YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı
Flashock kardeşim
ben 250 lik modelini 1 yıl kullandım ve 1 hafta önce sattım ertesi günü 400 lük modelini aldım,bu tecribelerimden sana söyleyeceklerim sunlar
devamlı şehir içi kullanacaksan ama senede 1-2 defa uzun yol yaparım,sakin sakin kullanmayı severim agrasiflikle işim olmaz,vergisi az olsun,az yaksın yeter dersen alacağın model x max 250
AMAA şehir içide şehir dışıda kullanırım,agrasifte kullanabilirim,bastımı gitsin,şehir içi olsun şehir dışı olsun artçımla giderken araba sollamak gerektiğinde gazı açtımı motoruma güveneyim,beni utandırmasın aralardan uzayıp gideyim,ara hızlanmaları güzel,son hızıda fazla olsun,kullanırken performansından zevk alayım,dersen 250 yi hemen elemelisin,direk 400 bak yoksa benim gibi pişman olursun
250 likle şehir içinde artçımla 80-90 giderken yeri geldiğinde gaz açıp araba sollamam gerektiğinde,yani ara hızlanmalarda motoruma güvenemiyordum,dip gaz yapsam bile o kendi bildiğini okuyarak yavaş yavaş hızlanıp (benden bu kadar)diyordu,,neticede 250cc motorun taakati okadar ne yapsın
işte bu yüzden satıp 400 lüğe geçtim ve 250cc de yaşadığım handikapları tarihe gömdüm,resmen kullanırken performansından zevk alıyorum,binmek için bahane arar oldum,,şimdi dahada ileri gidip performansını dahada artırmak için j costa varyatör ve akrapovic egzos arayışı içine girdim ,youtubede bunları takmış birinin videosunu gördüm ara hızlanmaları muhteşem olmuş ve 0-100 ü 6.4 saniyede tamamlıyor,,aklıma girdi bunlarıda takmam lazım şeytan dürtüyor
bu yazdıklarım seni azda olsa ilgilendiriyorsa, içinde ukte kalır ,kaşıntı tutar ,,ah keşke 400 alaydım dersin ve benim yaptığım gibi 250 yi satıp 400 e geçersin
ancak yazdıklarınla, şimdi yada sonrada işim olmaz sağdan giderim kimseyide geçmem,artçımla bereber tatlı tatlı dünyayı gezerim dersen git 250 al arkanada bakma