Herkese iyi akşamlar.En sonunda Honda NC 750 X DCT sahibi oldum.Sıfır aldım.Motoru salı günü teslim alıcam.Bugüne kadar sizlerden bir çok şey öğrendim.Herşey için çok teşekkürler.Artık diğer forumu takip edicem.Tekeriniz düz bassın arkadaşlar.
Herkese iyi akşamlar.En sonunda Honda NC 750 X DCT sahibi oldum.Sıfır aldım.Motoru salı günü teslim alıcam.Bugüne kadar sizlerden bir çok şey öğrendim.Herşey için çok teşekkürler.Artık diğer forumu takip edicem.Tekeriniz düz bassın arkadaşlar.
Merhabalar,
Yakın zamanda 2015 Model Xmax 250 ABS almış bulunmaktayım. Motorum 10.000km'de, daha yeni bakımı yapılmış. Gelecek bakım ne zaman ve periyotlar 5.000 km şeklinde mi ilerliyor.
Bakımları kendim yapmayı severim, gelecek bakımda neler yapılmalı. Teşekkürler.
Periyotlar 3000 km de bir. Yani bir sonraki bakım 13000 de.Yag değişimi ile filtrelerin durumuna göre temizlik ya da değişim.
herkese merhaba, 2016 model motorumu araba almak için satıyorum. forumdan ilgilenenler olursa diye linkini bırakıyorum, merak ettiğiniz soruları malum site üzerinden mesaj ile sorabilirsiniz.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yetkili-servis-bakimli-kapali-garaj-motoru-xmax250-abs-705887166/detay/
Arkadaşlar sele ile ilgili yardıma ihtiyacım var.Maslak sanayide bi döşemeci visco süngerle işi çözüyorum ,1500 tane motora uyguladım diyo.400 tl imiş.
Kadıköyde bi başka döşemeci visco olmaz lateks sünger kullanıyoruz diyo .350 tl imiş.
Bi de n11.com da file var 85 tl ama hiç yorum yapan yok.Acaba uygun mu bizim motora .X max de file çözmüştü sorunu ama bunda nasıl olur bilmiyorum.Bi de ön sele sabit olduğu için seleyi sökmek mi lazım takmak için . Bilgi verirseniz çok sevinirim.Tekeriniz düz bassın arkadaşlar.
Motorumu evlilik nedeniyle satıyorum.
Az kmde temiz ABSli
İlan No: 700544769
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...00544769/detay
Arkadaşlar hepinize selamlar..
2016 iron max aldım. 2. Hafta.
Oğlanla ilişkimiz çok iyi
Yalnız selenin dikiş yerini zannedersem kedi patlattı... Gittikçe açılacak gibi duruyor. Foto da yükleyemedim buraya
File almayı düşünüyorum, ama şemalini bozacak çocuğun..
Sele tamiri yapan tanıdığınız bildiğiniz var mı?
Herkese selamlar
File en güzel çözüm, hiç düşünmeyin. Hem yazın havadar olur, hem sert seleyi bir miktar yumuşatır, hem kedileri biraz oyalar, hem değiştirmesi kolay.
Blue core motorlarda şehiriçi tüketim 3 litreyi geçmiyor bilgisi doğru mudur? Doğru söyleyin forza 250 alacağım yoksa
Selamlar herkese.
Elimde Yamaha soğutma sıvısı mevcut. 2016 xmax 250'nin eski soğutma sıvısını değiştireyim diyorum. Fakat nereden tahliye edeceğimi anlayamadım. Soğutma sıvısını kendi değiştiren oldu mu? Olduysa yardımcı olabilir mi?
Yamaha soğutma sıvısı derken ? Radyatör suyu olsa gerek bahsedilen. Bildiğimiz musluk suyu değil mi? Belki içinde biraz da antifriz olur. Özel bir şey mi satılıyor bunun için ?
Radyatörün altında musluk veya tapa gibi bir şey vardır herhalde, ordan boşalıyordur.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...degisecek.html
Herkese merhabalar, İzmir de yaşıyorum. ironmax 250 almaya karar verdim. Motosiklet dünyasına neredeyse ilk adımını. Bu scooter alırken tecrubelerinize istinaden beraberinde temin edilmesi faydalı olabilecek önerileriniz varsa beklerim. Emniyetli seyirler.
Merhaba. Yeni kasa xmax 250 abs (CZD250-A) (2018) için kullanım kılavuzu bulabileceğim bir link var mı?
250 lik motora ilginçtir bilgisine güvendiğim parçacılardan aldığım hava filtresi, varyatör filtresi ve balataları uymadı. 300 lüğün kiler uydu. Daha bakalım hangi parçalarda aynı sorunu yaşayacağız.
Merhaba arkadaşlar Yamaha bayisi ellerinde PDF olmafigini söyledi. Sorup dönecekler. Bir de xmax iorta sehpaya almayı anlatan video var mı acaba
Daha motorsiklet konusunda yeniyim tabir yanlış olmuş olabilir. Ortada bulunan ayaklar üzerine almayı sormak istemiştim böyle bir video var mi diyerek. Neyse ki komşudan yardım alarak konuyu anladim, meğer ayakların üzerine basinca motorsiklet ayaklar üzerine kolayca oturuyormuş. Benim soru biraz fazla temel oldu ��. Kusura bakmayin.
Bir de aklıma takılan konu şu an rodaj periyodunda scooter 4500 devir ortalama 50km/h yapıyor. Bu durum herkes için böyle miydi. Eğer öyleyse çok riskli bir durum trafikte. Bu arada yamah servis halen PDF doküman için dönmedi ama internette İngilizce cdz300a dokümanı bulabildim. Herkese keyifli sürüşler.
Merhaba herkese
2015 model 20.000 km de xmax aldım
bugün biraz gıdıklamak için otobana çıktım.
motor dip gazda red line çizgisini geçiyor 10 bin devir gördü eğer gaz kesmeseydim 11 i de görecekti. bu bir sorun mu anlayamadım. izlediğim top-speed videolarında 9 bini geçen görmedim.
ayrıca zar zor 120 gördüm 10 bin devirde.
motorda topcase, uzun tur camı, yan koruma barları var.
bagaları ise dr pulley olarak değiştirilmiş.
aklıma ilk debraj- kavramada sıkıntı olabileceği geliyor fakat red-line'ı neden geçiyor onu bilemiyorum ,bu motorda devir kesici yok mu acaba
sizce bu top speed ve red-line sorunu nereden kaynaklıdır.
başına gelen varsa bilgi paylaşırsa sevinirim.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)