üstat. 2019 2020 aynı kasa. ters maşa olan motorlar bu yeni seriler. bu sağ ayna ve sağ elcik titremesi sadece bu kasalarda var. 2018 de var diyen çıkmıştı ama 2017 kullandım. bir arkadaştan aldım. onlarda o olay yok. motor 9 bin çevirdimi hemen belli ediyor o titreşim. sonra da sağ el titremesi sürekli o anki sürüşünde sağ eli uyuşturuyor. ciddi bir sorun var. bu titreşim tüm civataları gevşetir. aslında titreşim 9 bin devirde hortluyor. sonra 9bin cevirmesede sag ele vuruyor o titremesi .öyle böyle değil sag ele vuran titreme.
ben de istanbuldayım avrupa yakasındayım.
premium ve istabul yamaha bayileri baktı . başında savar gibi cevap veriyor.
senin gittiğin Yamaha mototaş bana göre ters. iş çıkışı gitsemde yetişemem. pazar günü izinliyim. premium yamaha bıraktım motoru bir gün kaldı. hiç bakmadılar bile
.başında bekleyemediğimden ertesi gün aldım.
bu olayın eldivenle yazlık la kışlıkla alakası yok. bende full ekipman giyiniyorum. dandik eldivende denedim .çıplak elde de. clover kanguru derisi eldiven var sonuç ekipmanla ilgili değil. elinin sinirleri alımış olsa yine hissedersin. sag manet titreşimi o derece fazlaki .elektirk çarpar gibi titriyor.
aynı şekilde sag ayna titriyor.
sağ elde de zırıltılı bir titreşim vuruyor sag ele.
senin motora ilgilenmiş macun falan sıktı diyorsun. hiç bir şey yapmadılar premium da . çift silindir titrer diye geri dönüş yaptılar.
koruma takozu yok şu an. şimdi Yamaha mototaş hafta içi arayacam. diyecem servise bağlayın.usta ile görüşecem. hangi usta serviste telefona bakar . oraya gitmek şart. gittim mi motoru bırakacam. ben ortalığı yıktım premiumda zerre ilgilenmediler. test sürüşü bile yapmamışlar. yahu padoka çıkar motoru anında hissediliyor. motorun her tarafı titresin banane diyorum sağ ele vuruyor tüm titreşim. bu konuda bir kamyon adam var facebook yamaha mt 25 türkiye grubunda. aynı olaydan muzdarip.