YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı
yüzde 1,5 indirim yapıyolarmış daha ne,,ben istanbuldaki bütün bayileri dolaşmıştım zamanında, 50 tl bile indirim yapmamıştı hiç birtanesi,,yalnız hediye veriyordu,mesela birtanesi kevlar korumalı pantolon,diğeri kilit veya zincir gibi,ama liste fiyatından 1 lira düşürememiştim,artı istanbulu boşuna dolaşıp yaktığım benzin parasıda cabası olmuştu,,
diğer soruna gelince,bende zamanında çok araştırdım çanta demiri çanta diz koruma falan ama hiç biri orijinal gibi olmuyor,hiç yakışmıyor,atın pipisine kelebek konmuş gibi sırıtıyor,alacaksan orjinalini al taktır derim zaten çanta takarsan kontak anahtarıyla açabiliyorsun uyumlu oluyor ve arka çantayı istediğin zaman tek hareketle demirden çıkarıp bavul gibi elde taşıyabiliyorsun,,3 daha ver orijinal taktır pişman olmazsın
sissy bar orijinal yamahanın değilse uydurmak için delik falan delmen gerek bildiğim kadarıyla,ki orjinalini o fiyata yamaha vermez kesin yan sanayidir
orjinalini delik falan delmeden problemsiz takıyorsun,nede olsa orijinal ürün xmax e uyumlu
bacak korumanın ise orjinalden başkasını bulamazsın zaten,yan yatmalarda motorun grenajlarını be bacaklarını koruyor,kesinlikle taktır