Yamaha X-Max 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
07 Aralık 2015, 12:40
2015 model 15.200 km de tek marsta calisiyor.
Kilit olarak koctas tan almistim zincir kilit kullaniyorum.
Kapali garajda duruyor zaten
Reklamlar
-
07 Aralık 2015, 13:35
Urban marka kilidim var. Motoru aldığımda eski sahibi yanında verdi. Kilit baya ağır eline aldığında bir güven veriyor ancak hırsız buna bir çözüm bulabilir mi bilemiyorum hırsız gibi düşünmek lazım
-
07 Aralık 2015, 14:06
disk kilidi veya zincir kesinlikle kullanmalısın,yoksa anında uçururlar motoru,bakakalırsın,,
bende hem alarmlı disk kilidi hemde zincir var,nereye gidersem gideyim motorun başından 2 dakika bile ayrılacak olsam alarmlı disk kilidini hemen takıyorum,tenha köşelere park etmek zorunda kalırsamda alarmlı disk kilidini takıp zincirlede biryere bağlıyorum,,yoksa motorun yanına kamyonet veya sürgülü kapı minibüs yanaştırıp alarm çalsa bile kaldırıp içine koyuyolar sonra vınnn
-
07 Aralık 2015, 14:37
YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı
disk kilidi veya zincir kesinlikle kullanmalısın,yoksa anında uçururlar motoru,bakakalırsın,,
bende hem alarmlı disk kilidi hemde zincir var,nereye gidersem gideyim motorun başından 2 dakika bile ayrılacak olsam alarmlı disk kilidini hemen takıyorum,tenha köşelere park etmek zorunda kalırsamda alarmlı disk kilidini takıp zincirlede biryere bağlıyorum,,yoksa motorun yanına kamyonet veya sürgülü kapı minibüs yanaştırıp alarm çalsa bile kaldırıp içine koyuyolar sonra vınnn
Abus marka alarmlı disk klidi ve abus marka zincir kilit kullanuyorum. Sormak istediğim illa arka tekere mi bağlıyorsunuz?
-
07 Aralık 2015, 15:01
Disk kilidini öne zinciri arkaya bağlıyorum...
-
07 Aralık 2015, 16:04
Biraz önce tesadüfen lastikte çivi varmı bakayım dedim tam ortaya çivi saplanmış kozyatağı - kadıköy tarafında motosiklet lastikçisi nerede vardır?
-
07 Aralık 2015, 16:52
Portiwashere adlı üyeden alıntı
Biraz önce tesadüfen lastikte çivi varmı bakayım dedim tam ortaya çivi saplanmış kozyatağı - kadıköy tarafında motosiklet lastikçisi nerede vardır?
geçmiş olsun..hasanpaşada zen lastik var ktm nin yan sokağı...
sadece fitil yeterliyse kozyatağı carfurun arkasında PO istasyonunda otomobil lastikçiside var..
-
07 Aralık 2015, 17:04
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun..hasanpaşada zen lastik var ktm nin yan sokağı...
sadece fitil yeterliyse kozyatağı carfurun arkasında PO istasyonunda otomobil lastikçiside var..
Teşekkür ederim. Fitil ne kadar sağlam olur bilmiyorum yama en güzeli sanırım.
-
07 Aralık 2015, 20:43
Abus marka alarmlı disk klidi ve abus marka zincir kilit kullanuyorum. Sormak istediğim illa arka tekere mi bağlıyorsunuz?
bendede abus alarmlı disk kilit var 650 tl vermiştim,içime oturmuştu ama en iyisi buymuş,,ben ,takması çıkarması kolay olduğu için bunu ön tekere takıyorum zaten hafif bir oynamada alarm çalıyor,,zinciri yukarda belirttiğim gibi tenha yerlerde, bulduğum sağlam biryere motorunda sağlam biyerinden artık o anda neresi uygun olursa (ARKA TEKER OLUR,ARKA ÇATAL OLUR,ÇANTA BAĞLANTI DEMİRİ OLUR)orasından bağlıyorum...e artık 2 kilidide açıp motoru çalmaya kalkacak kadar gözüpek hırsızada diyecek bişey bulamam artık
-
08 Aralık 2015, 15:06
Merhabalar,
Sabahları zor çalışmaya başladı akü seviyesi 11 olarak gösteriyor motor x-max 250 2015 model akü bu kadar süre içinde biter mi? şarj kablosu gibi şeyler gördüm böyle bir şey temin etmem gerekir mi?
Birde zincir kilidi arka lastik yerine arka tutamak yerine bağlıyorum satıcı oranın sağlam olduğunu belirtmişti siz nereden bağlıyorsunuz?
Uzun farları sürekli kullanıyorsanız, ve motorunuz fazla yatıyorsa akü voltajı düşer, normaldir, xmax 250 nin aküsü çok limitte bir akü, ancak çalıştırıp bir kaç yüz metre yol yaptıktan sonra voltaj toparlayacaktır.
"Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
Henry Royce
-
08 Aralık 2015, 16:08
Motora elcik koruma veya bacak koruma takan var mı ? Varsa yararı nedir ? Örneğin bacak koruma taktım yağmurluk giymeden binebilir miyim arka taraftan su girmez mi ? Bu korumalardan kastım orjinal olanlar başka markaların ürünlerini tavsiye edecek olursa sevinirim...
-
08 Aralık 2015, 17:28
ousi adlı üyeden alıntı
Motora elcik koruma veya bacak koruma takan var mı ? Varsa yararı nedir ? Örneğin bacak koruma taktım yağmurluk giymeden binebilir miyim arka taraftan su girmez mi ? Bu korumalardan kastım orjinal olanlar başka markaların ürünlerini tavsiye edecek olursa sevinirim...
Elcik korumayı serviste taktıracaktım son bakımda, bacak koruma ile beraber, ancak hazırda bir xmax vardı takılı, elimi sokar sokmaz vazgeçtim, eldivenle inanılmaz rahatsız. Ben kışında motor kullandığım için gereksede taktırmadım. Bacak koruma bir rivayete göre motor olduğu yerde veya yavaş bir şekilde yere düşerse grenajı koruyor diye duydum, ben azda olsa rüzgarı kessin birazda şekli olsun diye taktırdım Bence azda olsa rüzgarı kesiyor. Yağmur için yağmurluk almanızı tavsiye ederim eğer sağnak yağışta kullanıyorsanız.
"Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
Henry Royce
-
08 Aralık 2015, 17:33
Kanji adlı üyeden alıntı
Uzun farları sürekli kullanıyorsanız, ve motorunuz fazla yatıyorsa akü voltajı düşer, normaldir, xmax 250 nin aküsü çok limitte bir akü, ancak çalıştırıp bir kaç yüz metre yol yaptıktan sonra voltaj toparlayacaktır.
Aynen devamlı uzunlar ile gidiyorum ondan mıdır?
-
09 Aralık 2015, 16:06
Kanji adlı üyeden alıntı
Elcik korumayı serviste taktıracaktım son bakımda, bacak koruma ile beraber, ancak hazırda bir xmax vardı takılı, elimi sokar sokmaz vazgeçtim, eldivenle inanılmaz rahatsız. Ben kışında motor kullandığım için gereksede taktırmadım. Bacak koruma bir rivayete göre motor olduğu yerde veya yavaş bir şekilde yere düşerse grenajı koruyor diye duydum, ben azda olsa rüzgarı kessin birazda şekli olsun diye taktırdım
Bence azda olsa rüzgarı kesiyor. Yağmur için yağmurluk almanızı tavsiye ederim eğer sağnak yağışta kullanıyorsanız.
Üstat bacak korumadan kastım apron olayı var ya bacak örtüsü demem daha doğru olur heralde yanlış anlaşılma yaratmışım farkında olmadan
-
09 Aralık 2015, 18:09
ousi adlı üyeden alıntı
Üstat bacak korumadan kastım apron olayı var ya bacak örtüsü demem daha doğru olur heralde yanlış anlaşılma yaratmışım farkında olmadan
Apron alırsanız yağmur işini ve üşüme olayını kökten çözersiniz ancak montunuzunda waterproof olması lazım. Ben deri mont giydiğim için malesef yoğun sağınak altında çok geçmeden ıslanıyordum, o yüzden yağmurluk tulum kullanıyorum. Sizin su geçirmez montunuz varsa, alta apron takıp kışı çok rahat geçirirsiniz
Henry Royce
-
11 Aralık 2015, 19:00
Merhaba,
XMAX 250'nin bakım aralıkları hangi kmlerdedir?
-
11 Aralık 2015, 19:20
G-Strider adlı üyeden alıntı
Merhaba,
XMAX 250'nin bakım aralıkları hangi kmlerdedir?
Merhaba,
1000, 4000, 7000 , 10000 diye gidiyor. 3 bin km'de bir kısaca.
-
12 Aralık 2015, 12:54
Merhaba,
X-Max 250 ile uzunçayır metrobüs duragından sonra olan rampayı max. kaç km hızla çıkıyorsunuz ? 100 km/h görüyor musunuz ?
-
12 Aralık 2015, 13:06
Hakki adlı üyeden alıntı
Merhaba,
X-Max 250 ile uzunçayır metrobüs duragından sonra olan rampayı max. kaç km hızla çıkıyorsunuz ? 100 km/h görüyor musunuz ?
gişeleri geçince tapagaz gidiyorum 121 gördüm
-
12 Aralık 2015, 13:35
IRau adlı üyeden alıntı
gişeleri geçince tapagaz gidiyorum 121 gördüm
hangi gişeler , metrobüs turnikeleri mi?
motorunuzda herhangi bir değişiklik var mı BMC hava filtresinden başka ? (varyatör, egzos vs.)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)
Bu Konudaki Etiketler