https://youtu.be/r76XXlyqv6g
Meşhur ettim benim nazliyi😁
Devamı gelecek
https://youtu.be/r76XXlyqv6g
Meşhur ettim benim nazliyi😁
Devamı gelecek
2. Partı ne zaman?
Birde bu motor problemi yeni modellerde de var mı
Tekrar 2020 x max 250 ile formdayım arkadaşlar.
Meşhur mu rezil mi ettin.
Gömlekteki çiziklere bakılırsa hava filtresinden cisim çekmiş, o çizikle yağ yakması normal.
Yok majesty ler daha sağlammış vs.
Motorun gücünü arttırmak için sıkıştırma oranını arttırırsan motor ömründen kısaltırsın.
1.4 TSİ motorların 1.6 atmosferik motorlardan daha ömürsüz olması gibi.
Bagalara kullandığınız gres nedir?
Isıya dayanıklı olması gerekiyormuş.
Öncelikle herkese merhaba,
Burada bu kadar çok xmax kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Ben 250 - 400 cc bir scooter almak istiyorum. Ancak benim için önemli olan konu konfor. Özellikle artçı konforu. Ben bu niyete girdiğimde aklımda hep xmax vardı 2013- 2015 model gibi (sonuçta bütçe meselesi) ancak araştırmalarımda herkes bu motor için konforsuz yorumu yapıyor.Özellikle Piaggio, Peugeot ve Daelim ile kıyaslandığında. Parça ya da bakım masrafı olarak bütün bu motorlar bakım süreleri parça dayanıklılığı gibi konularda birbirine çok yakın arada uçurum yok. Xmax tip olarak en beğendiğim motor ama konfor konusunda çok büyük korkularım var. Bu konuda ne gibi bir çözüm bulunabilir xmax konforunu arttırmak için bilgi sahibi olan siz tecrübeli kullanıcılardan yardımcı olabilecek bir çıkar diye düşündüm. Şimdiden çok teşekkür ederim.
En konforlu olan yazmadiginiz seçenek forza 300.
Forza 300ü unutmuşum
Elcik koruma nereden aldınız? Memnun kaldınız mı?
Soğuk havalarda dandik kışlık eldivenlerle bir tek ellerim üşüyordu onun dışında ekipmanım sağlam, hatta hafa 5 dereceden sıcaksa (8-10 derecelr yani) sırtm terliyordu bile. Sırf ellerim üşüyor diye soğuklarda binmiyorum. Ama çok maliyetli olmayacaksa yaptırmak isteyeceğim bir ilave.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:46 ----------
Bu garaj kumandası olayını Cemo Garaj'da yaptıran birini duymuştum. Sinyallere bağlamış. Garajın önüne gelip sağ sinyal verince kapı açılıyor sol sinyal verince kapanıyor şeklindeydi sanırım. Otomatik kapılı garajım olsa yaptırırdım ki kardeşim tracer 900'e ilave sis farı gibi şeylerin montajını orada yaptırmıştı, işçiliğinden çok memnun kaldım demişti.
kanal sahibi Elcik korumaları gp kompozitten almış
kumanda site girişi için
kapatma fonksiyonu yok
Xmax imde kullanabileceğim sizlerinde memnun olduğu kışlık el ve elcik koruma tavsiyesi verebilirmisiniz
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)