YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı
arkadaşım beni yanlış anlama ama 1 yıl kullandım 250 yi ne olduğunu biliyorum,amacım 250 yi kötülemek değil,,beni yarı yolda bıraktı demedim zaten öyle bişey olsaydı 1 yıl binmezdim değilmi
şehir içi tek kişi ile yeterli,ancak iki kişi ile ilk kalkış 50-70 km ye kadar ivmelenmesi yeterli sayılır ama sonrasında artçı ile ara hızlanması tat vermiyor,tam gazda bile standart bir araç beni yavaşta olsa tokatlayıp geçiyordu,,bunları çok yaşadım,
sollamalarda ara hızlanmalarda falan tedirginlik yaşıyordum,yani motora güvenip çıkış yapamıyordum,solladığım araç gaza basarsa apışıp kalıyordum,yanlız bu sorunu 2 kişi ile yaşıyordum,tek kişi idare ediyor nispeten yeterli,,250 x max in 0-100 hızlanması 12-13 saniyeler civarında
fakat 400 çok farklı standart hiç bir araç boy ölçüşemez,zaten standart hali ile 0-100 hızlanması 8 saniye ki bu 160 hp lik Volkswagen scirocco nun 0-100 üne eşit,egzos ve varyatör değişimiyle 0-100 hızlanması 6 lı saniyelere düşüyor ki buda güçlü spor otomobillere taş çıkartır
neticede 400 lüğü kullanman gerek ne demek istediğimi anlarsın sevgili kardeşim,,250 lik kötümü ,kesinlikle hayır,250 lik ile Avrupa turu yapanların videoları var youtube da, ancak bi zaman sonra keşke demeye başlıyor insan