https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...74423728/detay
Bir çok kişinin gelsin dediği motosiklet geliyormuş. Fakat bekleyenlerin 16.500-TL verip alacak hali kaldımı bilmem.
Bugün arabanın deposunu fulledim. Yarım depo benzin vardı zaten. 173 TL+enjektör temizleyici 40 TL 213 TL yarım depo benzine gitti. Motosiklet almak konusunu ertelemeye devam.
RTR 180 bence şu anki piyasa şartlarına göre çok uygun. Nakit 8500 TL.
RTR 200'e gelince. Hintli kullanıcılar forumlarda performans dışındaki her konuda Bajaj NS 200'den iyi olduğunu yazmışlar.
Fiyatı ÖTV indirimsizdir herhalde. Belki ÖTV indirimi uzatılır.
Bu da 24 HP versiyonuymuş.
[
Top speed son kayit.
Hafif eğimli yol
Orjinal 14-45 dişlileri değiştirdim
15-43 taktim makina rahatladi.
Düz yolda max hizim 134-138km/h arasi.ayilmadan bayilmadan.istikrarli(bakın dikkat; düz yolda motorun uzerine kapaklanmadan,eğilmeden,büzülmeden)
Ns200 ile uzun yolda aramizdaki boy farki,70-100mt.arkasindan kopmadan gidiyorum.
Kütle,190cm 87kg.
Makina 18.000km de
Rodaja dikkat etmedim,önemsemedim.
Kaptan viraj performansı nasıl? Düz yol bize gelmiyor
Aga makina viraja güzel yatiyor saği solu oynamadan.memnunum,ekipteki arkadaşlarimla turlarken, cesur virajlarimi anlatirlar.sigara molasinda ön/arka lastik taban kenarlari herşeyi anlatiyor,bildigim ve gittigim virajlarda kendime güvenirim desem cok iddiali olmaz sanirim..
Bilmedigim,ilk kez gazladigim yolda, virajda asla limite girmem..usul usul sallanirim.
Doğrusuda o değil mi zaten? Ön amortisör salmıyorsa bana göre sorun yok. Kazasız belasız sür gönlünce.
Dün fiyat 16.500tl di.
Bugun 15.500tl olmuş.
13.000tl den girse piyasayi iyi sallar.
Enjeksiyon(bosch)
Abs cift kanal
Kaydirmali debr.
Yağ sogutma
Düşük yakit
Hafif ve çift beşik şasi.
Şu motor 2-3 sene önce mantıklı bir fiyattan gelseydi epey tutardı.
Haklı adamlar. Daha motorlar gümrükten çıkmadan kesin fiyat koymaları zor. Fakat, mevcut şartlar altında fiyatın belirlenmesi. Motorun piyasadaki başarısına çok etki edecek. Kendileri bilir artık...
Bizdeki tüketici kitlesi Pulsar NS200 varken Apache 200'e fazla rağbet etmez. Tam tersine benim için TVS daha değerli. Bajaj deneme sürüşü yapmadım. Fakat deneme sürüşü imkanı olursa bu motoru sürmek istiyorum.
Distrübitör firmanın yetkili servise baskısı mı?
ne alakası var anlamadım distiribütör ürünü dağıtır ve satacağı asgari fiyatı belirler üst rakama da karışmaz 15.500'ün altına inemezsin der o kadar, o da deli değildir herhalde Kasımpaşa'da 15.500'e satılan motoru 16.500'den satmaya çalışsın. Biraz garip durumlar İSOTLAR'ın Ekrem Ata gibi bir sorumlusu yok ki piyasaya bir bilgi versin böyle forumlara girsin birebir iletişim kursun. Bajaj'dan yıllar önce piyasaya giren TVS'nin iletişim sorunu var. Motorla alakası olmayan insanlar bile Bajaj ve Pulsar'ı bilirken Bajaj'dan yıllar önce piyasaya giren TVS'nin adını kimse bilmiyor ...
Aşkta kanun imiş aşıklara cevr eylemek aşık odur ki cefa-ı yare sabretmek gerek..
Aziz kardeşim bizim (tvs sevdalısı)en büüyük şansızlığımız İSOTLAR gibi bir distribütörün tvs markasını TÜRKİYE'de satması.bu mödeli gtirceğiz deyip 3 yıl bizimle dalga geçmesi ve basaretsizlik örneği yüzlerce tvs kullanıcısı bunlar yüzünden bajaja geçti mecburiyetden bu saatden sonrada asla toplayamaz artık marka sevdalılarını atı alan üsküdarı geçti artık.artık öyle bir konuma geldik ki motorlarımızı satamıyoruz prim de yapmıyor iyi kötü bir online mağazamız vardı parcalarımızı oradan alıyorduk onuda kapattılar bir yılı geçkin bir süredir sitemiz bakımdadır der .ben başka bir markada görmedim bizde artık motor satamadığımızdan parcalayıp yedek parca olarak satışa cıkarıyoruz.söylenecek cok şey var da aziz gardaş neyse boş ver.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------
inanın arkadaşlar aklım almıyor sen koskoca distribütörsün bakın benelli ye rks ye adamlar nisan ayında getirecekleri motorların resmi internet sayfaların da tanıtımını yapıyorlar fiyatını veriyorlar bizimkiler ise getirmişler Türkiye'ye motorları gümrükten iki hafta sonra cıkacak ne resmi sitelerin de tanıtımları var ne de fiyat acıklaması.işin en acı kısmı ise İstanbul'daki yetkili servisi sürat motor malum sitede ilana koyuyor(ALLAH razı olsun)ve fiyat da belirtiyor hiç bir bayi asla kendi kafasına göre fiyat belirleyemez ana bayi deer ki bu fiyatdan vereceğiz bayi de o fiyatı yazar.isotların bayi ye bile hayrı yok ki bize olsun.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)