aşağı yukarı 2.7 ile 3.7 arasında gözüküyor.şu anda rodaj dönemi tabi.
aşağı yukarı 2.7 ile 3.7 arasında gözüküyor.şu anda rodaj dönemi tabi.
herkese slmlar. ben de geçen hafta aranıza katıldım. 2014 x max 250 abs füme. şu an için 4.5 lt ortalama tuketım gorunuyor. henuz 100 km de. aksesuar kullanmıyorum. ılk motosikletim diyebilirim. daha önce kısa bir motosiklet tecrubem olmustu. sürüşü çok keyifli.
arkadaşlar x max 2013 lerin arka çanta demiri x max 2014 lere olurmu?
Teşekurler bunun sanırım camı delerekte yapılanı var sen bunu kulanıyormusun ve bide nerden aldın yardımlarına teşekurler bu gun bir gozluk alıp azda olsa sorunu cozdum ama kalıcı bir cozum degil tabiki
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------
Olmuyor 2013 xmax 400 olanlar oluyor sadece
Dün aldım motorumu sonunda beaaa xmax 250 ABS darısı bekleyenlerin başına
hayırlı olsun. motor güzel ama mont biraz fazla renkli. kırmızı bölümler olmayaymış iyiymiş (kızmak yok fikrimi söylemesem ölürdüm).
Olurmu öle şey kızmak falan montu maalesefki denemeden yurt dışından aldım, bende baya macerası var ama inan bana inanılmaz memunum bir beden büyük almış olsam da http://www.motoin.de/Clothing/Jackets/Leatherjackets/REVIT-GT-R-Jacket::31040.html?products_id=31040&country=DE
Bu arada bu model hala TR de yok..! Gelse kaça çakarlar Allah bilir.
Hayalim Üç Kelime Oda Şöyle " Honda-CBR-600RR "
Kazasız belasız gule gule kullan
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:08 ----------
Okan Guler diye bir arkadaş mra marka camlarım delinerek takılan aparatını yapmış ve bir kac senedir montajını yapıyor bu akşam merter mc donelts ta buluşup taktırıcam yarın deneyimmi paylasırım
typerkan nerden aldin abs ye 13150 cekiyorlar su anda
X-Max 400 için Xenon far önerebilecek var mı arkadaşlar?
Herkeslere günaydın Xmax 250-- 2014 için arka çanta demiri araştırıyorum yeni bir yamaha kullanıcısıyım çok fazla bilgim yok daha önce honda kullanıyordum ve çanta kullanmıyordum ama bu motoruma çanta takmak istiyorum sanırım çanta demiri büyük bir sorun uygun rakamlara demir bulabilceğim bir yer önerirseniz çok sevinirim
X-Max 250 2014 Siyah bakıyorum. Taksit konusunda iyi olduğunu bildiğiniz marmara bölgesinde bir bayi var mı ?
evet bu konu benim de kafama takılıyor bende x-max düşünüyorum kredi kartına taksitlendir mede vade farkı uyguluorlar mı uyguluyorlarsa fiyat ne kadar civarı oluyor acaba??
Ben bir kaç yerle görüştüm. 5 taksit yapabilen vardı peşine. Ama 9 taksit yapmak isterseniz %6 ve %7 (Bonus) için vade farkı koyuyoruz demişlerdi. Ben 5000 kadarını karttan çekeceğim için 300 küsür lira vade farkı koyuyorlardı. Yamaha'nın bu işe bir el atması lazım. Pek çok marka, kendi posları sayesinde peşine 9 taksit yapıyorlar. Yamaha neden yapmıyor enteresan doğrusu.
MaxiMiles kartımdan çekilen 8000 TL'ye 12 ay için 600 TL vade farkı ödemiştim (Ekim 2013). Yamaha belki de fiyatlarını diğer markalara göre bu gibi yöntemlerle düşük tutabiliyor. Örneğin test sürüşlerinin de bir ücreti olduğunu söyleyenler var.
Start Motor Bursa: Ellerinde bir adet Siyah 2014 var. 5000 TL için 400 TL vade farkı dediler telefonda. (9 Ay için)
Motohan Balıkesir: Ellerinde bir adet Beyaz 2014 var. Vade farkı üsttekiyle aynı oranda ve vadede.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0359313/detay/http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-iste-yeni-kasa-mat-gri-2014-model-550-km-160359313/detay/
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)