Video olarak buldum ben de.
http://youtu.be/Vesht8aiU1k . Bu ilk part. 2 part daha var.
Umarım yardımcı olur.
YP125R -YP250R Service Manual 2010. Aşagıdaki linke yükledim.
http://s3.dosya.tc/server4/y9cyaj/YP..._2010.pdf.html
Yokuş aşşağı 150 km/sa yaptım. Hızlanması yavaş olsa da son sürati fena değil. Rodaj döneminde bu kadar yüksek hızlara çıkmak sağlıklı mı ?
Aslinda hic zor degil biraz asinalik varsa istanbul daysan gel yarim saatte beraber sökelim Gormus de olursun
hocam maalesef izmir'deyim :( aslında yağını, filtresini, hidroliğini herşeyi kendim hallediyorum ama bu nedense biraz korkuttu gözümü. siz sökerken parça parça fotoğrafını çekebildiniz mi? belki ordan yürürüm. bu arada gönderdiğiniz service manuel i açtım baktım ama ordaki model de eski model. bizimkisi ile aynı mı bilemedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:02 ----------
hocam buna baktım ama pek anlamadım. eleman doğru mu yapıyor?
M otorcuyum ben, O na yürekten bağlıyım, T ek tekerde şahlanırken, O nun gidişine hastayım, R acing değil belki ama, EN GEÇ AKŞAMA YANINDAYIM
Sele altında sağ tarafta yeşil 5 cm'lik bir çizgi fark ettim. Bir yere sürtmüşte çizilmiş değil de daha çok boya izi gibi, muhtemelen aldığımda da vardı ve fark etmedim. Bu boya lekesi nasıl çıkarılır ?
Bir de ben kaldırıma çıkartıyorum motosikleti sık sık bu lastiklere veya jantlara zarar verir mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:48 ----------
Yakın zamanda uzun yola çıkabilirim ancak km henüz 500'de, ben 1000 km'de değil de 700-800'de yağ ve yağ filtresini değiştirsem sorun olur mu ?
Git servisin gözüne sok dicem ama sen yapmışındır derler büyük ihtimal xmax 250 alma niyetim var nerden alayım ve yanında güncel türkçe kullanma kılavuzu veriyorlar mı
Arkadaşlar bende xmax 250 abs'ye niyetlendim ama bulamıyorum sıfırını.Turkiye'ye gelmesinde sıkıntı mı var ? Yakın zamanda bildiginiz hangi bayiiden bulabilirim?
nerde bulamıyorsun yalovadamı şirinevler yamaha bayisinde sanırım vardı modellerine bakmadım camdan baktım yoksa sipariş ver gelirler öyle dedin mi mağazacıya
Motor_Derili kardeşim. resimdeki osram ampulün tipi rengi çeşidi nedir?model numarası falan var mı sende acaba? çok güzel görünüyor varsa banada söylersen bende taktırmak istiyorum benim xmax'e. bilgilerini bekliyorum.teşekkürler.
Arkadaşlar uzun yola çıkacağım 1000 km dolmadı yağ ve yağ filtresini erken değiştirsem 700-800 km'de sorun olur mu ?
Yok yok yok arkadaş. Tam niyetlendik denklestirdik abs' li motor yok iyimi :(
Izmir, Aydın, Muğla, Denizli, Manisa....yok
Bulunduğunuz illerde gözünüze carptiysa paylaşabilir misiniz? Gözü kararttim gidip alicam.Bu arada yeni parti eylül ortası gibi gelir diyorlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:53 ----------
Yalovada da yok.Istanbulda da
Şirinevlerde gördüm dediğim gibi büyük ihtimal onlardı teşhir içinse satmayabilirler 2016 model çıkacak cynug x nmax xenter modelleri bakmanı tavsiye ederim cc küçük ama büyük olsaydı fena olmazdı
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:29 ----------
sahibinden.com n11 com stoklarımızda diyor fazla kovalama kısmetten çıktıysa ne gelir elden anasını satim
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)