Arkadaşlar enduro'ya geçmek için xmax'ımı satıyorum. Bütün bakımları yapıldı, süper durumda:
http://www.sahibinden.com/temiz_soru...XQQdisplayitem
Arkadaşlar enduro'ya geçmek için xmax'ımı satıyorum. Bütün bakımları yapıldı, süper durumda:
http://www.sahibinden.com/temiz_soru...XQQdisplayitem
Ağır metal insanı...
selam arkadaşlar benim (2008)xmax 250 ın arka amortisörleri yukarıda kilitlendi ne yapmam gerekıyo servıse sordum parca yokmus uyumlu baska amortisör varmı ne bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler
şlkj
sagolun arkadaşlar sol amortisör (nasıl olduguna ustada şaşırdı) yamulmuşyamuldugu yerden kasınca takılı kalmış şimdilik bu şekilde kullanıcam parça gelene kadar foto cekmedim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:57 ----------
bu arada tornacıda düzelttirdim amortisörü sertleştirdim 3.cü ayara aldım gayet iyi şu anda
arkadaşlar motoron dergisinde xmax 2010 modelinin resimleri vardı sizinle paylaşayım dedim ,bakalım beğenecekmisiniz
yeni gögüs siperlik ve saatler
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
Asıl tasarımdan çok sapmamışlar, güzel olmuş bence.
Ağır metal insanı...
gidonun grenajdan ayrı hareket etmesi,ön sinyal tasarımı,devir sati eklenmesi,uzunyol için ayakları uzatmak için karşı dayanak,artçı ayklığının komple metal olması resimlerden ilk gözüme çarpanlar.lastikler yine gold standart,iyi.umarım cam bu sefer kask mesafesini aşmıştır,biraz daha uzun görünüyor.arka teker üstü çamurluğu göremedim,aşırı çamurlu yollarda sıkışma yapıyordu kaldırmışlar sanırım.güzel.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:05 ----------
arka görünüşü beğenmedim bu fotodan sonra
·sevgi eylem ister·
özellikle ayak uzatma olayı çok gerekliydi uzun yolda... göstergeler tek kelime ile muhteşem olmuş... bi de ön cam 5-6 cm kadar uzamış sa olmuş derim bu motora ...
merhaba bende 2006 mdel x-max 250 kullanıcısıyım motorum cumartesi günü çalıştı 2-3 dk sonra stop etti herşey çalışıyor görtergeler vs.. marşa basıyorum marş alıyor ama motor lışmıyor mtrcu arkadaşımın tamirhanesine götürdüm herşey olağangözüküor elektrik vs yeni akü takıp denediler buarıza akkndabilginizrmı acaba 0532 485 07 56 telefonum çaldrırsanız araım teşekkür ederim
arkadaşlar maalesef 2006 model x max imde beyin arızası çıktı ve acil olarak gidermem gerekiyor bu sorunu sadece beyin lazım set olarak lazım değil nerden nasıl bulurum yamahada stokta yok beklesem çok uzun sürecek varmı bir adres satan yer 0532 485 07 56 telefonum gerçekten tüm yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar çaldırın ararım ben sizi zor durumdayım
ben alanyadayım kardeş teşekkür ederim
geçmiş olsun bu arada mrk ettim . beynin sıfır fiyatı ne kadar acaba ?
beyinin sıfır fiyatı bayie giriş fiyatı yani 370 euro tabi buna işçilik vs.."eklenince 1000 tl yi aşıyor ben arızalı beyini set olarak satıyorum ilgilenenlere konple set kod anahtarı depo kapağı beyin kontak full olarak 250 tl istiyorum arızalı beyini tamir ediyorlar ama ben alanyadayım adamlar istbula motoruda istedi işime gelmedi 100% yapılıyor büyük şehirdekiler yaptırabilir 0532 485 07 56 telefonum arıyan olursa yardımcı olurum seve seve
eğer göstergede kırmızı anahtarlı bir simge varsa beyinde problem olma ihtimali yüksek ama bunun nedeni benzin pompasıda olabilir.(bendede buna benzer problem olmustu.)sorunu benzin pompası değistirerek ve beyine tekrar yükleme yaparak çözdük sonunda.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:56 ----------
arkadaslar bende 2006 gümüş renginde x max var ve ben motorumun bazı parçalarını boyatmak isitiyorum ama boya kodunu bi türlü öğrenemedim. eğer bu konuda yardımcı olabilrseniz sevinirim.
tamir edilen xmax beyinlerinden randıman alan pek yok,yeni cdi+kırmızı anahtar 300tl,yeni takım 380euro ama her ikiside stokta yok.bi ilan var ama ne çıkar bilemem?
http://www.sahibinden.com/yamaha_yp_...XQQdisplayitem
·sevgi eylem ister·
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)