Ben ebay dan aliexpress den temin ediyorum
Yamaha yildizda performans urunleri bulunmuyor malesef ben goturunce takiyolar
Adamlarda ilgi alaka cok iyi oldugundan baska yamaha ya gitmiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:42 ----------
Kar yagarken xmax kayiyormu diye dusunenler varsa
Sizin icin test ettim yola iyi gidiyor sorun yok ama kar olmua bi yerden gecerken cok fena kayiyo garaj rampa oldugundan oraya giremedim
Arkadaşlar merhaba dün itibarı ile 2014 model 2015 ağustos trafik çıkışlı absli olan bir model aldım artık bende aranızdayım almadan öncede konunun tamamını okudum aklıma takılanları yine sizlerden öğreneceğime inanıyorum şarköyden aldım motosikleti çerkezköye 150 km geldim performansı olsun dengesi olsun viraj kabiliyeti olsun çok hoşuma gitti
iron max alan yok mu daha
nesini merak ediyon,motor aynı motor tip aynı,iron max diye yazı var,abs standart renk farkı var az,,eşek aynı eşek ama semerde hafif makyaj var okadar, öyle ahım şahım bi değişiklik yok bakmıştım bi ara,, momo desing ın farklı versiyonu gibi bişey
ben isterdimki motor teknolojisinde değişiklik yapsınlar,daha güçlü ve torklu,daha tutumlu motor koysunlar ama nerde,,ısıtıp ısıtıp aynı makarnayı önümüze koyuyolar,,ha pardon arada ketçap falanda döküyolar,iron max vs gibi
Arkadaşlar aranızda alarm taktıran kullanan varmı acaba ben motosikletimi dışarıda muhafaza etmek zorunda olduğum İçin güvenilir bir alarm taktırmak istiyorum spy 5000 mantıklı geliyor fakat önerilere açığım
Arkadaşlar yamaha xmax 250 alarak forma yeni uye olarak araniza katiliyorum 29 yasinda evli 3 yasinda bir kizim 2010 senesinden beri motor kullaniyorum hep scooter oldu simdiye kadar araniza katildigim icin mutluyum
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:13 ----------
Motorum iron max 80 km de simdilik takildigim tek konu rodaj konusu neler yapmam gerektigi konusunda bilgi fikirlerinizi bekliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:17 ----------
Iron max daki farkliliklari baslica sayim size jel koltuk destegi en onemlisi bence xmaxin selesinden sikayetci olanlar artik bu konu kapanmistir sele muhtesem konforlu bundan once burgman 200 kullaniyodum en az onun kadar konforlu selenin ustunde suet bolumler var ve surucunun kalcanin yaslandigi bolum yukseltilmis metal xmax logolari yerlestirilmis koltuk sele altinda boyluca uzanan granaj ve on grenaj kenarlari pione black kaplama yapilmis ayni arabalarin ic dizaynina uygulanan sekil gibi ayak koyma pedleri var metalik gostergelerin ust kisimlari yine krom kaplama gunduz led farlari ve abs sitandart anlasildigi gibi iron max olayi makyajdan ibaret abs nin standart olmasi ayri bir durum ama inanin cok daha albenisi var
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:20 ----------
Tamamen makyaj olayina girilmis granajda piona blajk kaplamalar var ayak koyma pedleri sele elden gecirilmis artik xmaxin selesi kotu efsanesi bitmistir jel destekli konfor sele geldi istesennherkez opsiyonel olarak xmaxina taktira biliyor.abs standart bundan onceki motorum suzuki burgman 200 du en az onun kadar konforlu sele ki burgman konforda kendini kanitlamis bir makinedir bildiniz gibi ben 12 ay taksitle 15750 tl ye aldim fiyat olarak cok iyi oldunu dusunuyorum samsun dostlar yamaha bayisinden
Kimsenin fikri yokmu acaba ?
Bugün Yamaha Anadolu'da 7000 bakımını yaptırdım. Motor ve şanzıman yağı, hava filtreleri ve arka fren balataları değişti. İşçilik ile beraber 325 lira para ödedim.
Tesekur ederim motoru samsunda dostlar yamaha bayisinden aldim is bankasina 12 ay taksit plaka ruhsat islemlerini kendim halleddim fiyata dahil degil 550 tl ye sigortasini yaptirdim en kisa zamanda sigortalarin yarinfiyatina dusuceni hatta yuksek fiyattan yapanlarin parasinin bir kisminin iade edilecegi soylendi sigortacim tanidik bir kisi bu arada
Yeni motosikletin hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olsun 😃
Gitmişken Iron Max'i inceledim bir de. Selesi inanılmaz rahat geldi bendekinden sonra. Ayrıca satıldığını söylediler ancak 1500-2000 lira arasındaymış. Yeni popo yaptırırım kendime o paraya
Dostum iyi akşamlar,
3 saat önce Kuruçeşme Daytona Motor'dan ruhsata 2015 yazmasını göze alarak 1.000 TL ucuza ironmax aldım. Kısmetse cuma günü teslim alacağım. Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi eşek aynı eşek ama makyaj oldukça iyi. Özellikle momodesigndan sonra çok daha kaliteli bir görüntü var. Ama görüntü dışında en fark edilir iki özellik farlar ve sele.
Sele gerçekten çok daha rahat ve led ön farlar başarılı.
Motoru aldıktan sonra fotoğraflar ve yorumlarla aranızda olacağım, foruma da yeni üye oldum. 2 senedir piaggio kullanıcısydım.
İyi akşamlar.[COLOR="Silver"]
İyi Akşamlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------
@ozan19871987 jocam ben de bugün itibariyle ironmax satın aldım. Cuma teslim alıyorum. Led farlar ve sele gerçekten başarılı.
Ben de rodaj konusunda çok bilinçli değilim, hep 2.el satın aaldım.
Arkadaşlar merhaba. Geçen hafta maddi sebeplerden sattığım mt 07 im yerine bir süre idare etmek için 2011 model yamaha xmax aldım. Rüzgar koruma diz koruma gibi bir zımbırtı var. Bizim model için bu ürün nereden temin edilebilir acaba?
http://www.feyizoglu.com/X-MAX-125-250-14-On-Cam-Siperlik_48551.html#0
bu camdan taktıran kullanan var mıdır? elcik koruması var gibi görünüyor ne kadar etkili olur? her gün 70 km yol yapan birisi olarak momo camı yüzünden rüzgar yoruyor. Kesinlikle almasın diyorsanız alacağım :D
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)