yag uyarısını kaldırmak icin tam 10 sn ye reset tuşuna basmalısınız, erken bırakırsanız olmuyor, herhalde yanlışlıkla basılırsa diye süre koymuşlar ama 10 sn nedir yahu
yag uyarısını kaldırmak icin tam 10 sn ye reset tuşuna basmalısınız, erken bırakırsanız olmuyor, herhalde yanlışlıkla basılırsa diye süre koymuşlar ama 10 sn nedir yahu
bende kayış uyarısını silemiyorum,,nette araştırdım bir tane video bulamadım,,motorum xmax 400
aynı değil,,400 diye özellikle yazdım
400 ün ekranı 250 ler gibi komple dijital değil, bildiğin araba göstergesi,ortada km saat benzin hararet trip gibi bilgileri gösteren küçük bir dijital bilgi ekranı var
yağ ve servis ikazlarını silmek tamamen farklı,,onları yaptım ama kayış ikazını yapamadım
[QUOTE=YERUÇAĞI;4155908]aynı değil,,400 diye özellikle yazdım
400 ün ekranı 250 ler gibi komple dijital değil, bildiğin araba göstergesi,ortada küçük bir dijital bilgi ekranı var
He pardon tmm.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:40 ----------
Xmax 300'ler bayilere gelmiş ama bi' Bursa'ya gelmemiş yaaa. Hayır alacağımdan değil, bi' uğrayıp bakacağım alete. Çok merak ediyorum.
Yakında ıron max alıcam.İlk kez yamaha motorum olucak.Yedek parça sıkıntısı varmıdır ? Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?
Arkadaşlar selam, aklıma takılan bir soru var tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.
2012 model xmax 250'min hava filtresi, varyatör filtresi, yağ filtresi, yağı ve ön-arka lastikleri 3-4 hafta kadar önce değişti; bu hafta ise oldukça aşınmış gözüken debriyaj balatasını değiştirttim. Ancak kalkışlarda ve 3000'e kadar düşük devirlerde titremesi geçen haftaya göre çok fazla arttı. 3000 deviri geçince ve belli bir hıza ulaşınca titreşim ortadan kalkıyor. Sizce varyatöre tekrar mı bakmak lazım, veya debriyaj balatasını biraz zımparalamak işe yarar mı?
Tek silindirli motorlarda yaşanan vibrasyon sorunu çok kez tartışılmış, konuşulmuştur. Konuyu tekrar açıp fikirlerinizi almak istedim.
Herkese iyi sürüşler.
Bugün bende Xmax 250 almak için bayiyye gittim ancak ilk defa bindiğim için xmaxe buyumdan dolayı olmadı. Çok komik durdum notor üstünde boyum 1.95 ve hayal kırıklığı yaşıyorum şuan:((
Silkelemeden bahsediyorsan motordan değil. Varyatör kavrama yaparken oluyor. Ben aşınmış olan debriyaj balatasını değiştirmedim. Sadece bagaları DR.Pulley 11 gr olarak değiştirdim. Titreşim tarihe karıştı. Yalnız 11 gr. ile son hız 7-8 km/h düşüyor. 130 km/h ye kadar dolu bir gaz kolu geliyor. 10 gr. daha iyi olabilir. Debriyaj balatası ve tası zımparalatmak çok faydalı. Fakat, faydası en fazla 1 hafta sürüyor.
Herkese Merhaba,
X-Max alarak aranıza katılmayı planlıyorum. İlk motorum olacağı için 2. el almayı planlıyorum.
Aynı fiyatlarda 2015 yılı Momo Design ve Ironmax buldum.
Sizce hangisini almak daha doğru olur.
Kullanıcıların fikirlerini rica ediyorum.
Selam arkadaşlar,
Pcx'ten sonra arayışa girmiştim: Xj Diversion F mi dersiniz, Ncx mi yoksa, Mt07 mi derken; tek ncx'te bagaj diğerleri tırt dedim uzun yol için lazım bagajda gerekli al scut rahatla dedim dedim ve kapının önünde Xmax 250 Absli 2016 model yatıyor.
Hayatını yaşa.
Sizce sırtlik için At binicilik sırtligi olur mu
https://www.decathlon.com.tr/safety-...d_8277870.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:33 ----------
yani önceliğin momo veya iron olmasın abs olsun momo da abs yok absli ilanlara bak hergun düşük km uygun fiyatlı motosiklet görüyorum ben
Hocam montun içine giyeceğin için sürtünmeden etkilenmez, o nedenle bence olur. Sonuçta omurlarına bir destek sağlayacağı garanti.
ama insan yazın pek kullanmak istemiyor. Bende bir heves 4riders sırtlık aldım ama kullanmıyorum, duruyor. Belki uzun turlarda takarım, bilemiyorum.
Şehir içi bellik + yazlık montun sırt korumasıyla idare ediyorum.
Arkadaşın motor tavsiyesine de katılıyorum. Bütçe dahilinde ise mutlaka absli model alınmalı. Yollarımız süpriz dolu, abs büyük nimet ve xmax'in abs si gerçekten başarılı.
Benim param abs li irona yetmedi bende normal xmax abs li model aldım. size abs li iron max tavsiye ederim.
Selam arkadaşlar.. 2013 250cc momo dizayn kasa için aynaya takılan usb çakmaklık almadan tavsiyelerinizi bekliyorum.. kullanışlı olurmu? ürün bu http://urun.n11.com/modifiye-urunler/hsb-motosiklet-cakmaklik-ciftli-usb-ayna-baglanti-sarj-aleti-P152288749
Böyle birşey mı
https://m.tr.aliexpress.com/s/item/32748394503.html
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)