Dinmeyen
Motosikletin hayırlı olsun Kazasız belasız keyifli sürüşler ...
Siyah CBR1000RR
Kırmızı CBR1000RR
Gri CBR1000RR
Dinmeyen
Motosikletin hayırlı olsun Kazasız belasız keyifli sürüşler ...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
hahahahaha konu üzerinden baya bi zaman geçmiş sanırım ama aşınamamış bi türlü
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
ben hayabusa kullanıcısı ve gsxr1000 delisi olduğum halde KESİNLİKLE HONDA DİYORUM.yol tutuş ve viraj olarak honda süperrrr.
beleş verseler kapıma koymam ki koyamam eve gidene kadar parçalanıt bu motor
O delik jantın içini boşaltmak için, ağırılığı azaltmak için.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
çok güzel motor walla
07 WATAN ZEYTİNKÖY MEKANN
merhaba onumde 2 seçeneğim var 2006 fireblade veya 2005 r1 almayı dusunuyorum cbr ın artıları nelerdir honda kullanıcısı olduğum için fireblade ağır basıyor ama aklımın bı ucundada r1 var daha once cbr 125 ve 600 rr m vardı sattım sız ne önerirsiniz
yok böyle birşey nutkum tutuldu.rüya gibi bişeyy yada hayal.anlatamıyorum şu anda
Hayırlı olsun, güle güle gazla...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:15 PM ----------
Üleyn şimdi hatırladım seni, postanede konuşmuştuk en son.
Abi delirdin mi sen?
En son bildiğim altında ya scooter ya 125cc vardı, aman diyim gözünü sevem bildiğin herşeyi unut, korkma korkuda kazayı getirir ama sakın sakııın tecrübem var odur budur diyerek binme, çok çook dikatli ol.
Ne diyim bilemedim umarım kimseyi üzmezsin.
arkadaşlar bu topikte 1000rr ilr ilgili ben fazla bilgi alamadım kullananlar iyi kötü yönlerini tartışsın bizde okuyalım benim 250lik motorum vardı herşeyini incigine cicigine kadar söylerim uzun yolda yokuş aşagı 177 gördüm banamısın demedi (kanuni Tiger 250)5 saatte ankara antalya arasını aldım 2 kez durdum ama bide bana sorun eve gittim 2 gün yattım anca aldım yorgunlugumu bunun gibi ve şimdi 1000lik makine almak istiyorum kafamda 1000RR var digerlerine bakmıyorum bile yarış yapmıycam ama istedigim bilgileri almam için yardımcı olursanız sevinirim yakıtı 600RR'a göre nasıl yada yüksek hızlarda ne gibi sorunlar çıkartıyo yada parçası pahalımı bulunuomu önerileriniz ve eleştirilerinizi paylaşmanız bizim için çok önemli SAYGILAR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)