Yamaha X-Max 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
29 Mart 2017, 19:30
fatih33yucel adlı üyeden alıntı
İSTANBULDAYSAN EGER O LEDLER VE SİSLERLE İLGİLİ CEMOGARAGE İLE GÖRÜŞ BENCE. FACEBOOK DAN ADRES , TEL VS.BULABİLİRSİN.
HER SİS LAMBASI VE AMPUL XMAX E UYMAYABİLİR. SİGORTA ATABİLİR YADA BAŞKA ŞEYLER OLABİLİR.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:25 ----------
OSIOSBORN KARDEŞİM SEN BEĞENDİYSEN SORUN YOK AMA BURDA PAYLAŞTIĞIN İÇİN FİKRİMİ SÖYLEYEYİM. O ÇANTA XMAX DE ESTETİK DURMAMIŞ AMA HERKESİN ZEVKİ FARKLIDIR. HAYIRLI OLSUN .
Reklamlar
-
29 Mart 2017, 19:35
acemi60 adlı üyeden alıntı
Xcity ile o yolu sıkça kullanırım. Xmax ile motorları aynıdır. 100 km/s ile gider. Fakat o rampalarda bol viraj vardır. Gazlayarak gitmek yerine temkinli gitmeyi tercih ederim..
Tesekkurler. CEvap icin
-
30 Mart 2017, 15:37
Selamlar,
Arka teker fren diski bölgesinden tekerin her turunda 1 kez olmak üzere zincir sesi gibi tık tık tık gibi periyodik bir ses geliyor, benzer sorun yaşayan oldu mu? Araştırdığımda kaliper, fren balatasından bir parça gevşemesi gibi ihtimaller olabileceğini gördüm. Balata spreyi uyguladım ancak değişiklik olmadı.
Motor 9200 km'de, biraz kir topladı yıkatıp deneyeceğim ama öncesinde sormak istedim.
-
30 Mart 2017, 17:32
Merhablar
Yamaha xmax 250 almayı düşünüyorum öğrenciyim ve kendi paramla ilk motorum olucak 2006 model 9 binde xmax 250 buldum adam almıs kullanmamıs cok garajda yatırmış. Motor hakkında dusunucelerınız nedır bır kullanıcı olarak beni üzermi eksi yönleri artı yönleri nelerdir umarım mesajımı yanıtlarsınız .
-
30 Mart 2017, 17:59
burakciceck adlı üyeden alıntı
Merhablar
Yamaha xmax 250 almayı düşünüyorum öğrenciyim ve kendi paramla ilk motorum olucak 2006 model 9 binde xmax 250 buldum adam almıs kullanmamıs cok garajda yatırmış. Motor hakkında dusunucelerınız nedır bır kullanıcı olarak beni üzermi eksi yönleri artı yönleri nelerdir umarım mesajımı yanıtlarsınız .
2006 model 9 bin km de. Motoru nerde yatırmış? Yatakta mı?
-
30 Mart 2017, 18:16
acemi60 adlı üyeden alıntı
2006 model 9 bin km de. Motoru nerde yatırmış? Yatakta mı?
olur olur,kullanmamış olabilir,,adam almıştır yurt dışına gitmiştir,veya arabası vardır onu kullanmıştır motoru kullanmamıştır kenarda durmuştur vs. olmayacak şey değil
ama adamın söylediği her söze inanılmaz,bilen anlayan biriyle gidilir veya servise getirilip gösterilir onay verirlerse alınır,,zaten serviste baktıkları zaman gerçekten 9 bindemi değilmi hemen anlarlar
-
30 Mart 2017, 18:30
zengin bir abimizden alınacak motor sonra bana satıcaklar işte motoru da tanıdık oldugu için 6.500 tl dediler sizce fiyatı nasıl ??
-
30 Mart 2017, 20:53
bursa nilüfer tarafında xmax kullanıcısı varmı acaba
yarın istanbul dan xmax ile bursa nilüfer e geleceğiz pcx motor bulduk arkadaşa alacağız
xmax kullanıcısı olan arkadaşlarlada tanışmış oluruz
-
30 Mart 2017, 23:33
zengin bir abimizden alınacak motor sonra bana satıcaklar işte motoru da tanıdık oldugu için 6.500 tl dediler sizce fiyatı nasıl ??
2 ci el sitesindeki en düşük km li bu görünüyor,,fiyat buna göre sizinki bayağı iyi
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...09078241/detay
-
31 Mart 2017, 00:55
Öğrenciyim demişsin, masraflı bir motordur, ona göre düşün.
-
31 Mart 2017, 13:27
Merhabalar evet öğrenciyim ve ilk motorum olucak oyuzden motor hakkında pek bir bilgim yok araştırma yapıyorum ve sizlerin de deneyimlernize ihtiyacım var . Ne gibi masraflar cıkara bılır bana ona gore bir karar vereyim .
-
31 Mart 2017, 14:56
20.000 bakımı için 500-800 arası bir masraf çıkar örneğin. Sigorta-kasko söylemiyorum hiç.
-
31 Mart 2017, 15:12
drtayfun adlı üyeden alıntı
20.000 bakımı için 500-800 arası bir masraf çıkar örneğin. Sigorta-kasko söylemiyorum hiç.
34 plakaymıs arac sıgorta ne kadar cıkar sızce ?
-
31 Mart 2017, 18:29
34 plakaymıs arac sıgorta ne kadar cıkar sızce ?
motorun şuanki plakası pek önemli değil,senin ikametin önemli hangi ildeysen oranın plakasına çevirirsin,,sen hangi ildesin,,İstanbul hariç başka bir ilde ikamet ediyorsan,motoru babanın veya aile büyüğünün üstüne yapman ve plakayıda o ile çevirmen senin menfeatine,
çünkü senin yaşın küçük olduğundan riskli guruba giriyorsun ,trafik sigortası yüksek çıkması muhtemel,ayrıca İstanbul harici illerde trafik sigortası primi üçte1 oranında nerede ise
-
31 Mart 2017, 20:54
YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı
motorun şuanki plakası pek önemli değil,senin ikametin önemli hangi ildeysen oranın plakasına çevirirsin,,sen hangi ildesin,,İstanbul hariç başka bir ilde ikamet ediyorsan,motoru babanın veya aile büyüğünün üstüne yapman ve plakayıda o ile çevirmen senin menfeatine,
çünkü senin yaşın küçük olduğundan riskli guruba giriyorsun ,trafik sigortası yüksek çıkması muhtemel,ayrıca İstanbul harici illerde trafik sigortası primi üçte1 oranında nerede ise
İstanbulda ikametkahım ama babamın züerine motor ve araba var 20 senelik motorcu onun üzerine yaptırırım ozaman teşekkür ederim .
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:46 ----------
istanbul şişli civarı alıcagım motoru ustaya gösterebiliceğim bir yamaha ustası varmı bildiğiniz.
-
31 Mart 2017, 22:48
İstanbulda ikametkahım ama babamın züerine motor ve araba var 20 senelik motorcu onun üzerine yaptırırım ozaman teşekkür ederim .
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:46 ----------
istanbul şişli civarı alıcagım motoru ustaya gösterebiliceğim bir yamaha ustası varmı bildiğiniz.
yamaha servisine gösterecen,başka yer arama,adamlar sadece yamahaya bakıyorlar o yüzden onlardan iyi anlayan olmaz,,şişliye en yakın servis aşağıdaki
DAYTONA
İstanbul Beşiktaş Kuruçeşme Mah. - Sahilyolu Tramvay Cad. No: 35
Tel: 0(212) 265 60 65
birde ramide kardeşler yamaha var ama o biraz daha uzak
KARDEŞLER
İstanbul Eyüp Ramiyeni Mah. - Rami Kışla Cad. Kardeşler Plaza No: 114
Tel: 0(212) 535 40 27
-
01 Nisan 2017, 10:28
YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı
yamaha servisine gösterecen,başka yer arama,adamlar sadece yamahaya bakıyorlar o yüzden onlardan iyi anlayan olmaz,,şişliye en yakın servis aşağıdaki
DAYTONA
İstanbul Beşiktaş Kuruçeşme Mah. - Sahilyolu Tramvay Cad. No: 35
Tel: 0(212) 265 60 65
birde ramide kardeşler yamaha var ama o biraz daha uzak
KARDEŞLER
İstanbul Eyüp Ramiyeni Mah. - Rami Kışla Cad. Kardeşler Plaza No: 114
Tel: 0(212) 535 40 27
Çok teşekkü ederim pekala servis benden motoru incelemek için ne kadar ücret talep edicektir .?
-
01 Nisan 2017, 13:45
Çok teşekkü ederim pekala servis benden motoru incelemek için ne kadar ücret talep edicektir .?
Merhaba, 3 hafta önce eksper için Kardeşler servisi aradım. Telefonda verdikleri fiyat 150 TL+KDV. Bir buçuk saat kadar süreceği bilgisini de verdiler. Yoğun oldukları için bir iki gün önceden arayıp randevu almak gerekiyormuş. Neticede motoru oraya götürmedim. Zeytinburnu Motoland Sertaç Bey, eski Yamaha yetkili servisi, sağolsun baktığım ikinci el motorun nesi var nesi yoksa söyledi. Çok memnun kaldım. Ücret olarak da 50 TL verdim. Tavsiye ederim.
-
01 Nisan 2017, 15:52
Kaptan Bazil adlı üyeden alıntı
Merhaba, 3 hafta önce eksper için Kardeşler servisi aradım. Telefonda verdikleri fiyat 150 TL+KDV. Bir buçuk saat kadar süreceği bilgisini de verdiler. Yoğun oldukları için bir iki gün önceden arayıp randevu almak gerekiyormuş. Neticede motoru oraya götürmedim. Zeytinburnu Motoland Sertaç Bey, eski Yamaha yetkili servisi, sağolsun baktığım ikinci el motorun nesi var nesi yoksa söyledi. Çok memnun kaldım. Ücret olarak da 50 TL verdim. Tavsiye ederim.
150 tl gerçekten çok demiş nasıl işliyor sistem bilmiyorum ama sonuçta parça değiştirme vs birşey yok işçilik için öğrenciyim okadar para veremem motor parasını zor denkleştirdim zaten. Teşekkürler
-
01 Nisan 2017, 19:28
yetkili serviste expertiz yaptırırsan biraz fazla veriyorsun ama rapor alıyorsun,sonradan bu raporun haricinde motorda bişey çıkarsa servis sorumlu oluyor,yani servis verdiği rapordan sorumlu
ama Kaptan Bazil in dediği yere götürebilirsin,fiyat uygun ancak expertiz raporu vermez,sadece gördüklerini söyler,,bence kabaca motorun km si doğrumu ve hasarlı olup olmadığına baksa yeter,,neticede at ile deve değil,,40-50 binlik motor almıyorsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler