Yamaha X-Max 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Haziran 2017, 21:32
arkadaşlar bugün itibari ile xmax 400 motorumu satmış bulunuyorum,artık motorsuzum,ancak bu başlığı terketmeyeceğim,yorumlara devam
Reklamlar
-
08 Haziran 2017, 00:55
YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bugün itibari ile xmax 400 motorumu satmış bulunuyorum,artık motorsuzum,ancak bu başlığı terketmeyeceğim,yorumlara devam
Hayırdır niye sattın? Çok memnunsın diye biliyordum.
-
08 Haziran 2017, 13:11
Arkadaşlar merhaba. Xmax 250 alma arefesindeyim yardımlarınıza ihtiyacım var. Sıfır km için bi kaç bayii aradım Ve ellerinde siyah abs li olmadığını söylediler. ABS siz var. Sizce özellikle abs'li mi bulmalıyım. Çünkü satıcalar abs'siz tavsiye ediyorlar. Yoksa ikinci el mi baksam. Bide bayiler ne kadar indirim yapıyor. Bilgilendire bilirseniz sevinirim.
-
08 Haziran 2017, 13:43
gezgince adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba. Xmax 250 alma arefesindeyim yardımlarınıza ihtiyacım var. Sıfır km için bi kaç bayii aradım Ve ellerinde siyah abs li olmadığını söylediler. ABS siz var. Sizce özellikle abs'li mi bulmalıyım. Çünkü satıcalar abs'siz tavsiye ediyorlar. Yoksa ikinci el mi baksam. Bide bayiler ne kadar indirim yapıyor. Bilgilendire bilirseniz sevinirim.
Satıcı stokta kalan ürünü satmak için tabii ki onu tavsiye eder. Elinde abs'li stok olsa onu tavsiye ederdi. Eğer bütçen el veriyorsa kesinlikle abs'li tavsiye ederim. İndirim konusunda da peşin alımlarda yapıyorlar diye biliyorum. Diğer türlü yapıyorlar mı bi' fikrim yok. Bilen arkadaşlar cevaplar onu.
-
08 Haziran 2017, 14:00
ABS için 2-3 bin lira fark verilir, çok önemlidir.
-
08 Haziran 2017, 14:48
İyi günler,
yakında 2017 model ıron max alıcağım için aklıma takılan bir soru var.Fren balataları.Mesela 2014 model momo ile 2015 model abs xmax ile 2016 model abs olmayan xmax ile 2015-2016-2017 ıron max fren balataları birbirlerine uyar mı? Diskler aynı,kaliperler aynı fakat ortalıkta hiç düzgün bilgi yok.Türkiyede en çok kunlanılan maxi scooter zaten xmax.Mesela n11 balata baktığım zaman yanında 2014 model xmax veya xmax 250 abs gibi ibareler var.Bunlar aklımı karıştırıyor.Az önce bir fren balatası satan bir yeri aradım.Bana ıron max ile diğer xmaxlerin ön balataların aynı olduğunu fakat arka fren balataların uyumsuz olduğunu ve ayrı olarak satıldığını söyledi.Sizin fikirleriniz nelerdir ?
-
08 Haziran 2017, 16:15
Merhaba arkadaşlar,
Sorum çok saçma olabilir, ama alalı daha 2 gün oldu.
Sorum şu;
Kısa farları yaktığımda sadece sağ, uzun farları yaktığımda ise sadece sol far yanıyor. Bu normal mi? İkisi aynı anda yanması gerekmez mi?
Ona göre servise götüreceğim.
-
08 Haziran 2017, 16:20
Hoskeser adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar,
Sorum çok saçma olabilir, ama alalı daha 2 gün oldu.
Sorum şu;
Kısa farları yaktığımda sadece sağ, uzun farları yaktığımda ise sadece sol far yanıyor. Bu normal mi? İkisi aynı anda yanması gerekmez mi?
Ona göre servise götüreceğim.
Evet normal. Xmax'ler de böyle. Bir defa garajdan çıkarken komşum: farın biri yanmıyor demişti :d Dedim bunlarda böyle.
-
08 Haziran 2017, 22:13
gezgince adlı üyeden alıntı
Bende ABSli aldim. Cunku daha once PCX imle bi olay atlattim az daha yere yapisiyordum Sonra direk ABSli model aldim, pisman degilim, fren durma mesafesi artiyor lakin stabil dumduz duruyor.
-
09 Haziran 2017, 00:07
Mirable adlı üyeden alıntı
Hayırdır niye sattın? Çok memnunsın diye biliyordum.
esasen satmayı düşünmüyordum,hatta 1 ay önce 20 bin bakımı için parçalara 850 para verdim bakımınıda kendim yaptım
ben önceki xmax 250 motorumu alırken kaynanamın 5 tane burma bileziğini borç almıştım,,1 yıl xmax 250 kullandım ve güç olarak yetmediği için satıp,kaynanamın bileziği için bir miktar biriktirdiğim parayıda ekleyip xmax 400 almıştım
1 yıldan fazladırda bunu kullanıyordum,,bu arada kaynanamın bileziklerini başıma gelen aksiliklerden ötürü bir türlü yapamadım
kaynanada haliyle mızmızlanmaya başladı
son zamanlarda mızmızlığı iyice artınca benim hanımda satalım motoru kapatalım çenesini biraz biriktirir krediyle alırız dedi
bende satılığa çıkardım ve dün itibari, ile sattım
şimdi altının biraz düşmesini bekliyorum kaynanamın bileziklerini yaptırıp vericem
öyle 5 bilezik deyip geçme toplam 120 gram tutuyo
gerçi benim birde arabam var ama,5 bilezik için arabayı satmak aptallık olacağı için mecburen motoru sattık
olay bundan ibaret
-
09 Haziran 2017, 12:36
Murat hocam benim led ler geldi bı baksaniz doğru mudur
[![image](https://i.hizliresim.com/1g2ayG.jpg)...im.com/1g2ayG)
Bir de bunun ikisini de kullanacak mıyız taktirirken
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------
Muvakkit adlı üyeden alıntı
İkincisi çıkmamış h7
-
09 Haziran 2017, 13:13
YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı
esasen satmayı düşünmüyordum,hatta 1 ay önce 20 bin bakımı için parçalara 850 para verdim bakımınıda kendim yaptım
ben önceki xmax 250 motorumu alırken kaynanamın 5 tane burma bileziğini borç almıştım,,1 yıl xmax 250 kullandım ve güç olarak yetmediği için satıp,kaynanamın bileziği için bir miktar biriktirdiğim parayıda ekleyip xmax 400 almıştım
1 yıldan fazladırda bunu kullanıyordum,,bu arada kaynanamın bileziklerini başıma gelen aksiliklerden ötürü bir türlü yapamadım
kaynanada haliyle mızmızlanmaya başladı
son zamanlarda mızmızlığı iyice artınca benim hanımda satalım motoru kapatalım çenesini biraz biriktirir krediyle alırız dedi
bende satılığa çıkardım ve dün itibari, ile sattım
şimdi altının biraz düşmesini bekliyorum kaynanamın bileziklerini yaptırıp vericem
öyle 5 bilezik deyip geçme toplam 120 gram tutuyo
gerçi benim birde arabam var ama,5 bilezik için arabayı satmak aptallık olacağı için mecburen motoru sattık
olay bundan ibaret
Sağlık sorunu ya da dah abüyük bir sorun olmadığına sevindim.
Tanımam etmem ama burada bu kadar yazdığına göre motorunu çok sevip iyi bakıyordun. Alana hayırlı olsun. Size de işleriniz rast gitsin de tekrar motor almak için çabuk para toplansın dileklerimi iletmiş olayım.
-
09 Haziran 2017, 13:51
aLoneman adlı üyeden alıntı
Evet normal. Xmax'ler de böyle. Bir defa garajdan çıkarken komşum: farın biri yanmıyor demişti :d Dedim bunlarda böyle.
Hemen pimpiriklendim. Ulan noluyoruz dedim. Daha ilk günden.
Bir de ilk aldım aleti biniyorum. Neyse bir ara bankamatiğe uğradım. Geldim marşa basıyorum çalışmıyor. Haydaaaa. Sağa baktım yok sola baktım yok. Ter boşaldı sırtımdan. Meğer ayaklığı kaldırmadan marş almıyormuş. Kendi kendime sinirlendim. Pis acemi dedim kendime. :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:45 ----------
Yine iki farklı soruyla sizlerleyim
Öncelikle çalınmalara karşı nasıl bir önlem alıyorsunuz. Kapalı garajı olmayan arkadaşlar ya da bir yere gittiğinizde motoru nasıl koruyorsunuz.
Diğer sorum da Motorun tozunu almak için herhangi bir sprey ya da onun gibi birşey kullanıyor musunuz? Malum tozlanıyor.
-
09 Haziran 2017, 14:51
Bir de ilk aldım aleti biniyorum. Neyse bir ara bankamatiğe uğradım. Geldim marşa basıyorum çalışmıyor. Haydaaaa. Sağa baktım yok sola baktım yok. Ter boşaldı sırtımdan. Meğer ayaklığı kaldırmadan marş almıyormuş. Kendi kendime sinirlendim. Pis acemi dedim kendime. :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:45 ----------
Öncelikle çalınmalara karşı nasıl bir önlem alıyorsunuz. Kapalı garajı olmayan arkadaşlar ya da bir yere gittiğinizde motoru nasıl koruyorsunuz.
Diğer sorum da Motorun tozunu almak için herhangi bir sprey ya da onun gibi birşey kullanıyor musunuz? Malum tozlanıyor.
Hocam bir indirim vardı amazon.de de Abus 8077 disk kilidi için baya arkadaş aldı forum da ramazan indirim kodu ile birlikte baya uyguna geldi bakın hala devam ediyorsa 350 TL nin altına geldi ürün
-
09 Haziran 2017, 15:22
Çalınmalar hepimizin büyük derdi.
Motoru ilk aldığımda hemen kasko yaptırdım.
Çalınma haberlerini duydukça da kasko da olsa dert olacak deyip bir de abus granit extreme zincir kilit aldım.
Para durumunu toparlayınca bir de abus disk kilidi almayı düşünüyorum.
Toz konusu çok sıkıntı. Bendeki mat gri modeli, hemen tozlanıyor.
-
09 Haziran 2017, 15:34
Hocam bir indirim vardı amazon.de de Abus 8077 disk kilidi için baya arkadaş aldı forum da ramazan indirim kodu ile birlikte baya uyguna geldi bakın hala devam ediyorsa 350 TL nin altına geldi ürün
Abus 8077 xmax'e oluyor mu?
-
09 Haziran 2017, 16:00
Canın sağolsun. Umarım kısa sürede geri dönersin
-
09 Haziran 2017, 20:06
aLoneman adlı üyeden alıntı
Abus 8077 xmax'e oluyor mu?
Aldık artık olmuyorsa da bilmiyorum bizim xmax in soketleri h7 miydi
-
09 Haziran 2017, 20:11
Ben de bilmiyorum olup olmadığını. Belki biliyorsundur diye sorayım dedim. Tahminim oluyordur ama bilen kullanan birinden duyarak emin olmak daha iyi olacak. İleride almayı düşünüyorum.
-
09 Haziran 2017, 21:42
evet aynı benimkinden hayırlı olsun,,birini bi fara öbürünü diğer fara takacaksın,daha doğrusu taktıracaksın,bunları takmak için farların sökülmesi gerekiyor kolay iş değil yani sen zor yaparsın,bir oto elektrikçiye veya motor elektrikçisine gitmen gerekli,,ben yakınımdaki oto elektrikçiye taktırmıştım
taktıktan sonra ampullerin arkasındaki o telli zımbırtıları açmak gerekiyor soğutma sağlaması için unutma
ampullerin sagı solu yok 2 side h7
takıldıktan sonra gece performansını görünce afallıyacaksın haberin olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------
8077 abus disk kilidi ,sen h7 led ampullerle karıştırdın,
neticede 8077 disk kilidinden bendede var xmax e oluyor merak etmeyin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler