Bilgi için çok teşekkürler
Arkadaşlar bu yol bilgisayari nasil kullaniliyor bilgi verebilirmisiniz
ps150i kullanıcısıyım, xmax 250 almayı düşünüyorum tavsiyeniz neler?
Abs ile arasında aman aman bi fark oldugunu düşünmüyorum abs li modeli var arkadaşımda bende ise abs siz modeli var yan yana frenleme yaptık 5-6 kere aynı suratlarda ikimizde aynı mesafede durduk tek eksi yanı şu olabilir diye düşünüyorum kaygan ıslak zeminde o sanki biraz daha iyi durur diye tahmin ediyorum hemen kitlemez sanırım. buradaki abs li veya abs siz öncelik dogru düzgün kontrollü biçimde fren yapmayı ögrenmekte bence olay bunu başarabildiginizde hiçbir problem olacagını sanmıyorum.
Yamaha x max 250 abs 2013 model aldim kullanma klavuzunu nasil temin edebilirim birde kalkis yapacagim zaman on taraftan tirttt diye ses gelior sonra gidiyor ve birde arka freni siktigim zaman motor rolantide dururken motor titriyor bi ses gelior sizce bu bi sorunmudur
Hayırlı olsun! Aşağıdaki linkte (Türkçe hariç) çeşitli dillerde var.
http://www.yamaha-motor.eu/tr/servic...als/index.aspx
bugün anadolu yakası e5 de sol şeridin solunda ilerlerken neredeyse üstüme çıkan arkadaş burada mı?
sol şeridin dolunda ilerlerken selektör ve korna çalmama rağmen soldan önüme kıran ama hızımı hesaplamayan bir arkadaşla giriyorduk birbirimize. o kadarki sol şeritteki araç durmasa ben ona sonra hep birlkte araca giriyorduk. o sağa yatırdı ben sola yatırdım ona rağmen dizliklerimiz birbirimize değidi... birbirimize teğet olduk sonra o bastı kaçtı...
Geçmiş olsun valla ucuz atlatmisuniz ya bi sorum olacak arka freni siktigim zaman motosikletim titriyor ve ses geluor tirrr tir diye sizdede varmı
arkadaslar bodrumda yaşamaktayım pcx ile xmax arasında sureklı gıdıp gelmekteyım aslında bodrum gıbı bır yer ıcın pcx cok ıdeal fakat benım sureklı artcım olcak ve ara sıra ayda bir kere ornegın sehır dısı 300-600 km lık yollara seyehat etme durumum var bu seyehatta artcımda olcak sızce pcx mı almalıyım xmax mı? yorumlarınızı yazarsanız sevınırım.
Pcx o uzun yollara hele 2 kişiyle çıkamaz, üstelik incecik tekerleklerle tehlikeli de olur.
xmax 250 için akrapovic eksoz sizce performans acısından nasıldır takılması yararlımıdır yararlıysa neden birde fiyatı nedir? artcı için sırtlık dayama fıyatını blıyormusunz bırde? kusura bakmayın cok soru soruyorum almaya nıyetlıyım ogrenmek ıstıyorum
motorumu sattım (ps150i) kredim çıktı, Param hesabımda ama Motor YOK! xmax 250 2014 0KM bulan lütfen haber versin... Deli Gibi Motor Arıyorum! Tekirdağ Kapora verdim ama ne zaman gelecek belli değil deniyor. Lütfen Yardım
Arkadaşlar arka freni siktigim zaman motor titreşim oluyor sizdede oluyormu
2014 modelde service oil yazısını nasıl söndürüyoruz
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)