Yamaha X-Max 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Kasım 2015, 00:13
Reklamlar
-
28 Kasım 2015, 00:36
Herkese merhaba
Bende yeni bir xmax kullanicisiyim. Butun konuyu okudum fakat sormak istedigim konu tam acikliga kavusmamis bu yuzden tekrar soruyorum
Motordan gelen sikirti zincir sesine benzer ses neden geliyor. Bir ariza belirtisimi yoksa motor yeni diyemi geliyor
Motorum 2900km de
Cevaplar icin tesekkur ederim
Selamlar
-
28 Kasım 2015, 01:04
delibursali adlı üyeden alıntı
herkese merhaba, ben de 2 gün önce 2015 model 3.000 km'de xmax 250 abs ile aranıza katılmış bulunmaktayım. baya keyifli sürüşü var. scooter'a ve yamaha'ya yabancı olduğum için birkaç sorum olacak.
- abs lambası motoru çalıştırınca sönmesi gerekmiyor mu yoksa gitmeye başlayınca mı sönmesi gerekiyor. ben gitmeye başlayana kadar lamba sönmüyor acaba sorun mu var diye düşünüyorum
- en fazla kaç gördünüz konusuna girmek istemiyorum çok tartışma çıkıyor ama yine de yakın bir rakam söyleyebilirseniz sevinirim, motoru denemek istiyorum
- ortalama şehiriçi yakıt tüketiminiz ne kadar?
- bir de diz örtüsü kullananlar marka, model, fiyatı ve kullanışlılığı hakkında bilgi verebilirse sevinirim
teşekkürler..
-
Bende 2015 momo var ilk 1000 bakimini tekirdag da yaptirmistim.Sarkoy e donucektim servisteki eleman motorun acilmasi lazim dedi bas dedi artik 157 gordum gidon cok fena titremeye basladi hafif meyilli yoldu..sonra akrep taktim,bacak koruma,sisy bar,bmc performans filtresi simdi 150 goruyor bi daha 157 goremedim..
Hergun umraniye-beylikduzu gidiyorum tuketim 3.2 akrep var belki o yuzden biraz fazla olabilir
-
28 Kasım 2015, 01:49
IRau adlı üyeden alıntı
Hergun umraniye-beylikduzu gidiyorum tuketim 3.2 akrep var belki o yuzden biraz fazla olabilir
3.2 mi? sizinki uzunyol sayılır ben şu an şehiriçi kullanıyorum 3.9 gördüm hep,daha aşağısını görmedim. gerçi ani kalkışlarım oldu onun da etkisi olabilir diye düşünüyorum..
-
28 Kasım 2015, 02:16
3.2 mi? sizinki uzunyol sayılır
ben şu an şehiriçi kullanıyorum 3.9 gördüm hep,daha aşağısını görmedim. gerçi ani kalkışlarım oldu onun da etkisi olabilir diye düşünüyorum..
bu arada benim acelem yoksa en sagdan tin tin gidiyorum anlik gosterge 2.5 gosterinde demeyin keyfime
Hmm evet motor isiniyor o kadar yola instagram xmax grubunda birisinde 4.2 gormustum sok oldum
-
28 Kasım 2015, 02:24
benim mesafem 6-7 km arası kadar bir de yokuşlu falan, e motor ısınana kadar gideceğim yere varmış oluyorum 2. bakımdan sonra daha da düşer sanırım. teşekkürler yorumunuz için
-
28 Kasım 2015, 02:27
benim mesafem 6-7 km arası kadar bir de yokuşlu falan, e motor ısınana kadar gideceğim yere varmış oluyorum
2. bakımdan sonra daha da düşer sanırım. teşekkürler yorumunuz için
Bisey degil birbirimize yardimci olalim her zaman
-
28 Kasım 2015, 02:59
ortalama yakıtı sıfırladım 40kmdir sürüyorum şehir içi trafikte 2 kişi 5.2 litreden aşağı düşmedi :D bana biraz fazla gibi geldi. Scooter kullanırken yakıt tasarrufu için neler yapmak lazım? yarım gaz mı gidilmeli yoksa kısa sürede yüksek hıza çıkıp gazı azaltmalı mı? teknik nedir :D
-
28 Kasım 2015, 09:26
Herkese merhaba
Bende yeni bir xmax kullanicisiyim. Butun konuyu okudum fakat sormak istedigim konu tam acikliga kavusmamis bu yuzden tekrar soruyorum
Motordan gelen sikirti zincir sesine benzer ses neden geliyor. Bir ariza belirtisimi yoksa motor yeni diyemi geliyor
Motorum 2900km de
Selamlar
-
28 Kasım 2015, 10:05
seckins adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba
Motorum 2900km de
Selamlar
4000 bakımda yetkili servisin bakması daha doğru olacaktır
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:57 ----------
visamlord adlı üyeden alıntı
ortalama yakıtı sıfırladım 40kmdir sürüyorum şehir içi trafikte 2 kişi 5.2 litreden aşağı düşmedi :D bana biraz fazla gibi geldi. Scooter kullanırken yakıt tasarrufu için neler yapmak lazım? yarım gaz mı gidilmeli yoksa kısa sürede yüksek hıza çıkıp gazı azaltmalı mı? teknik nedir :D
kardeş 600RR ın hayırlı olsun :D şaka bi yanada çok fazla ya ya motoru ilk çalıştırmada biraz beklemiyosunuz 2-3 dakika kadar yada gittiğiniz yerler çok yakın motor ısınamıyor.
-
28 Kasım 2015, 10:10
4000 bakimi beklerken daha buyuk bir arizaya sebep olurmu sizce
-
28 Kasım 2015, 10:18
seckins adlı üyeden alıntı
4000 bakimi beklerken daha buyuk bir arizaya sebep olurmu sizce
çok tedirginli kyaratıyorsa havanın güzel olduğu bir gün yetkili servisine gidebilirsiniz
-
28 Kasım 2015, 11:20
Herkese merhaba
Motorum 2900km de
Selamlar
Peki Arkadaslar bu sorunu yasayanlar ne yaptılar
-
29 Kasım 2015, 22:50
Arkadaşlar Merhaba. MT125 imi satacağım inşallah. Sıfır Nmax ya da ikinci el Xmax düşünüyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29252099/detay
Bu ilandaki motosiklet uygun mudur sizce fiyatına göre? Bu kasalarla ilgili herhangi bir sıkıntı var mı? Ya da aranızda satan var mıdır bu fiyatlarda. Ordu Ünye de ikamet ediyorum bu arada. Ulaşım ne kadar yakın olursa o kadar iyi olur.
-
30 Kasım 2015, 00:42
Fiyatı bence normal hatta biraz pazarlık da yapabilirsin. Bence 250 lik bir şey alsan daha iyi olur bu yüzden nmax i salla. Bende de bu kasa var 23.000 km oldu tık demedi motor. Kullanana bağlı olarak bir sorun çıkartacağını sanmam.
-
01 Aralık 2015, 10:51
Yakıt tüketimi ilk aldığımda 4.5'e çıkardım şu anlık 4.2 ben yanlış yere mi bakıyorum
-
01 Aralık 2015, 21:09
Selam herkese 2 gun once n11 den bmc hava filtresi almistim..hava filtresi geldiginde 230 lira verdim buna normal orjinal filtreden farki yok diyodum bugun takayim dedim.
Motora bi guzel taktim filtreyi calistirdim boyle bisey yok resmen altimda bisey one dogru atliyo her gaz verdigimde harika oldu o kadar guzel ki kullanmasi cok zevkli iyiki almisim.
Almayi dusunen varsa mutlaka alsin
-
02 Aralık 2015, 03:09
Arkadaşlar yakıt olayı iyice sinirimi bozmaya başladı 5.2 litreden aşağı düşmedi henüz. Anadolu yakasında hangi servisi önerirsiniz? Bir sorum daha olcak sol kilitli cep içindeki sıvı gösterge azalmış durumda. bunu kendimiz takviye edebiliyor muyuz?
-
02 Aralık 2015, 23:47
IRau adlı üyeden alıntı
Selam herkese 2 gun once n11 den bmc hava filtresi almistim..hava filtresi geldiginde 230 lira verdim buna normal orjinal filtreden farki yok diyodum bugun takayim dedim.
Motora bi guzel taktim filtreyi calistirdim boyle bisey yok resmen altimda bisey one dogru atliyo her gaz verdigimde harika oldu o kadar guzel ki kullanmasi cok zevkli iyiki almisim.
Almayi dusunen varsa mutlaka alsin
Hayırlı olsun. Montajı hakkında da bilgi verebilirsen süper olur
-
03 Aralık 2015, 00:51
Mirable adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Montajı hakkında da bilgi verebilirsen süper olur
Tesekkur ederim.
Montaji cok basit 10dk suruyor.varyatorun uzerindeki hava filtre kutusunu tutan 4-5 vida var bunlari acip eski filtreyi cikarttim sonra biraz temizledim kutuyu.
Yeni bmc filtreti taktim ve sonuc harika motor atlaya ziplaya gidiyo ve gercekten iyiki almisim dedim sirada insallah jcosta var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler