Xmax250 Far
Xmax400 Far
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:38 ----------
Bugün plakadaki ampülü değiştirdim,yeni taktığım led cree led yani yeni nesil.Fiyatı:20₺
Eski Ampül
Yeni Led Ampül
Xmax250 Far
Xmax400 Far
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:38 ----------
Bugün plakadaki ampülü değiştirdim,yeni taktığım led cree led yani yeni nesil.Fiyatı:20₺
Eski Ampül
Yeni Led Ampül
Yine formumuz suskunları oynuyor
Hoşgeldin,sefalar getirdin..
Keşke yolda bir kaç foto çekip buraya koysaydın.
Rüzgarda sürmek tercübe ister sizin ne kadar süredir kullandığınızı bilmiyorum ama ben fazer6 da devamlı rüzgarlı havalarda sürüş yapardım ki alaşayım diye şimdi sıkıntı olmuyor.Alıştım.
geçen sene Xj6 ile anadolu turunda kayseriye giderken kırıkkale yolunda şiddetli rüzgarın gecenin 03.30 da beni bir şeritten öbür şeride atışını dün gibi hatırlıyorum ki motor gırtlak doluydu üçlü çanta seti içleri tıklım tıklım falan ona rağmen rüzgar hiç affetmedi.
Bu aada plakalığı yaptıktan sonra resim koymamışım buyrun resmi;
Bu arada bugün iş yerinde boş kaldım dedim şu led ampülleri takayım koltuğun altındaki bagaj havuzunu söktüm eski ampülleri söktüm yerine led ampülleri taktım bi de ne göreyim ampüller motorda çalışmadı.
Yerlerini değiştirdim ters taktım banamısın demedi,
Led ampülü çıkartıyorum normal ampülü takıyorum tıkır tıkır çalışıyor fakat led ampüller ne yaptıysam çalışmadk maalesef bende hazır açmışken bir kaç yeri çırtladım yemizleyip kapattım. Böylece LED sevdam bitmiş oldu
hadi ya neden çalışmadı bir araştıralım plaka ışığını led yaptın sanırım plaka gülüyor gibi resim alacak vakit olmadı ya gündüz zaten oruçluyduk dün sıcaktı deniz kenarı olduğu için gecede karanlıkta resim çekmeyi sevmiyorum bi gün toplanalım istanbulda nargile çay vs vs bişi yapalım
Bugün Yamaha Türkiye ile görüştüm, Xmax 400 İçin Türkçe Kullanım Kılavuzunun ellerinde olup olmadığı sordum kendileri benim mail adresimi aldılar ve Türkçe Kullanım kılavuzunu mail attılar,
Buyurun;
Yamaha Xmax 400 Türkçe Kullanıcı El Kitabı
https://files.acrobat.com/a/preview/...8-c51dbd0913da
Arka stopların çakraları geldi ama yanlış malzeme gelmiş tekrardan bekliyorum yapıldıktan sonra video olarak paylaşıcam
Merhaba Arkadaşlar,
Bende yaklaşık 1 ay önce X max 400 ABS alarak aranıza katıldım. İlk motorum. Bilmediğim birçok konuda burdaki paylaşımlar sayesinde bilgi edinebiliyorum. Motorum 2015 model olmasına rağmen ben 3. sahibiyim. İlk sahipleri daha agresip bir motor almak için motorlarını sattılar. Bense Endroo motora geçmeden önce biraz tecrübe kazanmak ve ailemle küçük seyahatler yapmak için bu modeli seçtim. Bugün rodaj için bursa yamaha servisine götüreceğim. Hepinize kazasız sürüşler.
Teşekkürler. Umarım istediğiniz tecrübeye ve X max 400 e en kısa zamanda kavuşursunuz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:03 ----------
İlk sahibide 2. sahibide arkadaşım. İlk sahibi MT-07 almak için 2. sahibine sattı. 2. sahibi 2-3 ay kış sezonunda nerdeyse garjdan çıkartmadan bekletti. Sonra oda MT-07 ye binince x max 400 den sıkıldı. Oda Mt-07 almak için motoru bana sattı.
Sende sat mt-07 al
Valla bu benim en güçsüz motorum,hiç de sıkılmadım ne yalan söyleyeyim,
Ben bu motora 1000cc lik Honda CBF 1000 den geçtim, büyük cc den küçük cc ye geçmek her yiğidin harcı değildir
O arkadaşlar da o mt-07 leri mt-09 ları kullandıktan sonra tekrar scooter lara geçecekler çünkü herkes bir gün scooter kullanıcısı olacak.
Aynen Fenerbahçeli gibi
Bunlarda benim f1 çakarlar;
https://youtu.be/BVaycWIZI2k
fark edilmek için motora akrapovic taktırsam kafa ağrıtırmı acaba sürücülerin hiç biri varlığımızdan haberi yok ya beyin algılamıyor sanırım 2 tekerleklileri
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)