kesinlikle +1
xmax 250 abs kullanıyorum, çok memnunum, öyle çok abslik bir durum olmadı ama bazen düşük hızlarda bile tıkırdıyor, o zaman "hee burda yerde bişey var demek ki, abs olmasa kayacakmışız" diyorum kendime..
Bir de 2 tekerin en baştan beri beni korkutan yönü durmanın zayıf olması, bir çok defa panelvanın teki önüme geçip zank diye frenledi zar zor duruyorsun, hatta önceki motorumla (cbf 150) böyle arkadan çarptım birine(çok hafif).
Dolayısı ile abs olması çok güven veriyor insana.
Biliyorum imkan meselesi, o bin tl fark zorluyor hepimizi, ama inanın değer ve pişman olmazsınız o bin tl'ye...
9 bin liraya maloldu km.si 2011 olmasına rağmen yüksekti 14bin km. civarı. ama tanıdık ve 2 senedir hasarsızlık indirimi alması ve arkadaşım olmasından dolayı düşünmeden aldım.
ABS'li model değil ne yazık ki.
Bir kaç kere ABS olsa iyi olurdu dediğim anlar yaşamadım değil ama kontrollu fren yapıldıktan sonra kuru zeminde bi problem teşkil etmiyo (şimdilik)
Herkese bu güzel havalarda kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
Slm .. Yağ kontrolu yaparken yag cubugunu tamamen cevırıp mı bakmalıyız yoksa hemen ustten mı kontrol etmelıyız .. Bılgısı olan .. Tesekkurler...
Yaş 36 ) Gezmek ,Görmek ,Yaşamak lazım ...Her fırsatta....
Yanlış hatırlamıyorsam tamamen çevirip kontrol ediyorduk...
Herkese selamlar.X max 250 abs (beyaz) in ödemesini yaptım.Bi kaç güne kadar teslim alıcam umarım.İlk motorum olacak.Forumda okuduklarıma göre ilk 1000 km artçısız ve 100 km/h üzerine cıkmadan kullanıcam..Motoru teslim alırken dikkat etmem gereken şeyleri kısaca hatırlatan olursa çok sevinirim..Kazasız keyifli sürüşler dilerim..
rodaj tam öyle değil, motosiklet x kilometreye gelene kadar y devri, x+z kilometreye gelene kadar da y+c devri uzun süre geçmeyin şeklinde. yanlış hatırlamıyorsam ilk 600 km için 4500 devir sonra 1000 km'ye kadar da 5500 devir diyordu. Kitapçık yanımda değil bakamadım, akşam evde hatırlarsam bakıp yazayım, siz de motoru alınca kitapçığı okuyun mutlaka.
yani kitapçığa göre, hız veya artçılı/artçısız durumundan ziyade devire endekslenmiş durumda. ama düz yolda artçısız 4500 devir ancak 60 km/s filan yapar sanırım.
bunun dışında, motosiklet hafif değil kesinlikle, ilk aldığınızda mutlaka dikkat edin ağırlığına. 125 cc olan motosikletlerin yanında baya bi ağır kalıyor, yatırmayın aleti.
benim de çok kısa tecrübem oldu daha 400 km kadar kullandım, dolayısıyla söyleyebileceklerim bu kadar
güle güle kazasız belasız kullanın.
1 saattir ilanlara bakıyorum, Tamyak bir yıldır beni zehirledi bitirdi Birgün bende +2009 alıcam ulan diye haykırmak istedim sadece, keyifli sürüşler dilerim.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
selamlar, dün motoru yıkadıktan sonra stop lambası içinde bir damla su dikkatimi çekti de, telaşlanmalı mıyım? sebebi ve çözümü ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim. saygılar
herkeze merhaba 3 yıllık aradan sonra tekrar motor dünyasına dönmek güzel yeni xmax 250 siparişimi verdim titanyum renginde ay sonu teslim edilecek şimdiden heyecan bastı nasıl geçicek bakalım sayılı günler xmax'ime kavuşmak için gün sayıyorum
selamlar..gecen carsamba günü yoğun baskılarımla motorumu teslim aldım.beyaz abs li model..sadece cumartesi günü binebildim ve 170 km yaptım.cok keyifliydi.sahilden tuzlaya gittim oradan akfırata f1 pistinin oralarda yeni yapılan yollarda gezip yine sahilden modaya döndüm..ekipmanım vs tamam.hatta artçımınkilerde tamam..şimdi de artçılı sürüş için heyecanlanıyorum..tavsiyelerinizi bekliyorum.kazasız keyifli sürüşler dilerim.
evet arkadaşlar yamaha en sonunda yeni xmax in lansmanını yaptı ,yamaha xmax 400 avrupada görücüye çıkacak türkiyeye ise ne zaman gelir bilinmiyor,majesty'nin 395cclik motoru egzostu ile birlikte yeni kasa xmax a geçirilmiş 31.5 bg lik gücü var deposu 14lt çıkartılmış ,arka lastik çapı 14"ten 13" inmiş ama sele altındaki geniş alan korunmuş,önde çift disk ile çok hoş görünüyordu ,ağırlığı ise artmış 211kg olmuş ,bakalım yeni x-max nasıl bir performansla karşımıza gelecek
buda özel modifiyelisi :D
birde video koyalım
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
çok güzele benziyor, motosiklet kullanmaya devam edersem 2 sene sonraki motorum olabilir :D
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)