hayhay açarım tabi kardeşim.yamaha xmax kaliteli ve güçlü motor yolda hele uzunyolda sürüş keyfi çok mükemmel 120 km hızda motor süzülüyor otobanda 150 km çıktığımı biliyom,fakat parçaları çok pahalı bide yok. arıza yaptınmı veya yatırırsan parça bulmakta sıkıntı var,bumotora sahipsen ikinci bir motorun kesin olmalı,birde sürekli sabit bir gelirin olmalı,aksi halde kaliteli motor düşünmemeliyiz,basit parçalardan başlayım,3000 de yağ değişimi 6000 de periyodik bakım değişen parçalar,ön arka balata, 1,250 yağ,hava filitreleri,vs.
önbalata: 105 ytl
arkabalata: 65 ytl
2 litre yağ: 50 ytl
hava filitreleri: 65 ytl
işçilik: 80-100 arası
sakın eksoza ve radyotere bişiy olmasın ozaman bittin işte çünkü fiatları elyakıyo,eksoz 550 ytl radyotür sanırım 600-800 civarı çokta emin değilim
mutlaka yansanayileri vardır bu parçaların ama nekadar sağlıklıdır onu bilemem
valla benim önçamurluk kırıldı 45 gün evvel dün taktırdım motor piçgibi duruyordu şimdi normale döndü.
siparşi verdikten 1 ay sonra geldi servise çamurluk,iki haftadırda parasızlıktan taktıramıyordum dün hallettim artık.80 euro bu herzaman bulunmuyo insanın üzerinde yakında kayış zamanıda geliyo oda 69 euro bakalım nasıl olcak.