Amortisör güncellemesi 2018’den sonra geldi. Bana yımış yımış amortisörler iyi gelmiyor. Çok yaylanıyorlar altımda. Benim mt’de yımış yımış.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------
https://www.yamaha-motor.eu/tr/tr/ne...in-tam-zamani/
Ben satayım mt7, ön kollar tnt600'ün kolları takıldı. Stok süspansiyonları duruyor ve 82hp
Girmeyin kanıma. 9000km oldu zaten MT-25. 10000 bakımına götürmem lazım. Kara kara düşünüyorum.
Ön kollar değişince motorun karakteri değişti. Arkanın da değişmesi lazım ama çanta, artçı vs alınca çok zorlanıyor. Ama şu krizde akıl işi değil
Halen direniyorum. Önce 10000km bakımına MT-25'i sokacağım. İstediğim gibi normale dönmez ise MT-07'ye yürürüm. Kimse beni engelleyemez.
O çok namussuz. Hem o kadar para veremem hem de gereksiz güçlü. Kullanabileceğim yada sınırlarını zorlayabileceğini bir özelliği yok. Mt-25 bana son hız olarak yetmiyor değil, virajı duruşu herşeyi bana eksik kalıyor. O yüzden daha büyük ve daha dengelisinin arayışındayım
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:22 ----------
Benim aradığım 120-130 bandında titreşimsizlik, aynada o hızlarda flu görmemek. Virajda ve ön frende amortisör yüzünden dalma yapmaması. Gerektiğinde bir kaza riski olduğunda güvenli bölgeye kadar uzaması. Bunları sağlayan tek motor ucuz ve hoşuma giden mt-07. Neye göre ucuz die babam kızabilir forum ahalisi ama emsallerine göre ucuz kalıyor maalesef.
Avrupa standartları sağ olsun,eskiden ülkemize tvsnin standart modeller gelirken şimdi iki ayri motorda sunulan özellikler bir motorda toplanmış halde Türkiye pazarında. Şu tekerlere de standart getirseler keşke nylon lastik yerine kaliteli lastiklerle gelse motorlar.
bugün itibariyle motoru satın aldım . ilk izlenim olarak söyleyebileceğim şey titreşim bir önceki kasaya göre sıfır oranında. çok rahat bir sürüşü var. vites göstergesi var hangi viteste iseniz yazıyor. yandan görüntüsü ince duruyor ama üstüne oturduğunzda sanki boğaya binmiş bir rodeo gibi hissetiriyor.çok geniş ve kaslı bir yapısı var. egzoz sesi çok iyi tok bir sesi var. kitapçıktan gördüğüm kadarıyla kmph mph seçimi yapabiliyorsunuz. kitapçıkta tavisye edilen motor yağı 10W30 . şimdilik bu kadar .
çok teşekkür ederim, hepimize kazasız sürüşler.elbette ben de tüm merak edenler kadar heyecanlıyım zaten . kitapçıkta sele altınca usb girişi olduğunu gösteriyor ama bu her model de yokmuş galiba . bize gelen modelde umarım vardır henüz inip bakmadım. umarım vardır . bir de depo valfini bulamadım depoyu açıp kapama ve yedek depoya geçmek için onu da ben göremedim herhalde .
dürüst biri hata yaptığını farkederse ya hata yapmayı bırakır ya da dürüst olmayı..
Hokka,
Hayirli olsun kazasiz surusler.
Konu basligina motorun resimlerini ekleyebilirsin
Emin ol cok iyi bir karar.
Sorun yaşayacagini sanmiyorum,kroniktir,froniktir,zart zurt sorunu yok makinanin,zimba gibi motor.
Yedek depoya yakit pompa ventili kendi geçiriyor.
Lastikler remora mi?
İlk etapta zorlama makinayi.
Bende surekli 10w-30 kullaniyorum,
İlk başta,liqui moly kullandim,şimdi ise ipone 10w-30 kullaniyorum ve memnunum.
Bendede 180 ligi var,çok memnunum,rtr200 25hp olsa bende geçiş yapacaktim.sonucta benim motorumda 17hp,guc bakimindan atla deve fark yok.
Hee,abs,kaydirmali debr.enjeksiyon,yag sogutma artisina lafim olmaz.
Hocam hayırlı uğurlu olsun tekerine taş değmesin, sanırım sadece iki renk var , gri-yeşil ve kırmızı-siyah başka seçenek yok mu veya tek renk ? ilerleyen kilometrelerde ve zamanlarda yorumlarınızı, fotoğraf ve videolarınızı da bekliyoruz :D bir de sorulmaz normalde ama kaça aldınız acaba ?
teşekkür ederim.bu 200lüğü ilk çıktığı zamandan beri bekliyordum zaten. hatta geçen sene isotların haziran ayında geleceğini söylemesi üzerine gittim 2015 model 150cc olanını sattım ama gelmedi tabi. kısmet bugüneymiş. ben tvs fanıyım çünkü hepimizin bildiği gibi hiç bir zaman kullanıcısını üzmedi yarı yolda bırakmadı. bir önceki modelde 10 40 motul 5100 kullanıyordum vites geçişlerini daha bir yumuşatıyordu . şu an için bu motorda biraz kemikli fakat ya yağdan yada henüz alışmadığından diye düşünüyorum.kitapçıkta 50 kmh yi geçmeyin yazıyor ama hız olarak değilde 6 bin deviri geçmeyerek tamamlayacağım rodajı. tekerleklerde de tvstyres yazıyor remora yazısı göremedim tabi çok dikkatli bakmadım henüz. sizin motor da çok diri ve temiz maşallah artık bu sene de gelmeseydi 180lik alıp devam edecektim ben de. kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. fotoğraf ve farkettiğim yenilikleri ekleyeceğim en kısa sürede. henüz plakayı bastırtamadığımdan kullanmıyorum şu an için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------
sağ olun. ojinal sitesinde renk alternatifleri mevcut ama türkiye sitesinde 3 renk seçeneği görünüyor fakat ilk etapta gelenler sanırım sizin saydığınız renkler. sıkı pazarlıkçı olmadığından ve şu anki piyasaya göre bu özellikteki motora 15900'ü uygun buldum ve bu fiyata aldım, hediye olarak bir branda istedim sadece yakında kullanıcı forumuda açılır herhalde ya da burdan devam edilir bilmiyorum. tecrübelerimizi aktarırız. görüşmek üzere.
dürüst biri hata yaptığını farkederse ya hata yapmayı bırakır ya da dürüst olmayı..
Rica ederim,
Tvs nin tüm modelleri,servis yolunu unutturur.ustanin agiz kokusunu çektirmez,eliniz anahtar tutuyorsa bakimlarini basit bir şekilde yaparsiniz.
Zaten uzerinde,bmw g310 ve üst sınıf japon cc lerinde olan Bosch 16bit(multi kanal) ana kart var.
Çift kanal Abs olayida hakeza.
Ne stop eder,nede versiyon ister.tamamen gömulu kapali devre.
Sensor olayida yok,yakit pompasida çift ventilli.
Verilen parayi hakeder,bunu ilerleyen zamanlarda daha iyi anlayacaksiniz.
Ne oldugu belli olmayan elektronik sistemleri uzerinde barindiran(enjeksiyon,elektronik devre,sensor,vb.)muadil(rakip) bir modelle kiyas bile kabul etmez.
Benim motorumda dahil,supap ayari yaparken depoyu soktugumde inceledim.
Tum butonlar
Kablolar
Elektrik,elektronik tesisatlarin tamami
Minda markasidir,
Bakiniz firma,avrupa ve japon otomotiv sektorunden motosiklet sektorune kadar ulasan bir urun gami mevcut.
https://minda.co.in
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)