Yamaha X-Max 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Mayıs 2016, 11:43
arkadaşlar, 162. sayfada ampul aradığımı belirtmiştir. Vakit bulup 19 mayısta işleri hallettim.
Far ampulü olarak Philips xtremevision h7 aldım. Ayrıca ön çatallar içinde sis farı+çakar taktırdım. Ayrıca, bizim motorlarda kısa farlar sürekli yandığı ve bu durum kısa farların hemen patlamasına sebep olduğu için kapaklı göze bir düğme taktırdım. Kısa farlar sürekli yanmıyor artık, istediğimde açıyorum. Şimdi içinizde, ama görünmemiz lazım, gündüz farların açık olması lazım diyenler olacak, bunun bende farkındayım. Bu sebeple de çakarları açık bırakıyorum gündüz. Bunun için de ayrı bir düğme taktılar. Hem ampulleri daha uzun ömürlü, hemde kısa farlardan daha dikkat çekici oluyor, hemde ampul patlamayacak, zaten 480 saat ömrü varmış philips xtremevision' un ..
Aydınlatma performansını henüz kontrol edemedim. Philips 60- TL , sis farları 120 TL, montaj yetkili serviste 50 TL.. Baya uğraştıran bir iş, kendi kendime yapmamın imkanı yoktu. Aydınlatma performansı ile ilgili de vaktim olursa tekrar bilgi veririm,
Saygılar..
Reklamlar
-
20 Mayıs 2016, 14:01
Benim motorun kullanıcı sayfası(x evo 250) kullanılmadığı için buraya sormak istiyorum: yana devrilmelerde koruması için kullanılan topuz dan kullanan varmı xmax ta? Varsa neresine ve nasıl monte ediyorsunuz bir de hangi markayı kullanıyorsunuz, bilgilendirebilirmisiniz?
-
20 Mayıs 2016, 14:22
kırıkkrank adlı üyeden alıntı
arkadaşlar, 162. sayfada ampul aradığımı belirtmiştir. Vakit bulup 19 mayısta işleri hallettim.
Far ampulü olarak Philips xtremevision h7 aldım. Ayrıca ön çatallar içinde sis farı+çakar taktırdım. Ayrıca, bizim motorlarda kısa farlar sürekli yandığı ve bu durum kısa farların hemen patlamasına sebep olduğu için kapaklı göze bir düğme taktırdım. Kısa farlar sürekli yanmıyor artık, istediğimde açıyorum. Şimdi içinizde, ama görünmemiz lazım, gündüz farların açık olması lazım diyenler olacak, bunun bende farkındayım. Bu sebeple de çakarları açık bırakıyorum gündüz. Bunun için de ayrı bir düğme taktılar. Hem ampulleri daha uzun ömürlü, hemde kısa farlardan daha dikkat çekici oluyor, hemde ampul patlamayacak, zaten 480 saat ömrü varmış philips xtremevision' un ..
Aydınlatma performansını henüz kontrol edemedim. Philips 60- TL , sis farları 120 TL, montaj yetkili serviste 50 TL.. Baya uğraştıran bir iş, kendi kendime yapmamın imkanı yoktu. Aydınlatma performansı ile ilgili de vaktim olursa tekrar bilgi veririm,
Saygılar..
Hayırlı olsun öncelikle , yaptığınız ilaveleri resim çekip paylaşma imkanınız olursa süper olur... Seviniriz..
-
20 Mayıs 2016, 18:51
arkadaşlar selam..
benim motorun ampulu patladı mecbur değişmesi gerekiyodu
bende servise gitmek yerine motobaba nın far değişim videosunu izledim ve değiştirdim
öğlen 1 gibi garaja indim akşam 6 da işim bitti
çok uğraştırıyor çok
-
20 Mayıs 2016, 19:27
Bugün itibari ile yıkayıp resmi yükleyem yağmurdan dolayı yıkamadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------
Resim yükleme yerini bulamadım 290 km oldu ful depoyla rodaja devsm
-
21 Mayıs 2016, 13:45
Hangi Serviste yapıldı bu işlemler
-
23 Mayıs 2016, 18:45
Selam bugün hava açık fırsatı buldum biraz. Motorumabinme fırsatım oldu ama gene yağışlar gelcek gene bekleyeceğiz iron max ım her geçen gün daha fazla bağlanıyorum.
-
23 Mayıs 2016, 22:32
Barış38 adlı üyeden alıntı
Selam bugün hava açık fırsatı buldum biraz. Motorumabinme fırsatım oldu ama gene yağışlar gelcek gene bekleyeceğiz iron max ım her geçen gün daha fazla bağlanıyorum.
İlk başlarda yok yağmur yok çamur kıyamıyordum, ama neredeyse kar hariç sürekli kullandım. Bence ıslandıktan sonra biryere yetişme derdiniz yoksa yavaş yavaş yağmurda sürüş yapmanızı tavsiye ederim. Havalar açtıktan sonra da motorunuzu yıkamanın keyfi başka hiç birşeyde yok
Piaggio Carnaby 200
Yamaha XMax 250 Ironmax
-
24 Mayıs 2016, 00:19
Bugün 10.000 bakımına gittim. Motor yağı, şanzıman yağı ve debriyaj filtresi değişti. Hava filtresinin değiştirilmesine gerek duyulmadı. Servis ücreti de işçilik dahil 190 TL tuttu.
-
25 Mayıs 2016, 10:30
press34 adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun.MODALI
Sağol kardeşim tekeriniz düz bassın.
-
25 Mayıs 2016, 12:54
Xmax fiyatlarına zam gelmiş 0 fiyatı 15.850 olan Xmax abs 16.100, 16.950 olan Iron Max abs ise 17.250 olmuş...
-
25 Mayıs 2016, 13:05
Hayırlısı Olsun , ekonomi zor günler geçiriyor...
Dün kabine açıklanmadan evvel dolar kuru 3 tl'yi kırdı , geleceğe dair 3 ve üzeri olursa hayatımız gerçek anlamda zorlaşacak...
Fason üretim yapan bir ülke konumunda olduğumuzdan hayatımızda edinme ihtiyacı duyduğumuz herşey zamlanacak , sonumuz hayr olsun ne diyelim...
İçimi döktüm biraz
-
25 Mayıs 2016, 13:50
Elektronik cihaz ve taşıt almak iyiden iyice zorlaşıyor. 1liralık malı 3 liraya alıyoruz neredeyse.
İronmaxi iyi ki şubat ayında 15 750 tl ye almışım diyorum.
-
27 Mayıs 2016, 00:20
Arkadaşlar tarz değişikliğinden dolayı 2013 model sorunsuz temiz aksesuarlı xmax 250 motorumu satıyorum. 0545 544 41 35 / İzmir.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...4215109/detay/
Kazasız sürüşler dilerim herkese..
-
27 Mayıs 2016, 09:55
Selamlar. Ben de ilk motorumu Xmax 250 ABS olarak tercih ettim. İşlemlerin tamamlanmasını bekliyorum.
Bu vesileyle de aranıza dahil olmuş olayım
-
27 Mayıs 2016, 12:49
HasanK7 adlı üyeden alıntı
Arkadaslar merhaba sohbet bolumunde sordum ama burda daha cok bilen arkadas vardır bu ruzgar bacak koruma aksesuarı nasıl takılıyor bilen varmı
Bu aksesuarlar kendınden yapıskanlı gelıyor fakat servıs sanırım sagla olsun dıye kranaj delıp sabıtlıyor,eger kendın yapmak ıstıyorsan zor olabılıır bu arada ben kullanıyorum cok memnun kaldıgımı belırtmekte ısterım
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:47 ----------
slitherr adlı üyeden alıntı
Selamlar. Ben de ilk motorumu Xmax 250 ABS olarak tercih ettim. İşlemlerin tamamlanmasını bekliyorum.
Bu vesileyle de aranıza dahil olmuş olayım
Hoşgeldınız kazasız belasız surusler dılerım hayırlısı olsun tekrar
-
29 Mayıs 2016, 07:36
Arkadaslar merhaba,
Bugun itibariyle motosikletim 970km'ye geldi. Pazartesi servise goturup 1000km bakimini yaptirmak istiyorum. Istanbul anadolu yakasinda hangi servisi onerirsiniz? Hangisi daha az kazik atar, sonucta sadece yag degisimi yapilacak.
Tecrubeli olanlardan, dikkat etmem gereken baska seyler var mi?
-
29 Mayıs 2016, 12:53
osiosborn adlı üyeden alıntı
Arkadaslar merhaba,
Bugun itibariyle motosikletim 970km'ye geldi. Pazartesi servise goturup 1000km bakimini yaptirmak istiyorum. Istanbul anadolu yakasinda hangi servisi onerirsiniz? Hangisi daha az kazik atar, sonucta sadece yag degisimi yapilacak.
Tecrubeli olanlardan, dikkat etmem gereken baska seyler var mi?
1000km bakımında şanzuman ve motor yağı değişiyor, filtreleri kontol ediyorlar lastiv ve frenlere bir göz atıyorlar. Ücreti bildiğim kadarıyla sabit ve tüm bayilerde aynı. 130 tl diye hatırlıyorum.
Anadolu yakasında Tuna motor ilgili bir bayidir, şahsen gitmedim ama giden arkadaşlar memnundu diye hatırlıyorum.
Piaggio Carnaby 200
Yamaha XMax 250 Ironmax
-
29 Mayıs 2016, 13:25
eminemre adlı üyeden alıntı
1000km bakımında şanzuman ve motor yağı değişiyor, filtreleri kontol ediyorlar lastiv ve frenlere bir göz atıyorlar. Ücreti bildiğim kadarıyla sabit ve tüm bayilerde aynı. 130 tl diye hatırlıyorum.
Anadolu yakasında Tuna motor ilgili bir bayidir, şahsen gitmedim ama giden arkadaşlar memnundu diye hatırlıyorum.
130 dediğin 4R performans yağına göre biçilen fiyat olabilir. Yağ durumuna göre 100 TL'ye çıkabilir servisten. Çünkü yağı seçmek opsiyonel. Servise kayıt esnasında ben şu yağı istiyorum dersen onu koyuyorlar. Biz ne istersek o yani. (biz ne istersek derken farklı bir marka yağ anlamında değil, onların listesindeki 3 yağdan biri) Bu bizim Bursa bayisinin yapılan işlem ve ücretlerinin listesi. Yağ opsiyonel olduğundan en ucuz 10/40 sem ile 100 TL tutuyor. 10/40 full istersen 115, 4R performans yağı istersen de toplam da 135 TL
Bu arada ben de yeni öğrendim. Bilmeyenler adına da bilgi niteliği olsun diye açıklama yapayım. Son iki bakımdır 4R yağı koyduruyorum. Bu yağ yamalube olarak geçiyor ama üreten motul'muş.
-
29 Mayıs 2016, 14:56
Güncel yakıt durumu nedir xmax in şehir içi ve şehirler arasi ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler