Yamaha MT 25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
12 Mayıs 2019, 21:24
tommygun adlı üyeden alıntı
Valla ilk defa 250'lik bir motorda 160 ile giderken motorun daha da gitmek istediğini görüyorum. Titreşimsizlik de cabası.
Patron,sat kurdu @ynslky arkadaşa,sym nin dadina birde o baksin..
Reklamlar
-
12 Mayıs 2019, 21:26
levend84 adlı üyeden alıntı
Patron,sat kurdu @ynslky arkadaşa,sym nin dadina birde o baksin..
Başkan şu aralar bütçe çıkarabilsem bugün Yamaha bayisine giderdim.
-
12 Mayıs 2019, 21:48
Arkadaşlar 2019 modeller ne zaman gelecek ...sıkıntı mi var ...
Diğer 17-18geri çagriliyormus
-
12 Mayıs 2019, 21:49
Başkan şu aralar bütçe çıkarabilsem bugün Yamaha bayisine giderdim.
Angry bayisine gel
-
13 Mayıs 2019, 03:45
Valla biraz yakıyor mt 25 ama değiyor. Düşük devirdeki gürlemesi çok tatlı. Ah bir de adam akıllı çamurluk koysalardı çok daha güzel olurdu motor. Her hafta motoru yıkıyoruz. Pulsar'ın çamur sıyırıcısı bizimkilere uyar mı acaba?
-
13 Mayıs 2019, 05:57
Betoo adlı üyeden alıntı
Valla biraz yakıyor mt 25 ama değiyor. Düşük devirdeki gürlemesi çok tatlı. Ah bir de adam akıllı çamurluk koysalardı çok daha güzel olurdu motor. Her hafta motoru yıkıyoruz. Pulsar'ın çamur sıyırıcısı bizimkilere uyar mı acaba?
zamanında ben aparat ile pulsar çamurluğunu takmıştım, geriye dönük bakarsanız resimler silinmedi ise fikir verir diye düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:40 ----------
kdiner adlı üyeden alıntı
zamanında ben aparat ile pulsar çamurluğunu takmıştım, geriye dönük bakarsanız resimler silinmedi ise fikir verir diye düşünüyorum.
burda zuluman benim taktığım resmi paylaşmış, o aparat sonradan 4mm saç olarak değişti ve gram sıkıntı olmadı, gp kompazitin yaptığı da var.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-camur-ya.html
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
13 Mayıs 2019, 11:07
Aparatı nereden aldınız Anadolu yakasında veya internetten bulabilir miyim?
Teşekkürler bu arada konuyu da hazır eklemişsiniz. Gp kompozitten daha uzun ve güzel görünüyor.
-
13 Mayıs 2019, 12:29
Betoo adlı üyeden alıntı
Aparatı nereden aldınız Anadolu yakasında veya internetten bulabilir miyim?
Teşekkürler bu arada konuyu da hazır eklemişsiniz. Gp kompozitten daha uzun ve güzel görünüyor.
Aparat özel yapım bir başka yerde bulamazsınız, o aparatın aynısını şuan dominar motorumda Pulsar çamurluğu ile birlikte kullanıyorum.
-
13 Mayıs 2019, 14:49
Aparat özel yapım bir başka yerde bulamazsınız, o aparatın aynısını şuan dominar motorumda Pulsar çamurluğu ile birlikte kullanıyorum.
Aparat olmadan uyduramazmıyız peki delik açarak. Artçı ağlayacak artık çamurdan.
-
13 Mayıs 2019, 16:08
Betoo adlı üyeden alıntı
Aparat olmadan uyduramazmıyız peki delik açarak. Artçı ağlayacak artık çamurdan.
Öyle bir şansınız yok, Pulsar şase üzerinde çamurluğu monte etmek için vida yeri var mt25 te o yok onun için 3 4mm saç kestirip delik açıp uygulaman gerek hem şuan yaza giriyoruz pek işin olmaz kışa doğru tekrar bakarsın icabına.
-
13 Mayıs 2019, 16:41
Öyle bir şansınız yok, Pulsar şase üzerinde çamurluğu monte etmek için vida yeri var mt25 te o yok onun için 3 4mm saç kestirip delik açıp uygulaman gerek hem şuan yaza giriyoruz pek işin olmaz kışa doğru tekrar bakarsın icabına.
Teşekkürler. Yaz sonuna doğru halledicez artık.
-
14 Mayıs 2019, 16:10
Merhaba,
2016 model mt 25 imin 5 bin km bakımı geldi. Ankara'da yetkili servisemi yaptırmalıyım yoksa tavsiye edebileceğiniz işini düzgün yapan bir yer tavsiye eder misiniz? ayrıca bu bakım ücreti ne kadar tutar tahmini?
teşekkürler arkadaşlar
-
14 Mayıs 2019, 17:12
5000bakımında sadece yağ değişecek. Birde kartel tapası. 180-200tl gibi bir rakam tutuyor. Yağ filtresini değiştir ek istersen + ücret çıkar. Garantin devam ediyorsa bence serviste yap. Birde garanti uzatma hakkın var ise bir soruştur derim.
-
21 Mayıs 2019, 05:41
Zincir ve dişli değişim zamanı geldi benim motorun. Serviste yaptırsam pahalıya patlar mı ya da anadolu yakasında önerebileceğiniz işçiliği düzgün bir usta var mı? Ergün ustayı duymuştum ama yerini bilmiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:38 ----------
deep_breathe adlı üyeden alıntı
Merhaba,
2016 model mt 25 imin 5 bin km bakımı geldi. Ankara'da yetkili servisemi yaptırmalıyım yoksa tavsiye edebileceğiniz işini düzgün yapan bir yer tavsiye eder misiniz? ayrıca bu bakım ücreti ne kadar tutar tahmini?
teşekkürler arkadaşlar
Yağ değişimini kendin de halledebilirsin çok da zor değil hem de zevkli oluyor ama garanti varsa serviste yaptır.
Bu arada 2016 model motor nasıl 5 bin km de kalmış. Yakın zamanda 0 mı aldın?
-
21 Mayıs 2019, 14:31
Anadolu yakasında servis tavsiye edebilcek varmı tunaya gidiyordum geçen sene bakımda sormadan balatayi değiştirmişlerdi şimdi ek masraf çıkartırlar oraya gidersem
-
21 Mayıs 2019, 14:41
-
21 Mayıs 2019, 14:50
Angrypower adlı üyeden alıntı
Mototaş’a bakabilirsin.
teşekkürler bide orayı deniyim inş onlarda sormadan işlem yapmazlar
-
23 Mayıs 2019, 18:48
Yaklaşık yarım saat önce kumburgazdan Selimpaşaya kadar benimle kapışma isteği bulunan yürekli insan; birisi 1-2 basmak için gazladığında basmıyor ise zorlama. Basacak olsam senin gibi beraber gazlayacağım motosiklet aramam. Heleki şehiriçinde o işi hiç yapmam.
Yalan yok selimpaşaya değil de Silivri’ye dönsen istediğini verecektim.
-
23 Mayıs 2019, 19:30
Angrypower adlı üyeden alıntı
Yaklaşık yarım saat önce kumburgazdan Selimpaşaya kadar benimle kapışma isteği bulunan yürekli insan; birisi 1-2 basmak için gazladığında basmıyor ise zorlama. Basacak olsam senin gibi beraber gazlayacağım motosiklet aramam. Heleki şehiriçinde o işi hiç yapmam.
Yalan yok selimpaşaya değil de Silivri’ye dönsen istediğini verecektim.
Kardeşim o bendim ısıya dayanıklı soba boyasıyla boyanmış siyah kasktan da mı tanımadın?
-
23 Mayıs 2019, 19:42
Kardeşim o bendim
ısıya dayanıklı soba boyasıyla boyanmış siyah kasktan da mı tanımadın?
Yok abi o sen değildin. Bekleyip bekleyip gaz açıyordu arkadaş
Seni farından dolayı tanımamam mümkün mü?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)