Yamaha X-Max 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
03 Mart 2015, 15:23
Balıkesir le konuştum... Ellerinde kalmamış 1 haftaya gelir dediler...
Gelince arayacaklar...
XMAX 250 13,350 TL + 400 Plaka & Sigorta masrafı
Kredi kartına 9 taksit yapıyorlar ama vade farkları devreye giriyor...
Gelince arayacaklar... Mat Gri alacağım nasip olursa....
Reklamlar
-
05 Mart 2015, 14:44
Merhaba arkadaşlar,
5.000 km lik mondial tecrübesinden sonra yeni kasa çıkar çıkmaz 2014 temmuzda xmax 250 sahibi oldum, iyiki almışım, çok memnunum.Almayı düşünen arkadaşlara fikir olması açısından ; motorun ivmelenmesi, dengesi, yakıt tüketimi, bagajı ve şıklığı tartışılmaz ancak herkesin yazdığı tek eksisi, selesi çok sert bu gerçek.Fakat kişiye göre değişir.Alacak arkadaşlar eğer ki motoru yağışlı havalarda da kullanacaklarsa abs li alması tavsiyemdir.
Sormak istediğim birşey var, boyum 1.90 haliyle rüzgarı çok alıyorum, uzun tur camı kullanan var mı, avantajı olur mu ve alışması kolay olur mu ?
-
11 Mart 2015, 17:50
Xmaxiniz hayirli olsun. butceniz varsa tur camini taktirin ruzgar sorununu tamamen cozuyor. motor sesini duyarsiniz ancak yagmurlu havalarda cam islandigindan gorus epey azaliyor. Bana gore En iyi secenek baharda takip sonbaharda tekrar eski cama donmek.
-
12 Mart 2015, 22:05
-
14 Mart 2015, 15:23
bu konu pasif baya ya herkes geziyor heralde
-
14 Mart 2015, 16:23
Scooterlardan ne kadar hazetmesem de bu alet baska ya cok nefis gorunuyor gozume.gule gule kullanin kazasiz belasiz
-
15 Mart 2015, 18:27
-
16 Mart 2015, 23:53
herkese selamlar.
her ne kadar havalar pek iyi değilse de aylardır yatan x-maxi gecrn hafta aylardan sonra çıkardım. acaba takviye gerekir mi diye endiselenmistim ama ilk msrsta calıstı ekimden beri yatan makine.
bu sezonun ilk modu olarak ebayden sinyalli ayna siparisi verdim bakalım insallah guzel olur.
yapan var mı bilmiyorum ama rizoma elcik ve gidon topuzu da düşünüyorum.
aslında en gerekli mod parçası akrapovic ama 2000 tl de fazla geliyor bakalım napıcaz.
herkese iyi keyifli sezonlar kazasız şükürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------
bu arada arkadaslar malum amortisorler xmaxte cok sert arka amortisor ayarıyls oynayıp yumusatan oldu mu? viraj kabiliyetini cok dusurmeden biraz daha konforlu hale getirme sansımız var mıdor?
-
19 Mart 2015, 00:18
Selamlar arkadaşlar.
Xmax 400 sahibiyim. Bugün orjinal sissy bar taktırayım dedim. 500 lira sissy bar işçilik olarakta 50 lira toplamda 550 lira istediler. İşçilik ücreti normalmi değilmi bilemedim. Motorsiklette yeniyim ilk motorum. Deneyimli arkadaşlardan her konuda her türlü bilgiye tavsiyeye açığım tekrardan selamlar
-
19 Mart 2015, 11:42
otko adlı üyeden alıntı
Selamlar arkadaşlar.
Xmax 400 sahibiyim. Bugün orjinal sissy bar taktırayım dedim. 500 lira sissy bar işçilik olarakta 50 lira toplamda 550 lira istediler. İşçilik ücreti normalmi değilmi bilemedim. Motorsiklette yeniyim ilk motorum. Deneyimli arkadaşlardan her konuda her türlü bilgiye tavsiyeye açığım
tekrardan selamlar
parça zaten 530 tl galiba liste fiyatı ordan biraz indirim yapıp işçiliğe yansıtmışlar sanki. ben plakalık montajı için 100 tl vermiştim servise ama arka taraf baya bi sökülmüştü. sisibar için çok fazla sökme takma işi var mı bilemedim açıkçası.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
19 Mart 2015, 19:09
Xmax 250 ve momo desingde gösterge tablosu ne renk?
kimisi kırmızı kimisi beyaz
-
23 Mart 2015, 15:57
Merhaba kazasız belasız hayırlı kullanmanızı dilerim.Motoru yamaha Maltepe tunadan aldınız galiba tunanın servis bölümüne çok benziyorda.Bende Ümraniye ışıklarda 7 martta bir kamyonetin çarpmasıyla ilgili bir trafik kazası atlattım.Motorum xcity 250 idi fakat herhalde parça pahalılığından dolayı ortada pek bir şey görünmesede sigorta motorumu pert etti.Dün tuna yamahadan showroom da duran beyaz 2014 sıfır xmax400 ü aldım racing motorlardan sonra xcity biraz zayıf gelmişti bana 400cc yeter herhalde.Allah hepimize güle güle kullanmayı nasip etsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:53 ----------
xmax 400 sisy bar Maltepe yamaha tunada 500 TL işçilik dahil ben taktırdım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:55 ----------
bence xmax 400 r25 de neymiş onun yanında
-
24 Mart 2015, 04:26
Arkadaşım hayırlı olsun lütfen gezi resimlerinizi de burada paylaşalım sizlerden bir ricaam var
aylardan sonra belki yıllardan sonra ilk mesajım olacak x max 250 benimde favorim kısmet bakalım kasa aynı neresi kalıplı yani x max 250 ile xmax 400 lük arasında ki fark anlamadım ayrıca yahamaya mesaj atalım ve bagaj içinde bi led lamba ve aynalara sinyal lambası vede kaporta renginde boyalı getirsin şu motoru bu çok önemli ufacık motorlarda bile bunların çoğu mevcut...
-
26 Mart 2015, 18:53
@polat04
merhaba evet yamaha tunadan aldım zaten burada çalışıyorum,motorum hala burada yatmakta nisan geldiğinde inş çıkarıp bineceğim.Herkese kazasız sürüşler
-
27 Mart 2015, 01:19
Arkadaşlar slmlar, bugün xmax400 ümün arka sol süspansiyonu patladı ve yağ kaçırıyor.sizce garantiden değişme olasılığı varmıdır.motor daha 3binde.
-
28 Mart 2015, 07:43
Arkadaşlar gezi resimlerinizi bekliyoruz ve sorularıma cevap gelmemiş bi arkadaş ledli aynalar sipariş ettim demişti aceba resmini atabilirmi kaça mal oldu ?formu canlandırın biraz birde keşke ortası düz olan bi motor yapsa gene suzuki an 125 gibi ve bu yeni kasalarda aceba ne zman değişir kaç yılda bi r değişiyor bilgisi olan ?
-
01 Nisan 2015, 11:08
tnsuzun adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar gezi resimlerinizi bekliyoruz ve sorularıma cevap gelmemiş bi arkadaş ledli aynalar sipariş ettim demişti aceba resmini atabilirmi kaça mal oldu ?formu canlandırın biraz birde keşke ortası düz olan bi motor yapsa gene suzuki an 125 gibi ve bu yeni kasalarda aceba ne zman değişir kaç yılda bi r değişiyor bilgisi olan ?
ledli aynaları ben sipariş etmiştim, aynalar geldi ve geçen gün montajını yaptırdım. çok şık ve kullanışlı oldu. ilk fırsatta foto ekleyeceğim.
Motoru aldığım günden beri ciddi eklemeler yaptım:
Spor cam - orj. yamaha
Spor Plaka taşıyıcı - orj. yamaha
yan korumalar - orj. yamaha
aliminyum ayak dayama pedleri - orj. yamaha
pleksiglass plakalık ve app plaka
philipps beyaz ampul
özel led sele altı ve ön cam aydınlatma
rizoma elcik ve topuzlar
led sinyalli ayna
Telefon- navigasyon tutucu
şimdi sırada egzos projem var.
gönül akrep istiyor ama sıfırı 2.000 tl ve bana göre çok.
1400 tl civarı ikinci eller var (carbon) ama o da az değil ve komple karbon olmaması canımı sıkıyor, sadece kapağı carbon gövde siyah boyalı
onun yerine komple karbon tiger alacağım büyük ihtimalle
bakalım artık. siz ne düşünürsünüz.
başlık gerçekten çok durgun biraz hareket getirelim.
motorun güzel fotolarını çekeyim paylaşacağım ilk fırsatta.
-
01 Nisan 2015, 11:40
chopperrider adlı üyeden alıntı
herkese selamlar.
her ne kadar havalar pek iyi değilse de aylardır yatan x-maxi gecrn hafta aylardan sonra çıkardım. acaba takviye gerekir mi diye endiselenmistim ama ilk msrsta calıstı ekimden beri yatan makine.
bu sezonun ilk modu olarak ebayden sinyalli ayna siparisi verdim bakalım insallah guzel olur.
yapan var mı bilmiyorum ama rizoma elcik ve gidon topuzu da düşünüyorum.
aslında en gerekli mod parçası akrapovic ama 2000 tl de fazla geliyor bakalım napıcaz.
herkese iyi keyifli sezonlar kazasız şükürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------
bu arada arkadaslar malum amortisorler xmaxte cok sert arka amortisor ayarıyls oynayıp yumusatan oldu mu? viraj kabiliyetini cok dusurmeden biraz daha konforlu hale getirme sansımız var mıdor?
ben artçı olduğunda en serte alıyorum yoksa zıplıyor. normalde de orta kademede (yanılmıyorsam 5 kademe var 3.'de) kullanıyorum, zıplama hoplama yok ancak yine de sert. hafif kambur ve rahat şekilde durmaya çalışsam da hafif zorluyor sırtı. en yumuşak ayarda virajda bana pek güven vermedi o sebeple daha yumuşatmadım.
-
01 Nisan 2015, 12:43
bildigim kadarıyla x-max250 icin akrapovic olarak tam karbon tup yok. sadece uç kısmı karbon. Akrapovic'in Yamaha icin urettigi bazı modelleri sadece Yamaha satabiliyor, korlas satamiyor (x-max'ler icin olan siyah egzos gibi).
Egzos olarak amacınız nedir, gorsellik? ses? yoksa performans?
Kendi fikrim xmax250 için gorsel olarak en guzel (motorun rengine gore siyah veya titanyum) akrapovic yakışıyor.
performans olarak baska markalarda full sistemler mevcut fakat ne kadar guc katıyorlar bilmiyorum.
-
01 Nisan 2015, 13:37
Hakki adlı üyeden alıntı
bildigim kadarıyla x-max250 icin akrapovic olarak tam karbon tup yok. sadece uç kısmı karbon. Akrapovic'in Yamaha icin urettigi bazı modelleri sadece Yamaha satabiliyor, korlas satamiyor (x-max'ler icin olan siyah egzos gibi).
Egzos olarak amacınız nedir, gorsellik? ses? yoksa performans?
Kendi fikrim xmax250 için gorsel olarak en guzel (motorun rengine gore siyah veya titanyum) akrapovic yakışıyor.
performans olarak baska markalarda full sistemler mevcut fakat ne kadar guc katıyorlar bilmiyorum.
egzosdaki amacım ağırlıklı olarak görsellik. zevksiz susturucudan kurtulmak istiyorum. çevreyi rahatsız etmeyecek seviyede ses de olması lazım tabi.
performans beklentim yok zaten 250cc bir scooter alt tarafı.
siyah akrapovicin en çok yakıştığı konusunda hem fikirim aslında ama işte 12.000 TL'lik scootera 2.000 TL egzos fazla kaçıyor bence.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler