Yamaha X-Max 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
01 Temmuz 2017, 16:54
wurtz adlı üyeden alıntı
2015 CBR 250'mi satıp 2015 X-Max 250 ABS alarak bölüme katılmış bulunmaktayım. İlk sorum plastik aksamlarla ilgili. Güneşten zarar görmemesi için herhangi bir ürün kullanıyor musunuz? Şöyle bir ürün buldum kullanılmasının fayda/zararları neler olabilir?
http://www.hepsiburada.com/mafra-tampon-koruyucu-ve-parlatici-faspoiler-p-OTVR26
Motorunuz hayırlı uğurlu olsun. Sorduğunuz ürünü hiç kullanmadım. Ben genelde oto iç plastik aksamda kullanılan silikon bazlı bakım sütlerinden kullanıyorum.
Çünkü oto iç kısmında kullanılan bakım ürünleri genelde hiçbir aşındırıcı vs malzeme içermiyor ve plastik aksamı da parlatıp güzel besliyor.
Sorduğunuz ürünün de büyük ihtimalle hiçbir zararı yoktur plastik aksama ama ben yinede boyasız olan mat siyah kısımlara sıkmazdım.
YERUÇAĞI arkadaş daha bir bakım ürünü paylaşmıştı geçenlerde Xmax inde kullandığı. İsterseniz o ürüne de bir bakın derim.
Reklamlar
-
03 Temmuz 2017, 09:34
Yamaha Xcity250 için arka lastiğe ihtiyacım var. Ne yazık ki Izmir deki yetkili servisler lastik satmıyor, değiştirmiyor. Hepsi tırt çıktı. Istanbul"daki buz motor gibi bu işi düzgün yapacak bir yer varmı Izmir de. Lastiğe fitil atıp Istanbul"a dönene kadar idare ederim. Fakat fitil işine pek güvenmiyorum.
-
03 Temmuz 2017, 12:19
acemi60 adlı üyeden alıntı
Yamaha Xcity250 için arka lastiğe ihtiyacım var. Ne yazık ki Izmir deki yetkili servisler lastik satmıyor, değiştirmiyor. Hepsi tırt çıktı. Istanbul"daki buz motor gibi bu işi düzgün yapacak bir yer varmı Izmir de. Lastiğe fitil atıp Istanbul"a dönene kadar idare ederim. Fakat fitil işine pek güvenmiyorum.
Hocam motolastik.com merkezi izmirde. R25ime diablo rosso II setini oradan aldım ve telefon görüşmemizde Köksal Bey çok ilgili biriydi.
Birkaç kişiden daha olumlu yorumlar duydum. Bir uğrayın derim. Sitesinde İzmir adresleri mevcut.
-
03 Temmuz 2017, 14:57
Sissy barın arkasında bulunan yuvarlak Yamaha logosu düşmüş veya sökülmüş. Çok çirkin duruyor. Bulabileceğim bir yer var mı?
-
03 Temmuz 2017, 20:42
SuleymanE adlı üyeden alıntı
Hocam motolastik.com merkezi izmirde. R25ime diablo rosso II setini oradan aldım ve telefon görüşmemizde Köksal Bey çok ilgili biriydi.
Birkaç kişiden daha olumlu yorumlar duydum. Bir uğrayın derim. Sitesinde İzmir adresleri mevcut.
Verdiğin bilgi için teşekkür ederim. Bugün gidip Michelin City grip taktırdım. Çok düzgün bir yer. Herkese tavsiye ederim.
-
03 Temmuz 2017, 20:50
Zirve de bıraktım.
-
03 Temmuz 2017, 21:16
Hocam naaapptin 148 km yokus assagi yolu nerde buldun
-
03 Temmuz 2017, 21:57
danger_fou adlı üyeden alıntı
Hocam naaapptin 148 km yokus assagi yolu nerde buldun
gaza dokunmadan rüzgar etkisiyle motor salına salına gitmiştir.
-
03 Temmuz 2017, 22:28
IRau adlı üyeden alıntı
gaza dokunmadan rüzgar etkisiyle motor salına salına gitmiştir.
yok la iterek götürüyorum
-
03 Temmuz 2017, 22:46
aLoneman adlı üyeden alıntı
yok la iterek götürüyorum
pcx alsaydın keşke daha az yakardı.
-
03 Temmuz 2017, 22:58
Arkadaşlar az evvel itibariyle 10 günlük İstanbul,Dedeağaç,Selanik,Halkidiki,Thassos,İstanb ul turumuzu bitirdik ve evimize döndük. Toplam 1884 km yol yapmışım ve bu benim için çok büyük bi rakam Ben ve eşim tabii ki full ekipmanımızla, sırt çantası ,sele altı ,50 lt topcase toplam 200 kg civarında yük vardı xmax in üstünde.Toplam 152 TL + 67 € yakıt almışım ve yarım depoya yakın benzinim var.Yunanistan'da benzin 1,5 € ya yakın bu arada.Bu seyahatle ilgili sormak istedikleriniz varsa seve seve yardımcı olurum. Herkese tavsiye ederim
Tekeriniz düz bassın.
-
04 Temmuz 2017, 00:01
Ya arkadaşlar şunu bir açıklığa kavuşturalım. Valla bilerek kasmıyorum bu muhabbeti. Bilerek denesem başaramam bu değerleri. Benim el gaz ayarım agresif değil. Bu son değeri de tesadüf fark ettim. Rutin bakıma gittiğimde serviste bakarken gördüm. Zaten usta da rekor sende dedi. Onun gördüğü en az değer 2.8'miş.
Sürüşümü merak edenler varsa da youtube kutup öküzü yazıp videolara bakabilir. Kağnı gibi süren biri değilim yani
-
04 Temmuz 2017, 09:19
selamlar arkadaşlar ,
telefon tutacağı almak istiyorum , malum yamaha dünya para istiyor ,
cama yapıştırılanlardan deneyen oldu mu ? alıp ön cama , iki gösterge arasına yerleştirmeyi düşünüyorum ,
-
04 Temmuz 2017, 12:01
Merhaba,
Motorun suyunu değiştirmek istiyorum, havasının alınması gerekiyormuş fakat biryerde değiştirme videosunu bulamadım. Firen hidrolik yağlarını değiştirmiş biri olarak bunu da yapabileceğimi düşünüyorum, bu işi daha önce yapmış birisi bana video veya döküman veya tarif edebilir mi?
Teşekkürler.
Motor: X-MAX 250 2013 ABS'li model.
-
04 Temmuz 2017, 12:10
-
04 Temmuz 2017, 12:35
Arkadaşlar Merhaba
http://urun.n11.com/bisiklet-aksesuarlari/onguard-8018-beast-zincirli-kilit-180x12mm-P193451372
http://urun.n11.com/bisiklet-aksesuarlari/onguard-kilit-8016-motor-ve-bisiklet-kilidi-110cm-x-14mm-P143898165
Bu iki kilit arasındayım arkadaşlar , aslında 14 mm olan daha güvenli hem kilidini disk kilidi olarak da kullanabilirmusuz. Ama kısa mı olur onu bilemedim . Diğeri 180 cm ve 122 acaba ince mi olur ? Kullanan varsa bu iki üründen birini bana diyeceği bir şey var mıdır ?
İkinci sorum haftasonu topcase taktımdım 39 L ama sırt dayama mınderini almadım . 200 tl çok geldi sünger için kendim bişey bulabilir miyim oraya dedim . Aama nerden nasıl bilemiyorum var mıdır fikri önerisi olan o minderi kendimiz yapabilir miyiz yada muadil bir fikir verebilecek olan var mıdır ?
-
04 Temmuz 2017, 13:54
MODALI adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar az evvel itibariyle 10 günlük İstanbul,Dedeağaç,Selanik,Halkidiki,Thassos,İstanb ul turumuzu bitirdik ve evimize döndük. Toplam 1884 km yol yapmışım ve bu benim için çok büyük bi rakam
Ben ve eşim tabii ki full ekipmanımızla, sırt çantası ,sele altı ,50 lt topcase toplam 200 kg civarında yük vardı xmax in üstünde.Toplam 152 TL + 67 € yakıt almışım ve yarım depoya yakın benzinim var.Yunanistan'da benzin 1,5 € ya yakın bu arada.Bu seyahatle ilgili sormak istedikleriniz varsa seve seve yardımcı olurum. Herkese tavsiye ederim
Tekeriniz düz bassın.
Dostum güzel bir gezi olmuş. Bir blog açıp yaşadıklarını ve tecrübelerini resimlerle birlikte paylaşabilirsin. Benim de merak ettiğim bir rota. Özellikle Yunanistan'dan feribotla İtalya'ya geçen gezginlerin yazıları ilgimi çekiyor ve heyecanlandırıyor. Ama tabiki seninki de ilginç olmuştur.
Sorum ise daha önce maksimum ne kadar uzaklıkta bir geziye çıktığın. Yani fazla motor tecrübesi olmadan da bu rotayı tamamlamakta sıkıntı yaşar mıyım? Günde kaç saat motor kullanarak bu geziyi tamamladın? Bu gezi sürecinde x max'inle ilgili herhangi bir olumsuz durum oluştu mu, yada sana sıkıntı yaratacak herhangi bir durum oldu mu? Motorun uzun yol performansıyla ilgili bilgi verebilir misin?
-
04 Temmuz 2017, 14:45
Hey maşşallah, hakkaten güzel değer yakalamışsın. Şehir içi dur kalk trafikte bu değerler imkansız tabi ama uzun yolda ve yol şartları uygunsa olabilir.
Bu arada sanırım sana geçenlerde mudanyadan bursaya dönüşte rast gelmiş olabilirim hocam, beyaz xmaxli kask kameralı bir arkadaş vardı bilmem sen miydin, solundan geçerken dıt yapıp selam verdiydim mudanya çıkışında
Ortalamaya inanmayan arkadaşlara şöyle bir örnek vereyim. Benzinli arabamla uludağa çıkarken ortalamam 6,1 lt ydi. Dönüşte ortalamam ise 3,6lt. Gidilen mesafe aynı ama yakılan yakıt yol şartlarına göre değişebilir.
Haaa biri çıkar da xmax250 si ile 5bin km ortalamasını 2,6 lt paylaşırsa işte ona inanmam, inanamam
Bu sen misin yoksa?
-
04 Temmuz 2017, 17:17
-
04 Temmuz 2017, 17:32
Aha, kameraya yakalanmışım
evet benim hocam (54 plakalı xmax)
50 metre ileride bankamatik için durmuştum o gün
Biraz geride bi' kamyon vardı. Açıkta kalan demirleri taşıyordu. Onun yanından geçerken nasıl tedirgin oldum anlatamam. Bir tanesi düşse direkt saplanır bir yerine insanın. Polis bunları nasıl görmüyor deli oluyorum yaa. O bölge organize olduğundan yerlerde defalarca metal parçası görüyorum. Direkt lastik patlatmaya davetiye çıkarıyorlar. Bu arada dikiz aynasında da sen varsın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler