Teşekkürler kardeşim ekipman almıştım mont kask eldiven orta halli,
Dizlikte aldık bu olaydan sonra şu an için bir problem yok 70 i hiç geçmedim oda kısa bir süre kendi kendime söz verdim trafikte agresif kullanmıycam ve ne kadar tecrübeli olursam olayım yasal hız sınırları içinde kullanmaya özen göstericem 90 ı geçmem büyük ihtimalle
) benimki bir tutku hırs değil yani.
Zaten işim gereği araçla yeteri kadar hız yapıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:27 ----------
Sevgili kardeşim benim size tavsiye verecek ne bilgim nede tecrübem var, burda yıllardır motor kullanan arkadaşlar var onlar daha çok yardımcı olurlar.
Ama benim fikrimi soracak olursan başlangıç için olabilir tamamen kendi açımdan söylüyorum benim boyum 1.90 kilo 95 yani az çok motorun ağırlığını tolere ediyorum ve otokontrolüm iyidir.
Dersenki ben heyecan yapmam trafikte sinirlenmem her zaman karşımdaki araçların yapacakları hataları önceden süzüp ona göre tebdir alırım ve 250 cc 36 beygir motor almışız hakkını verelim tarzda düşünürsen hiç düşünme derim.
Ancak aldıktan sonra eğitim Alman alamayacak durumdaysan tecrübeli bir arkadaşından yardım Alman ve trafiğe çıkmadan boş bir alanda çalışman gerekir