TVS Apache RTR 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Bazı açılardan Pulsar'dan daha iyi özelliklere sahip olduğu sabit, bununla birlikte bu segmentte alım yapacak müşteriye neredeyse 30.000TL olan fiyatı / 4.000TL olan fiyat farkını açıklamak çok zor olur.
Varsın arkada ABS olmasın (bizi düşüren ön tekerin kilitlenmesi, orada var...), varsın kaydırmalı debriyaj olmasın (200cc cücük kadar torku olan motorda buna ne kadar ihtiyaç var?).
Net olan şu: TVS'de fiyat-segment uyumsuzluğu var...
Reklamlar
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Bazı açılardan Pulsar'dan daha iyi özelliklere sahip olduğu sabit, bununla birlikte bu segmentte alım yapacak müşteriye neredeyse 30.000TL olan fiyatı / 4.000TL olan fiyat farkını açıklamak çok zor olur.
Varsın arkada ABS olmasın (bizi düşüren ön tekerin kilitlenmesi, orada var...), varsın kaydırmalı debriyaj olmasın (200cc cücük kadar torku olan motorda buna ne kadar ihtiyaç var?).
Net olan şu: TVS'de fiyat-segment uyumsuzluğu var...
Adam on numara açıklama yapmış ben bu yorumun üstüne daha söylenebilecek bişey bulamıyorum
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Fiyatlara bak
Tabi kur ve vergi faktörü bunun en önemli sebebi.
Fakat 20bin'e Hero Hunk 200R varken,25bin'e Pulsar varken riskli işler 30binden piyasaya dalmak.
Maksat dostlar alışverişte görsün gibi sanki.
Bu segmentte şu an f/p açısından en iyi motosiklet Hero Hunk gözüküyör. Enjeksiyonlu,absli,19 hp motor.
-
her ne kadar pahalı bulsamda bazı nedenlerden dolayı tvs apache rtr 200 modelini aldım umarım pişman olmam şimdilik herşey güzel
-
Allah herkezin gönlüne göre versin
-
Güle güle kullanın. Güzel motor. Distribütör firmaya Hindistan'da Pulsar200 Ns den %10 ucuza satılan motorun Türkiye 'de %20 daha pahalı satılmasının mantıklı açıklaması varmı sorun bence.
-
AzÇok adlı üyeden alıntı
Güle güle kullanın. Güzel motor. Distribütör firmaya Hindistan'da Pulsar200 Ns den %10 ucuza satılan motorun Türkiye 'de %20 daha pahalı satılmasının mantıklı açıklaması varmı sorun bence.
Teşekkür ederim;
çok haklısınız biliyorum ama kimse malını kötülemez sorsam eminim daha kaliteli motoruz falan filan diyeceler diye tahmin ediyorum.
Hatta bazı duyumlarına göre ne kadar doğru bilmiyorum bu bajajla tvs nin sahipleri hindistanda kuzenlermiş hatta fabrikalar bile karşı karşıyaymış.
-
PLatooN adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Motorunuz çok janti gözüküyor. Ben de driftten sonra japon 250ccye büyük ihtimal bütçem yetmeyeceği için hintlileri araştırmaya başladım. Umarım memnun olursunuz motorunuzdan.
-
BloodyBaron adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Motorunuz çok janti gözüküyor. Ben de driftten sonra japon 250ccye büyük ihtimal bütçem yetmeyeceği için hintlileri araştırmaya başladım. Umarım memnun olursunuz motorunuzdan.
teşekkür ederim,
Geçmişte sıfır cbf150 alıp deneyimlemiş biri olarak şunu söyleyebilirim, fiyatlar bu kadar uçuk olmasaydı tercihim honda yada yamahadan olur du ama piyasanın şuanki durumu malum, alınmayacak kötü motor değil frenleri gayet güzel bu sabah sağ şerette ilerlerken önümdeki taksi yolcu indirdi geç fark ettim acil fren yaptım yerlerin ıslak olmasına rağmen gayet başarılı bi frenleme yaptık ivmelenmeside güzel bana yetiyor
-
her ne kadar pahalı bulsamda bazı nedenlerden dolayı tvs apache rtr 200 modelini aldım umarım pişman olmam şimdilik herşey güzel
kötü bir haberim var sana.kurye arkadaşlarımdan aldığım habere göre yağ kaçakları ve silindir-gömlek kırma hastalığı var maalesef.sen sen ol motorunu sakın ha rodajda sıkma ,sonrasını bilemem.2.bir kötü haberim ise yine paketçi arkadaşlardan aldığım habere göre jupiter modeli de aynı hastalığa sahip,etrafta çok sayıda kol çıkaran jupiter var.tvs enjeksiyonda sıçmış gibi şu an...
-
Aylardır kullanıyorum. 10.000 km dur tekleme bile yapmadı motorum. Sizin kurye arkadaslariniz motora naptı acaba benim kullanan kurye arkadaşım resmen aşık motoruna.
-
yasinreis adlı üyeden alıntı
kötü bir haberim var sana.kurye arkadaşlarımdan aldığım habere göre yağ kaçakları ve silindir-gömlek kırma hastalığı var maalesef.sen sen ol motorunu sakın ha rodajda sıkma ,sonrasını bilemem.2.bir kötü haberim ise yine paketçi arkadaşlardan aldığım habere göre jupiter modeli de aynı hastalığa sahip,etrafta çok sayıda kol çıkaran jupiter var.tvs enjeksiyonda sıçmış gibi şu an...
arıza her zaman olabilir ,çok büyük markalar bile neler yaşadılar geçmişte nitekim tvs de ciddi bir marka,bu kadar yıldır yollarda motorları. o yüzden çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama rodajda kırmak istersen her motoru kırarsın o ayrı,yani kullanıcı önemli
Hızın kararı perfect,fazlası past perfect tir...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
2 tane mesajınız var 2'side tvs başlığında sorunları içeren mesajlar.
Ne gibi kronik sorunları,kaç motosiklet kullanıcısı yaşamış rakam verirseniz diğer arkadaşlara daha doğru bilgi vermiş olursunuz.
Ben tvs 150'yi kaç bin km canını okuya okuya kullandım tık demedi.
Bu motor hala yolda vızır vızır geziyor.
200'lük versiyonunun da pek farklı olduğunu düşünmüyorum.
Üstelik çok daha teknolojik.
[CENTER][B] Sosyal Medya Hesaplarımız[/B]
[URL="www.facebook.com/motosiklet.net"][B][COLOR="#0000FF"]MT Facebook [/COLOR][/B][/URL]
[URL="https://www.instagram.com/motosikletnet/"][COLOR="#FF0000"][B]MT Instagram [/B][/COLOR][/URL][/CENTER]
-
01 Kasım 2020, 01:16
Serviste 200 lüğü olan bi kaç kişiyle tanıştım hepside benim gibi motorlarından memnun şuan 1200 km deyim bir problem yaşamadım tanistigim kişilerin birisi 5 bin küsur km de idi biri 10 bine yaklaşmıştı hattâ içlerinden biri tek kontak 400 km gittiğini söyledi bilmiyorum umarım sorun yaşamayız şayet yasarsakda 2 yıl garantisi var
-
01 Kasım 2020, 02:40
Serviste 200 lüğü olan bi kaç kişiyle tanıştım hepside benim gibi motorlarından memnun şuan 1200 km deyim bir problem yaşamadım tanistigim kişilerin birisi 5 bin küsur km de idi biri 10 bine yaklaşmıştı hattâ içlerinden biri tek kontak 400 km gittiğini söyledi bilmiyorum umarım sorun yaşamayız şayet yasarsakda 2 yıl garantisi var
Tvsnin motoru sağlamdır ben 150likle tek marşla 580 km gittim. 9 senelik motor lastik hariç hiç sıkıntı çıkmadı. Hayırlı olsun.
-
01 Kasım 2020, 14:18
Bu biraz asparagas olmuş.
Fakat, RTR200'ün fiyatı da asparagas
-
01 Kasım 2020, 23:04
Fıat tüm modellerde sıkıntı ona şimdilik yapicak pek bir şey yok
-
08 Aralık 2020, 07:24
Aranızda bu motoru kışın süren var mı? Arka tekerde fabrika çıkışlı çamur tutucu olmasına rağmen ayağımdan kafama kadar çamur içinde kalıyorum ben böyle saçma birşey görmedim.
-
22 Aralık 2020, 14:01
Rtr 200 motorun euro 6 modellerinde smartconnect diye bi özellik var. Bluetooth bağlantısı kuruluyor ekranla. Sanırım 2021 model olanlar o şekilde gelecek. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaş varmı?
-
22 Aralık 2020, 15:48
coskun913 adlı üyeden alıntı
Rtr 200 motorun euro 6 modellerinde smartconnect diye bi özellik var. Bluetooth bağlantısı kuruluyor ekranla. Sanırım 2021 model olanlar o şekilde gelecek. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaş varmı?
Daha Euro 5 modeller yeni geldi. (TVS'de var mı bilmiyorum, başka markalardan bahsediyorum...) Euro 6 nereden çıktı acep?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)