İlk defa maxiscooter kullanıyorum. Rüzgar ve türbülanstan çok etkileniyor. NC 750 x varken artçı bu derece rüzgardan etkilenmiyordu.
Bu durum normal midir? Yoksa yamaha xmax ler mi böyle?
İlk defa maxiscooter kullanıyorum. Rüzgar ve türbülanstan çok etkileniyor. NC 750 x varken artçı bu derece rüzgardan etkilenmiyordu.
Bu durum normal midir? Yoksa yamaha xmax ler mi böyle?
Okuma yazma sifir..ne guzel bir ulke olduk veya olamadik
İlgilenen olursa Xmax 400'ümü satıyorum.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...3655447/detay/
Evet arkadaşlar, aynısı başına gelen var mı? Yani bende ki gibi kontak anahtarının ortası ince olupta sık sık anahtarı yamulan var mı, sanıyorum bagajı açarken yamuluyor bu meret. gres sürdüm rahat çalışsın diye ama çok umutlu değilim.
[QUOTE=redboxer82;4356221]Evet arkadaşlar, aynısı başına gelen var mı? Yani bende ki gibi kontak anahtarının ortası ince olupta sık sık anahtarı yamulan var mı, sanıyorum bagajı açarken yamuluyor bu meret. gres sürdüm rahat çalışsın diye ama çok umutlu değilim.
Merhaba,gecen sene top case i acarken anahtari fazla zorladim,yamuldu.Yedek anahtari kullaniyorum.Yedek anahtari da yakit deposunu acarken zorlamislar.Depo zor aciliyor.7000km bakimda servise gostereceğim.Bendeki anahtarlar da ince.
Merhaba arkadaşlar,
40000 Km deki 2014 xmax 250 abs motorumun durup dururken arka diski çok hafif yamulmuş. teker dönerken belli bir noktada iki metalin birbirine sürtme sesi geliyor. Sanırım balatayı yiyor. Bu durum başına gelen oldumu acaba?
Disk düzelmez diye tahmin ediyorum. şimdilik böyle kullanıyorum arka fren tepkisinde bir değişiklik yok.
Fakat yakın zaman içinde değiştirecegim.
Yeni disk ve balata için tavsiyeniz varmıdır?
Teşekkürler.
16 bin de bakım yaptıracağım neler yaptırmam gerekli parcayı nerden almalıyım hangi parcaları değiştirmem gerekli. Yetkili servis bana 300km uzakda gidemiyorum burdaki motor tamircilerine baktıracağım ama fikir almak için yardımcı olurmusunuz
Merhaba, x max in mat boyasindan hiç memnun değilim. En ufak şeyde boya çiziliyor. Seramik kaplama da olmaz dediler. Bu duruma çözüm bulan oldu mu?
herkese iyi akşamlar
anlaşılan bayaadır foruma giren olmamış. motorumu satmaya karar verdim.artık küçük gelmeye başladı. büyütücem.
2015 model xmax 250 ABS.Beyaz.10.000 km de.Tüm bakımları yetkili serviste yapıldı.2020 nisana kadar muayenesi var.sadece yaz aylarında uzun yol ve gezi amaçlı kullanıldı. onun dışında sürekli kapalı garajda muhafaza edildi.extra yamaha 50 lt top case ve yan korumalar mevcut.En önemlisini en son yazıyorum.Motorumun hiç kazası yoktur.
ilgilenen olursa 0533 296 43 74 - Volkan
Tekeriniz düz bassın.
Merhabalar herkese, ben de xmax 250 için ön tarafındaki grenaj değisimi icin ustaya birakmistim ama sonradan farkettim ki uzun ve kisa farlar ters sekilde calisiyor. on tarafi söküp, kolayca yapılır mı? ve hangi kabloyu takmam gerekli? Bilen yardimci olursa cok sevinirim.
motorum temizdir . arabaya geçtiğim için satılık ankara etimesgut
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-xmax-250-abs-2014-memurdan-596713222/detay/
Merhaba. 2014 xmax 250 abs motorumu folyo kaplatmak istiyorum.ş an üzerinde kamuflaj renkli folyo var. Sökülüp mat yesile çevirmek istiyorum. Ruhsatta da yeşil yazıyor. Kaplama yapan yer tavsiye edebilecek var mı? İstanbul Avrupa yakasında.
Honda forza 250 nin fiyatı, x max 250 den fazla olarak satışa çıktı. Ve forza 250 ye ikinci bir zam daha geldi.
Bu fiyatlar çok yüksek. Nasıl satabiliyorlar?
x max 250: 27.590 TL
Forza 250: 31.300 TL
Arkadaşlar merhaba,
10 yıllık motosiklet tecrübesinden sonra, evliliğin de etkisiyle Xmax 250 ABS alarak scooter dünyasına ilk defa adım attım.
Yamaha'nın orijinal arka çanta demirine piyasadaki bütün topcaseler takilabiloyor mu? Bu motor için fiyat performans oranı en yüksek arka çanta demiri ve topcase'i benimle paylaşabilir misiniz?
Topcase tarafında 600-700'e kadar bütçemiz var. Arka çanta demirinin orijinalinin ise çok yüksek fiyatlı olduğunu gördüm, kaliteli bir yan sanayi de önerebilirsiniz.
Şimdiden teşekkür ederim.
öncelikle hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
GIVI B37 BLADE modeline bakabilirsin o rakamlara. Ben kullanıyorum memnunum.
Çanta demiri olarak da GP KOMPOZİT'in sitesine yada diğer alışveriş sitelerine bakabilirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:58 ----------
herkese merhaba.
bende xmax 300 var ama 1 hafta yeni forza kullandım. aklınıza takılan soruları elimden geldiğince cevaplayabilirim.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)