/vites değişimi, dönüşlerdeki yatış açısı gibi verileri (bazılarını grafikle) kayıt ediyor.
-
27 Ağustos 2024, 13:53
https://www.facebook.com/share/p/pUk...ibextid=oFDknk
Facebook grubunda paylaşıldı yeni ön tur camı geçenlerde
-
28 Ağustos 2024, 01:34
Gayet uygun bir motor ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:32 ----------
Özellikle tam 6000-6500 devir arasında motorun kafasından yani farın ordan bir cızırtı geliyor bunu yaşayan var mı
-
01 Eylül 2024, 13:28
Merhaba ben de aranıza katıldım 120km'deyim henüz bir tek vites geçişinde arada takılıyor.Avrupa yakasında önereceğiniz bir servis var mı?
İkincisi lastikler yağmurda pek güven vermedi , memnun kaldığınız sonbahar kışdada kullanabileceğimiz bir lastik önerebilir misiniz?
-
04 Eylül 2024, 09:43
Hocam yağmurda anlas winter grip sc 500 üzerine lastik tanımam sakız gibi yapışıyor sağanak yağışda 110 km hızda korkmadan gittiğimi biliyorum. Ama sıcak bir şehirdeysen yazın çok çabuk biter (tutmaz demiyorum ama hızlı biter) istersen orjinal lastikleri yazın takarsın ya da 4 mevsim bir lastik alabilirsin ama winter grip gibi performans alamazsın kışın seçim senin.
-
21 Eylül 2024, 16:17
Merhaba dün itibarıyla bende aranıza katıldım şu an 75km de sanırım. Benim rahatsız olduğum iki şey var arka fren pedalı yumuşak ve sonuna kadar basman lazım tutması için ( arkadaşım motor yeni ezilecek biraz bekle dedi ama pedal yine aynı kalacak) vites pedalı da çok fazla aşağıda ben yarışçı değilim ve bu motosiklet yarış konsepti sunsada yarış motoru değil birazdan servise gidip bir soracağım az yukarı kaldırsınlar vites pedalını arka frenide biraz sertleştirebilirsek bakalım
-
Merhaba arkadaşlar.
Motorun şimdiye kadar kullandığım aksesuarları hakkında deneyimlerimi yazmak istiyorum.
İlk aldığım ve herkese tavsiye edeceğim radyatör korumasıdır. Olmazsa olmaz. Estetikten ziyade fonksiyonu gereği lazım. İlk haftada taş izi oldu radyatörümde.
Arka çanta demiri; yine olmazsa olmaz. Birkaç seçenek var, İhtiyaca göre alınabilir. Montajı kolay ancak fabrikada bazı vidalar fazla sıkılmış ve locktide uygulanmış (örneğin ayak basamağı ve gidon bağlantı vidaları), bunları sökmek için servis desteği gerekebilir.
Far koruma; taşlı yollara giriliyorsa mutlaka işlevsel olacaktır ancak bazı dezavantajları var mesela far temizliği yapılamıyor, far tozlanmış kirlenmiş ama silemiyorum. Bir de piyasada satılan modelin montaj ayakları 4 parçadan oluştuğu için yeteri kadar rijit değil esnek, bu nedenle far camına temas edip çizebilir. Çok kullanışlı bulmadım.
Konfor sele; sırf kedilerden koltuğu korumak için almıştım ama iyi ki almışım. Gayet konforlu ve kılıf gibi sardığı için koltuğun derisini koruyor. Memnunum.
Gidon yükseltme; aylar öncesinde aldım ama hala onun da montajını yapamadım. Bakım için götürdüğümde servise takın dedim ama ustacığım "onun işi uzun sürer başka gün getirin" deyiverdi. Fonksiyonunu henüz test edemedim, edince yazarım.
Ön tur camı; hala soru işareti. 2 yıl önce aldığım dominar camını hala takamadım çünkü bağlantı aparatlarını ayarlamam gerekiyor ve işten güçten fırsat bulamadım.
Kaliper koruma, egzoz koruma ıvır zıvır gibi görseli Ön plandaki aksesuarlara hiç girmedim. Fonksiyonuna ihtiyaç duyduğum aksesuarlarla yetiniyorum.
-
6-7 ay önce 13 bin km de rtr200 aldım 15.200 km oldu son 2 haftadır boştan 2 ye atarken cart sesi geliyor ve geçmiyor neden olabilir. Motordan memnumun ama arka abs olmasından dolayı ani frende durmuyor ve pedal boşluyor.
-
ahmet0 adlı üyeden alıntı
6-7 ay önce 13 bin km de rtr200 aldım 15.200 km oldu son 2 haftadır boştan 2 ye atarken cart sesi geliyor ve geçmiyor neden olabilir. Motordan memnumun ama arka abs olmasından dolayı ani frende durmuyor ve pedal boşluyor.
Debriyaj tel ve manetinizin ayarını kontrol etmenizi tavsiye ederim. Yağ değişim zamanınız da gelmiş olabilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)