saol üstad
saol üstad
önceki motorum 2014 xmax 250 idi ona çanta ve demirini sıfır alıp serviste taktırdım,onu olduğu gibi satıp 2014 xmax 400 aldım aynılarınıda buna taktırdım,neticede ikiside birebir aynı kasa,,,motor gücü,çift ön disk,koltuk ve jant lastik farkı var sadece ha birde göstergeler farklı 400 ün göstergeleri otomobil tipi
arkadaşlar merhaba,
xmax 250 almak için bayiye gittim. ancak gidon dizlerime çarptı. boy 1.91 cm, gidonu tam tur döndüremiyorum.
büyük üzüntü duydum, bu sorun çıkartır mı? yada gidon boyu yükseltilebiliyormu az birşey? Yada direksiyonun tam tur dönmesine seyir halindeyken ciddi ihtiyaç duyulur mu?
Arkadaşlar merhaba ,
2014-2015-2016 yılları arasında xmax 250 abs'de makyaj farkı yok doğru muyum ?? hani 2014de makyajlandı bir daha makyajlanmadı sanırım ??
Bu arada son kasa xmax alınıktır
aynı dostum ikiside gidonda,250 neyse 400 de o ,ama xmax 250. 2014 ve sonrası model yani yeni kasa ile 2013 ve sonrası xmax 400 den bahsediyorum,aynası maynası aynı bir önceki sayfada yazdığım farklar var sadece okadar
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:58 ----------
aynen doğrudur,yanlız xmax momo desing in yerine 2015 in sonunda iron max çıkardılar ,fakat kasa falan aynı koltuk ,ayak pedi ve renk gibi momo desing e benzer küçük görsel fark var ama kasa aynı,daha doğrusu eşek aynı eşek ama semerini süslemişler biraz
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:01 ----------
benim boyum 187 ben hiç sorun yaşamadım suana kadar ve gidonu sonuna kadar sadece motoru 2 ayak üstüne alıp direksiyonu kitlemek istediğinde çevirirsinki,zaten giderken olsun durmaya yakın veya dururken olsun gidonu tam çevirirsen büyük ihtimalle,motoru yatırırsın haberin olsun
xmax topcase demiri montajı ile elinizde katolog veya video varmı arkadaslar ben kendim yapmayı deniycem çantam henüz elime ulasmadı ama varsa yol gösterebilir
Ben de havuzu söktüklerini gördüm.
Sissybar için havuzu sökmeye gerek var mı acaba?Var olan deliklere mi monte ediliyor, yoksa delik delmek gerekiyor mu?
Arkadaşlar Xmax 250 abs almak üzereyim. Fiyat için konuştuğum bir bayiden aksesuarlarla ilgili ciddi indirim oranı aldım. Sizce başlangıçta hangi aksesuarları seçmeliyim. Mutlaka alın dediğiniz aksesuar hangileri?
Benim aklımdakiler:
-Bacak koruma
-Sissy bar
-Ön konsol çantası
-Branda
Sissy bar yerine çanta almak daha mı mantıklı olur acaba?
arkadaşlar temmuz ayında eşimle birlikte trakya üzerinden bir yada birkaç yerde konaklayarak gökçeadaya kadar gitmeyi düşünüyoruz.bana yol , konaklamalar vs hakkında önerileriniz var mıdır acaba?
Yada bunun yerine midilli adasına gitsek önerileriniz var mıdır? Şu an ikimizde de schengen yok . kapıda vize alınıyo mu eskiden olduğu gibi.uluslararası ehliyet var . motoru turingden sigorta ettirmekten başka işlem yoktu yanlış hatırlamıyosam.Doğru mudur?
bu şuna benzemiş,,sex yapmanın tarifini isteyene, pantolonu çıkart dememize gerek varmı,,tabiki sana engel olan şeyi sökecen veya çıkaracaksın
arka çanta demirini sökmek ve takmak için sökülmesi gereken cıvataların resimlerini sarı daire içine aldım,,önce bagaj havuzundaki 5 adat cıvatayı söküp havuzu kolayca yerinden çıkarıyorsunuz,havuzu sökmemizin nedeni resimde görülen çanta demirini veya orijinal kendi demirlerini yukarı doğru çıkarmak gerekeceğinden,bagaj havuzunun kenarlarına değmesi,,,sonrasında yanda işaretlediğim demirin cıvatalarını söküp takabiliyorsunuz,demiri taktıktan sonra havuzu yerleştirip cıvatalarını takıp sıkıyorsunuz,çok kolay
bunuda yapamayacak arkadaş varsa istanbuldaysa bana telefon etsin yanıma gelsin ben 5 dakikada takayım sevabına
not sisi bar en arkadaki iki cıvataya takılıyor,komple havuzu sökmeye gerek yok
arka çanta 1,inci ve bacak koruma 2,ci öncelikli olsun sonradan keşke dememek için
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:38 ----------
bişey değil hocam,,yanlız bu size değil zehiradam adlı arkadaşa lazım fakat ortalıkta yok
merhaba arkadaşlar;
forumunuza yeni katıldım.öncelikle herkese kazasız sürüşler.
bende 2015 model xmax 250 momo var.ve de grenajlarında düşmelerden ötürü çatlaklar çizikler vs mevcut.şöyle sağını solunu toparlatmak istiyorum tabiri caizse.istanbul avrupa yakasındayım.bu motorları boyuyabiliyorlar mı?renk vs tutyormu inanın hiç bilmiyorum.bu konuda fikir ve önerilerinizi almak istiyorum.zira bu benim için çok önemli ki 1 tane bile motorsiklet ustası tanımıyorum.
istanbul avrupa yakasındayım.iş yerim florya da.bana bu konuda fikir verip aydınlatırsanız çok sevinirim.
şimdiden teşekkürler
Eski sayfalarda grenajlarını Sefaköydeki İrfan ustaya yaptıran biri vardı. Çok memnun kalmıştı işçiliğinden.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)