Yamaha X-Max 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Haziran 2016, 22:16
eminemre adlı üyeden alıntı
Hocam ilk defa bu sıcaklarda trafikte fan açtı. R3 çizgiyi hiç geçmedi. Radyatör suyunda azalma olabilir. Fan çünkü 4. Seviyeye geçmeden açıyor.
evet bende suyu tahliye ettim ve yeniden koydum sorun çözüldü
herhalde suyla ilgili bi sorun vardı hepsini boşaltıp yeniden koyunca düzeldi tabi katkılı koydum
ayrıca r25 imdede sıkışık trafikte 4. seviyeye geliyor bazen
Reklamlar
-
22 Haziran 2016, 22:17
rodaj motoru sıkıştırmadan motorun iç elemanlarının birbirine alışması için her devirde aralıklı kullanmaktır
-
22 Haziran 2016, 22:24
YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı
devamlı yüksek devirde sürme,yoksa arada bir geçebilirsin,sollamalarda falan kısa süreli yüksek devire çıkabilirsin,,zaten her devir aralıklarında sürerek motoru alıştırmaktır rodaj
Mecburen 5000 devirden yukarı çıkmadım şimdilik ama zaten 2-3 bin devirde motor 10-20 ile anca gidiyor. 4000 bine geldiğimde 40-50'yi görüyorum 5000 devirde 90'a kadar ulaştı motor.
Bir sorum da sehpayla ilgili. Parkta alan dar ve benim rahat girip çıkabilmem için tek alternatifim rampada sehpaya almak. Dengeli bir şekilde sehpaya alabiliyorum ama sehpayı elime alır mıyım ilerde onu kestiremedim. Takoz filan taksam faydalı olur mu?
-
22 Haziran 2016, 23:11
Arkadaşlar motorumu Tracer alacağım için acil olarak satıyorum
2014 model Xmax 400 Abs li 7900km de sürekli garajda kalmış çok temiz bir motordur
fiyat 16800tl
kışın taktırmaya fırsat bulamadığım turnee2 kış lastiklerini de vereceğim.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...9453782/detay/
-
23 Haziran 2016, 00:27
klarneyzen adlı üyeden alıntı
Mecburen 5000 devirden yukarı çıkmadım şimdilik ama zaten 2-3 bin devirde motor 10-20 ile anca gidiyor. 4000 bine geldiğimde 40-50'yi görüyorum 5000 devirde 90'a kadar ulaştı motor.
Bir sorum da sehpayla ilgili. Parkta alan dar ve benim rahat girip çıkabilmem için tek alternatifim rampada sehpaya almak. Dengeli bir şekilde sehpaya alabiliyorum ama sehpayı elime alır mıyım ilerde onu kestiremedim. Takoz filan taksam faydalı olur mu?
http://i.hizliresim.com/dbv0pZ.jpg
sehpa ,gavur gibi sağlam ,kıramazsın ,için rahat olsun
-
23 Haziran 2016, 01:57
Evet hocam sizeydi sorum.yeniyim de tam beceremedim alıntı yapmayı diğer arkadaşın aldığı led yerine başka bir model tavsiye etmissiniz nasıl memnun musunuz karsidakilere zarar veriyor mu ve aydınlatması nasıl
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:55 ----------
YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı
merhaba,,soruyu kime sordunuz acaba,,2 ay kadar önce ben takmıştım benimi kastettiniz
Evet hocam sizeydi sorum.yeniyim de tam beceremedim alıntı yapmayı diğer arkadaşın aldığı led yerine başka bir model tavsiye etmissiniz nasıl memnun musunuz karsidakilere zarar veriyor mu ve aydınlatması nasıl
-
23 Haziran 2016, 20:26
Muvakkit adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:55 ----------
evet son derece memnunum,projektör gibi aydınlatıyor,9600lm.gücünde dünyada şuan en güçlüsü bu,bildiğin elektrik kaynağı yaparken ışığına nasıl bakamıyorsan aynen bunada o şekilde bakamıyorsun,hatta daha fazla güçlü,,
karşıdakini rahatsız edermi bilmiyorum,adamın direk gözüne vurursa kör eder,kısalar aşağı vurduğu için rahatsız etmez ama uzun ileri vurduğundan,her uzun far gibi buda raharsız eder,neticede farların ayarı var aşağı yukarı ,,torpidoların içinde karşıda 1 er tane delik var hatta o deliklere lastik takılı çekip çıkarıyorsun ayarını yapıyorsun,, aldığım link ve resimler aşağıda
http://tr.aliexpress.com/store/produ...toreId=1194301
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
23 Haziran 2016, 20:42
Arkadaşlar 7bin 8bin deviri gören var mı? 6500deviri geçmiyor gibi bir gözlemim var. Kitapçıkta 8bin üstü devirlerde kullanılması önerilmez diyor ama ben o bölgelere henüz yaklaşamadım
-
23 Haziran 2016, 21:18
Arkadaşlar 7bin 8bin deviri gören var mı? 6500deviri geçmiyor gibi bir gözlemim var. Kitapçıkta 8bin üstü devirlerde kullanılması önerilmez diyor ama ben o bölgelere henüz yaklaşamadım
benim de dikkatimi çekmişti, uğraştım ama 7000'i geçemedim. nasıl bir yazılımı varsa artık. bence iyi bir şey bu, motoru bilinçsizce zorlamamıza mani oluyor.
benim lastiklerle ilgili derdim var. özellikle arka lastik benden ve motordan bağımsız takılıyor sık sık. başta yeni olduğu içindir diyordum. son zamanlarda da sıcaklar nedeniyledir dedim ama aklıma takılmaya başladı bu durum. değiştirmek de saçma geliyor yepyeni lastiği. pcx'de orjinal lastiğin yerine takmıştım city grip'i ve memnun kalmıştım. şimdi neden böyle anlayamadım.
-
23 Haziran 2016, 21:22
ötekiben adlı üyeden alıntı
benim de dikkatimi çekmişti, uğraştım ama 7000'i geçemedim. nasıl bir yazılımı varsa artık. bence iyi bir şey bu, motoru bilinçsizce zorlamamıza mani oluyor.
benim lastiklerle ilgili derdim var. özellikle arka lastik benden ve motordan bağımsız takılıyor sık sık. başta yeni olduğu içindir diyordum. son zamanlarda da sıcaklar nedeniyledir dedim ama aklıma takılmaya başladı bu durum. değiştirmek de saçma geliyor yepyeni lastiği. pcx'de orjinal lastiğin yerine takmıştım city grip'i ve memnun kalmıştım. şimdi neden böyle anlayamadım.
Hocam bozuk ve kalitesiz asfaltın sıcakta salması ile meydana geliyor olabilir mi? Sıcak asfal normalde iyi tutunma sağlar, ama yüzey bozuksa özellikle arka lastikte kayma yapıyor.
Piaggio Carnaby 200
Yamaha XMax 250 Ironmax
-
23 Haziran 2016, 21:30
Hocam bozuk ve kalitesiz asfaltın sıcakta salması ile meydana geliyor olabilir mi? Sıcak asfal normalde iyi tutunma sağlar, ama yüzey bozuksa özellikle arka lastikte kayma yapıyor.
sebebi söylediğiniz gibi olabilir ama işte sürekli tedirgin tetikte mi gezeceğiz bütün yaz. yok mudur çaresi? ciddi mantıklı bir dönüş alabileceğimi bilsem servise danışırım ama onlara ne sorsak cevap hatalı kullanım! daha yavaş kullan, lastik basıncına dikkat et deyip geçerler!
-
23 Haziran 2016, 22:48
8000 devir görüyorum baga dan kaynaklı bir durum dr pulley 11.5 gr baga kullanıyorum çokta güzel gidiyor devirleniyor
-
24 Haziran 2016, 00:25
Merhabalar arkadaşlar xt 660r model motorumu satıyorum ya da xmax 400 ile takas yapmak istiyorum. Uzun yolda konfor istediğimden dolayı. Neyse link atıyorum. İyi forumlar.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-bakimi-yapilmis-xmax-400-takasli-312779803/detay/
-
24 Haziran 2016, 13:05
IRau adlı üyeden alıntı
8000 devir görüyorum baga dan kaynaklı bir durum dr pulley 11.5 gr baga kullanıyorum çokta güzel gidiyor devirleniyor
Hocam bahsetmiştiniz. Tek başına baga yeterli olur mu yoksa varyatör ve kayış değişikliği ile birlikte mi yapılmalı? Hatta egzost?
Piaggio Carnaby 200
Yamaha XMax 250 Ironmax
-
24 Haziran 2016, 21:46
Hocam bahsetmiştiniz. Tek başına baga yeterli olur mu yoksa varyatör ve kayış değişikliği ile birlikte mi yapılmalı? Hatta egzost?
egzozunda etkisi olabilir ayrıca şunu izlemenizi öneririm
bagayı temin edebileceğiniz kişi hakkı abi bende ondan almıştım n11 de mağazası var
bu videoda sadece baga var ekstra başka bişey yok
-
24 Haziran 2016, 22:35
IRau adlı üyeden alıntı
egzozunda etkisi olabilir ayrıca şunu izlemenizi öneririm
https://www.youtube.com/watch?v=sLDPi1n6u74
bagayı temin edebileceğiniz kişi hakkı abi bende ondan almıştım n11 de mağazası var
bu videoda sadece baga var ekstra başka bişey yok
Bu durumda fabrikasyon olarak Yamah'nın Xmax'i belşi bir devri ve hızı geçmesini istemediğini anlıyorum. Bu kadar fark ettiriyorsa gidip yarın taktırırım.
Piaggio Carnaby 200
Yamaha XMax 250 Ironmax
-
24 Haziran 2016, 22:52
Bu durumda fabrikasyon olarak Yamah'nın Xmax'i belşi bir devri ve hızı geçmesini istemediğini anlıyorum. Bu kadar fark ettiriyorsa gidip yarın taktırırım.
ama doğru takılması lazım çünkü normal yuvarlak baga gibi değil bu işten anyalan birisinin takması gerekiyor
hakkı abiyle görüşebilirsiniz detaylı bilgi verecektir
facebook adresi https://www.facebook.com/drpulleyturkiye/?ref=ts&fref=ts
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------
bu arada bişeyi söylemeden geçemicem
hani demiştim ya vitesli motor lazım diye
çok yanılmışım xmax ın gözünü seveyim böyle bi rahatlık yok
birkaç gündür r25 kullanıyorum belim ellerim ağrıyor
boşu boşuna borca girdim bi hevesle aldım pişman oldum :(
-
24 Haziran 2016, 23:08
IRau adlı üyeden alıntı
ama doğru takılması lazım çünkü normal yuvarlak baga gibi değil bu işten anyalan birisinin takması gerekiyor
hakkı abiyle görüşebilirsiniz detaylı bilgi verecektir
facebook adresi https://www.facebook.com/drpulleyturkiye/?ref=ts&fref=ts
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------
bu arada bişeyi söylemeden geçemicem
hani demiştim ya vitesli motor lazım diye
çok yanılmışım xmax ın gözünü seveyim böyle bi rahatlık yok
birkaç gündür r25 kullanıyorum belim ellerim ağrıyor
boşu boşuna borca girdim bi hevesle aldım pişman oldum :(
Hocam 2.eli iyi bir motor. Yaz bitmeden isterseniz satarsınız çok değer kaybı olmadan.
Piaggio Carnaby 200
Yamaha XMax 250 Ironmax
-
24 Haziran 2016, 23:18
Hocam 2.eli iyi bir motor. Yaz bitmeden isterseniz satarsınız çok değer kaybı olmadan.
muhtemelen öyle olacak gibi bana göre değilmiş
-
25 Haziran 2016, 19:23
Gün geçmiyor ki bir problem çıkmasın şaka bir yana zaten xmax'lerin sele altı bagaj kiliti sorunlu, biliyoruz. 2 gündür yaşadığım sorun, bagaj boş ve artçı yokken bozuk yollarda ve çukurlarda seleden takırtı geliyor. Sanıyorum kilit mekanizmasındaki ufak boşluk sebebiyle hafif bir oynnama var. Daytona'daki arkadaş zaten ilk alırken uyarmıştı. Bagaj aşırı doluyken kapamaya zorlama diye.
Ya ben dikkat etmedim bu sorun ya vardı ya da hakikaten 2 gün önce meydana geldi. Şansıma perşembe iş çıkışı Daytona'ya çay içmeye gitmiştim, fark etseydim söylerdim. Muhtemelen bir iki tornavidalık iş vardır. Haftaya 4.000km bakımına gittiğimde baktırırım.
Özetle muhteşem bir skuterda şu bagaj kilit problemini halledemediler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler