YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı
ırak kardeşim bak ben yokken yine hakkımda atıp tutmuşsun
ben trafikte son hız denemesi yapmam,bunun sürücülükle alakası yok,canımı yolda bulmadım ben,,sen illa trafikte son hız denemesi deyip duruyosun ,istanbulda olmaz o iş onu geç,istanbulda 180 basacak boş yol yok son hız denemeye
bugün 100 km yol yaptım sabah beri,,Maltepe,okmeydanı şirinevler dolaştık,trafik nasıldı anlatamam,maltepeden köprüye kadar araç sürücülerinin şuursuzca tükürmek için kapıyı açtığı en soldaki emniyet şeridinden korka korka geldim her yer kilitlenmiş ,köprü şirinevler arasını söylememe gerek bile yok ve sen tutmuşun bana son hız denemesi yapalım diyosun,,yani çocuk söylemez bunu
bak ben sözümdeyim gel haliç köprüsünün altına orda müsait kısa bir mesafe var yanyana kalkış yaparız,ara hızlanmayada bakarız deneriz,bende merak ediyorum yani,,
artı en son olarakta,,madem senin motorun benimkinden güçlü diyorsun ozaman her iki motoru kıç kıça halatla bağlarız ,kim kimi çekerse o daha güçlü demektir
varmışın ,,halat var bende getiririm
ha sonra benim motor çok zorlandı yağ pompası dağıttı krank sardı dersen karışmam ona göre
ha yok dersen ozaman kapat konuyu gitsin,,paşa paşa bin motorlarına
bende motoruma ve aracıma
--------------------------------------------------------------------------------------------
bu arada xmax 250 yi kötülediğimi sanmayın arkadaşlar,,piyasada en yakışıklı scooter xmax tir,bu bir gerçek,tabi 2 ci elide en kuvvetli olanda xmax tir
haa ben devamlı artçı ile bindiğim için güç yetersiz geldi o yüzden satıp 400 aldım.yoksa 250 alacak olsam başka alternatif düşünmem
gerçi bundan sonra 250 de tarih oldu artık üretilmiyor oda ayrı bir konu
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:50 ----------
kanji hocam çok güzel anlatmışsın,ağzına sağlık,,,
sanada hayırlı cumalar