Yamaha X-Max 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Mart 2017, 20:56
aLoneman adlı üyeden alıntı
Hırsızlık adına bir konu vardı. Orada bir arkadaş bu videoyu koymuştu. Akabinde xmax sahibi bir arkadaşta aynı olayın onunda başına geldiğini söylemişti. Sanırım basit bir açığı var ve 2 saniyede çantayı hiç ediyorlar. Ben de top case yok, olsa bunu gördükten sonra çanta demirine zincirledim valla yalan yok. Adamlar 1.500 TL'yi 1.5 saniye de götürüyorlar. Çok acı maalesef.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------
O konu ve yorumu buldum;
https://68.media.tumblr.com/2fdfb7bf...u7eo1_1280.jpg
vay veledi zina vay,,bu şerefsizleri yakaladığın an orda iki gözünü kör edecenki bidaha kimsenin canını yakamasınlar
içime kurt düştü şimdi,çantanın içinden bir delik delip alttaki demire civatalamak lazım,fakat bu seferde tek hamlede çantayı çokaramıycaz ama olsun çantadan olmaktan iyidir
Reklamlar
-
06 Mart 2017, 17:55
Öncelikle Herkese Merhabalar;
Kawasaki Z 300 motorumu satarak 2014 X max 250 abs motosiklet aldım.21 bin km.de ve kayışı değiştirlmiş.
Bugün motora bindiğimde ön camın gerçekten yetersiz olduğunu rüzgarın direk suratıma geldiğini farkettim.Sizce cama uzatma aparatımı takmalıyım yoksa önereceğiniz fiyat/performans cam varmıdır?
-
06 Mart 2017, 18:06
Zz300 adlı üyeden alıntı
Öncelikle Herkese Merhabalar;
Kawasaki Z 300 motorumu satarak 2014 X max 250 abs motosiklet aldım.21 bin km.de ve kayışı değiştirlmiş.
Bugün motora bindiğimde ön camın gerçekten yetersiz olduğunu rüzgarın direk suratıma geldiğini farkettim.Sizce cama uzatma aparatımı takmalıyım yoksa önereceğiniz fiyat/performans cam varmıdır?
Kadıköy Hasanpaşa'da kask almak için alışverişe gittiğim dükkanda kardeşimle ön camın rüzgar alıp tam kaska rüzgar vurmasından bahsederken dükkandaki görevli de aynı motordan kullandığını, Zeytinburnu taraflarında bir yerde ön cama ek takılan bir aparat satıldığından bahsetmişti ama alışveriş telaşından adres ve telefon almayı unuttuk.
Ön cama ilave aparat güzel olur. Hem lazım olmadığında sökülebilir. Tamamen camı değiştirip uzun cam takılınca görüntüsü pek hoşuma gitmiyor.
-
06 Mart 2017, 21:08
-
07 Mart 2017, 09:38
ben antalyadayım ama telefonla görüşüp bilgi alacağım,ilginiz için teşekkürler.
-
07 Mart 2017, 09:41
birde aşağıdaki linkte yer alan asansör camı var, hiç kullanmadım, bazıları tavsiye ediyor, bazıları memnun değil...satıcı içinde farklı yorumlar var, bilginize..
https://www.facebook.com/www.akotuning.co/
-
08 Mart 2017, 12:13
Arkadaşlar selamlar.. 2013 xmax 250 momo dizayn motorum var ve hızlanınca oldukça rüzgar alıyor. Tur camı bakınıyordum ve yukarıda Yeruçağı arkadaşımızın verdiği resimleri gördüm.. ZEUS motoru aradım fakat bu modelde orjinalden 15 cm daha uzun olduğunu öğrendim. Boyum uzun olduğu için ZEUS motordaki tur camı istediğim uzunlukta değil.. daha uzununu sorduğumda kafa sallar dendi. 2013 momo kasa da uzun tur camı kullanan var mı? Varsa resim ve aldığı yer paylaşımı yapabilirmi? Ya da başka cam yapan firmalar var mı bildiğiniz.. şimdiden teşekkürler.
-
08 Mart 2017, 12:29
gama adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar selamlar.. 2013 xmax 250 momo dizayn motorum var ve hızlanınca oldukça rüzgar alıyor. Tur camı bakınıyordum ve yukarıda Yeruçağı arkadaşımızın verdiği resimleri gördüm.. ZEUS motoru aradım fakat bu modelde orjinalden 15 cm daha uzun olduğunu öğrendim. Boyum uzun olduğu için ZEUS motordaki tur camı istediğim uzunlukta değil.. daha uzununu sorduğumda kafa sallar dendi. 2013 momo kasa da uzun tur camı kullanan var mı? Varsa resim ve aldığı yer paylaşımı yapabilirmi? Ya da başka cam yapan firmalar var mı bildiğiniz.. şimdiden teşekkürler.
benim boyumda 1,87, daha uzununa bakma hocam,daha uzunu tur camı diye geçiyor,ondanda vardı bende daha önce,hemde 600-700 tl olan yamahanın orjinali,
kullanamadım çıkardım attım
nedenini daha önce açıklamıştım burda çok gerideki sayfalarda,,ama kısaca açıklayayım
1-tur camı yani daha uzun cam takarsan ,motoru gidonlardan tutup saga sola itmek gerektiği durumlarda,cam uzun ve geriye doğru olduğundan kafama değiyordu,seninde değer
2-rüzgarlı havalarda yelken gibi rüzgar tuttuğundan motoru sallıyor
3- en önemli can alıcı noktasıda bu,,yağmur yağdığı zaman cam ıslanıyor ve camdan önünü görmen imkansız oluyor,,üstünden bakmak gerektiğinden uzun olduğu için üstündende bakamıyorsun ve mecburen inip camı silmek zorunda kalıyorsun,,hele yağmur kuvvetli yağıyorsa mecburen kenara çekip yağmurun dinmesini beklemek zorunda kalıyorsun,,yoksa 100 metrede bir inip camı silmek gerekiyor
ben o yüzden çıkardım attım bu bendekini taktım ,üsttende bakabiliyorum
Zeus motorun sana önerdiği 15 cm daha uzun olan bence tam ideali
-
08 Mart 2017, 13:20
YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı
benim boyumda 1,87, daha uzununa bakma hocam,daha uzunu tur camı diye geçiyor,ondanda vardı bende daha önce,hemde 600-700 tl olan yamahanın orjinali,
kullanamadım çıkardım attım
nedenini daha önce açıklamıştım burda çok gerideki sayfalarda,,ama kısaca açıklayayım
1-tur camı yani daha uzun cam takarsan ,motoru gidonlardan tutup saga sola itmek gerektiği durumlarda,cam uzun ve geriye doğru olduğundan kafama değiyordu,seninde değer
2-rüzgarlı havalarda yelken gibi rüzgar tuttuğundan motoru sallıyor
3- en önemli can alıcı noktasıda bu,,yağmur yağdığı zaman cam ıslanıyor ve camdan önünü görmen imkansız oluyor,,üstünden bakmak gerektiğinden uzun olduğu için üstündende bakamıyorsun ve mecburen inip camı silmek zorunda kalıyorsun,,hele yağmur kuvvetli yağıyorsa mecburen kenara çekip yağmurun dinmesini beklemek zorunda kalıyorsun,,yoksa 100 metrede bir inip camı silmek gerekiyor
ben o yüzden çıkardım attım bu bendekini taktım ,üsttende bakabiliyorum
Zeus motorun sana önerdiği 15 cm daha uzun olan bence tam ideali
Cevap için teşekkürler..Sizin kasa benimkinden yeni, bir ara gidip bakayım yerinde kıyaslamak sanırım iyi olur.. en kötü sonrasında deflektör alır takarım belki..
-
08 Mart 2017, 14:33
gama adlı üyeden alıntı
Cevap için teşekkürler..Sizin kasa benimkinden yeni, bir ara gidip bakayım yerinde kıyaslamak sanırım iyi olur.. en kötü sonrasında deflektör alır takarım belki..
eski kasayla yeni kasa arasında bi fark olacağını sanmam,görüntü grenaj farkı var sadece ,motoru lastikleri egzosuna kadar aynı zaten
15 santim uzun cam sana tam gelir,az kafanı eğersen rüzgar almazsın,,az kafanı kaldırırsan camın üstünden ileriye bakabilirsin, camın üstünden ileri bakmanın önemini yağmurlu havalarda çok iyi anlıyorsun,,bence deflektöre ihtiyaç duymayacaksın
-
11 Mart 2017, 11:46
2011 model x max aldım fakat abs var mı bilmiyorum nasıl öğrenebilirim
-
11 Mart 2017, 13:37
cannn15 adlı üyeden alıntı
Fren disklerine bakın, iç tarafında tırtıklı bir halka varsa ABS vardır
-
12 Mart 2017, 14:14
40 km hizla giderken sadece arka frene bas fren kolu avucunun icinde kendini disari dogru tikir tikir atmaya calisiyorsa yada makina kizaklamiyorsa abs vardir ama bu islemi yaptiginda sahin dogan kartal serçe bortu bocek marka arabalar gibi bi tarafa kizaklayip kayiyorsa aci kaybimiz abs yok demektir
-
12 Mart 2017, 18:35
2011 de farklimi uretim bilmiyorum ama bende camurluk ustunde abs yaziyor mesela.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:23 ----------
Ayrıca buda bu güzel havanın videosu olsun ��
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------
-
12 Mart 2017, 18:51
Motoru çalıştırdığında ortadaki dörtgen gösterge tablosunda ABS ışığı yanıyorsa ABS vardır. 10km/saat hıza ulaşıldığında ışık otamatik söner.
-
14 Mart 2017, 13:25
Selam arkadaşlar..2013 250 cc momo dizayn kasa için branda arıyorum.. hangi boy almalıyım... çanta yok motorda...
-
15 Mart 2017, 17:04
Herkese iyi günler 2016 x max scooterıma sissy bar taktırmayı düşünüyorum model olarak da aklımda GIVI TB2111 modeli var ancak hiç bir yerde motor üzerinde nasıl durduğu ile ilgili resmini göremedim, herhangi bir fikri olan var mı veya hangi sissy bar'ı tavsiye edersiniz orjinali için 750 tl dediler teşekkürler.
-
15 Mart 2017, 18:02
yan sanayiyle niye ugraşıyosun,al yamahanın orjinalini,ordada taktır,,orjinal orjinaldir her zaman
araştırırsan orjinalinin ikinci el temizinide bulursun
-
15 Mart 2017, 18:08
YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı
yan sanayiyle niye ugraşıyosun,al yamahanın orjinalini,ordada taktır,,orjinal orjinaldir her zaman
araştırırsan orjinalinin ikinci el temizinide bulursun
Ben sisy bar değil de yanlara takılan bacak koruma denen korumaları taktırmayı düşünüyordum. Hatta keşke daha motoru alırken bayide taktırsaydım belki biraz indirim de yaparlardı diye pişman oldum.
Orjinalini düşünüyorum çünkü yan sanayi olanlar şekil olarak tamamen aynı olsa da kullanılan malzeme aynı olmayabilir. Orjinalinde düşme, yan yatma, sürüklenme sırasında motoru da korur ama yan sanayi çabuk parçalanıp korumazsa ya da aşırı sağlam olup bütün darbeyi motora iletirse ne olur bilemem deyip orjinalini alma fikrindeyim.
-
15 Mart 2017, 22:25
bacak korumayı yerli üretim yapıp satan firma var ama en güzeli orjinali tabiki
bu linkte bir arkadaş sissy bar satıyordu orijinal bir bak istersen
https://www.facebook.com/search/top/...=1489605899388
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler