Pazar Günü Motor Fuarına Gelmeyi Planlıyoruz (Samsundan yaklaşık 10 kişi) MT Standında Görüşmek ve Tanışmak Ümidiyle.
Pazar Günü Motor Fuarına Gelmeyi Planlıyoruz (Samsundan yaklaşık 10 kişi) MT Standında Görüşmek ve Tanışmak Ümidiyle.
Arkadaşlar bordo renk x-max ım da muhtelif ufak tefek çizikler var...Boya ile rötuş yapmak istiyorum...Boyacı bi arkadaşım bana boya kodunu öğren sana ayarlayayım dedi...Bordonun boya kodunu bilen varmı acaba aranız da ?
merhaba arkadaslar 2008 xmax 250 kullanıcısıyım benımde gecen gun motorum calısmadı hersey normal ama atesleme yapmıyor kırmızı anahtarla denedım ve calıstı dıger anahtarları unutmus sanırım yanlız arada yıne stop edıyo ve kontagı kapatıp bıkac dakıka sonra deneyınce tekrar calısıyor servıs beyın setı degısmesı gerekıyor dıyo 1400 lıra fıyat verdı tamırı mumkun mu acaba tesekkurler
şlkj
Sahibinden.com'da "beyin tamiri yapılır" türünden bir ilan vardı bir aralar. Bir arat istersen.
Ağır metal insanı...
merhaba,koltuğun şaseye bağlandığı saçta bi etiket var,orda üretim yeri rennk kodunu belirten bilgiler mevcut fakat yamaha bünyesinde kodlar,işinize yarar umarım.
Beyin tamir olsa da ilerde yine sorun oluyor,çıkma bulabilirseniz iyi olur.2008 lerde sorun pek çıkmaz,acaba akünüz tam şarjlı mı,marş basıyor motor mu çalışmıyor,kırmızı anahtarı bi kere takınca sanırım diğerleride siliniyordu tekrar tanıtmak gerekebilir!!
·sevgi eylem ister·
x-max in test yazısı var bir fransız scooter sitesinde, söylediklerini google dan çevirsem de çok bişey anlaşılmıyor. Ama önemli olan değerleri anlamak mümkün sıfırdan 100 e 7.4 saniyede çıkıyormuş en fazla 135km/h hız yapıyormuş ve 4.4 lt/100km ortalama tüketimi varmış.
http://www.scooter-infos.com/essai-1...x-max-250.html
motosikletimi satalı 6 ay oldu ve onu çok özledim :( bu kadar sürüşü zevkli başka scooter görmedim desem yeridir,param olunca yeni kasalardan alacağım
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
teşekkür ederim ... bizim usta da aynı şeyi söylemişti..Vakit bulup ilgilenemedim... Bi ara oto boyacısı arkadaşım var onu ziyaret edip soracağım...
Bu arada dün ist. de samura motora benim motor için ağırlık bagalarından sipariş verdim(8 adet 40 tl) bakalım ne kadar sürede gelicek...malum Yeni yapılanmada şu dönem aksaklıklar söz konusu...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:23 ----------
valla bende çok memnunum x-max tan ilerisi için kafam da 2 motor var.Biri yine yeni x-max diğeri de kymco downtown 2 si arasında şu an için kararsızım...Zaten ben anca 2.el alırım daha çok zamanım var ...
wallahi kimse kusura bakmasın ama allah nazardan saklasın 2007 model 0 aldığım x max 250 motorum bana hiç sorun çıkarmadı 2 yıldır kullanıyorum evvel allah canavar canavar acaba diyorum kullanımınızdan kaynaklı bir problem mi var ben kırsalda gezdim asvaltta gezdim motorum şu an 16000 i devirdi ama bu söyledikleriniz kesinlikle ve kesinlikle bende mevcut değil bana kalırsa kullanımdan kaynaklanan problemler var bu arada x max 250 modellerinde 2006 yılı ve öncesi modellerin otomatik jikleleri aküden elektrik çektiği için bakım istiyordu ben akümü 2 yıldır kullanıyorum ve daha yeni çöktü x maxtan şikayetçi arkadaşlara katılımıyorum.
Vay be Artık Eski X max çiler Tabiri de oluştu ya, daha dün gibi hatırlıyorum X max in İlk Lanse edildiği zamanları....
iki hafta önce iki motor (x-max - beverly 500 cruiser) yaklaşık 330 km lik bi gezi yapmıştık maşukiye ye bu hafta sonu da yine 2 motor ağva ya gittik 200 km civarı...Bi kaç resim çektim ekliyim buraya...maşukiye ye giderken 130 üstü km hatta 140 yer yer 150 km/h hızlarla gittiğimiz için yaklaşık 55-60 tl lik benzin tüketmiştik...Aynı hataya ağva yolculuğunda düşmedik 100 km/h ortalama hızla gittik....İstanbul trafiğin de bi depoyla 270 km/h gören motorum sanırım 300 km nin üzerinde gidecek bu sefer..
Dönüşte orman yolunu tercih ettik çok tatlı virajları var o yolda motor kullanmak ayrı bir zevkti...
Arkadaşlar samura motor a baga siparişi vermiştim. Beş günde geldi Ben 1 ay falan beklerim diye düşünmüştüm... Bagaları kendi ustama taktırıcam bunları taktırırken püf noktaları nelerdir bazı yerlerin sanırım zımparalanması falan gerekiyormuş bo konuda bilgilendirirseniz sevinirim...
bildigim kadarıyla yamahalarda boya kodu yok ama boyaya bakıp uygun bi renk yapılıyo karısım makınasında
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:25 ----------
anahtarlar tekrardan tanıtıldı ama bı süre sonra yıne aynı seyı yaptı stop edıyo bellı bı sure calısmıyor ist de tavsıye edebılecegınız bı usta veya servıs varmı teşekkürler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:33 ----------
teşekkürler
şlkj
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
S.A HERKESE BENDE DE Bİ XMAX VAR HEP BERABER BİGÜN BULUŞUP GEZELİM OLMAZ MI..iSTANBULDANIM
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)