selam herkese motor arıza ışığı yanıyor turuncu bir şekilde ama sebebini anlayamadım. motor'un herhangi bir yerinde problem de hissetmedim açıkcası. motor şuan 2900 km'de sizce neden olmuş olabilir? Perşembe günü servise götüreceğim ama aklıma takıldı.
selam herkese 2020 modelde 7 bin devir ile 9 bin devir arası anormal bir titreme var daha önce yaşayan var mı? koruma takozlarını şasiye bağlamışlar direkt ondan dolayı olduğunu sanıyorum. Bir de ekstra olarak gp kompozit tur camı var. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
2020 modellerde paddock kullanan var mı? orjinal koruma takozu takılı o sebeple takozluları kullanamıyorum da, çözümü bilen var mı?
arıza ışığı için de yakıttan dolayı dedi servis. benimle aynı problemi yaşayan arkafaşlar olur belki.
c tip yada v tip paddock var. ben ondan satın aldım. en mantıklısı bu bence. motora 6 mm kalınlığında vida üstüne cnc yuvarlak demir kesilmiş bir parça alıp takıyorsun. paddock o noktayı kavrıyor. bendeki ürün buna benzer https://urun.n11.com/koruma-demiri/m...del-P417070648 ürün ile beraber bu dediğim 6mm vida gelmiyor. onu ayrı temin ediyorsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:44 ----------
bu olayın yakıtla makıtla alakası yok. bende 2020 kasa sahibiyim. shell benzin istasyonundan alıyorum yakıtı. bir sürü benzin istasyonu değiştirdim. tam depo yakıt aldım. kullandım. bu 2020 kasalarda sag elde sag ayna muazzam bir titreşim var. arkadaki arabalar aynada zıplıyor. facebook mt25 TÜRKİYE grubunda herkes bundan şikayetçi. bayiler sallamıyor. yamaha türkiye ulaşmak lazım. topluca bir sesimizi duyuralım. 40 bin lik cihaz aldığımız geri dönüş neredeyse sıfır.
Merhabalar, 2018 model absli mt25 arıyorum race blue rengi, 10 bin kmye kadar, Çanakkale çevresinde belki düşünen olur diye foruma da yazmış olayım iletişime geçebiliriz.
Merhabalar Haziran 2020'de bir 2020 model mt 25 alarak aranıza katıldım.. Bunlarda ufak tefek fotograflar Manisa'dayım herkese selamlar. Tekeriniz düz bassın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------
Koruma takoz var bende de paddock var kullanıyorum da V aparatlı aldım sizin sorununuz nedir anlayamadım?
2017 model mt'ile 1 depo ile yedeğe düşmeden 305 km yol yapıyorum bu durum aldığımdan beri dikkatimi çekse de belirtmek istedim (Şehiriçi)
agrasif-sakin karma bir kullanım tarzım var. Benzin ışığı yandığında benzin alıyorum sürekli 9-10 litre alıyor. çok agrasif kullanırsam 230 km'de benzin ışıgı yanıyor genelde 5-7k'da vites atıyorum. 2 gün önce 305km'de trip sıfırladım 11 litreye fulledim. Benzini genelde shell kırmızı pompa alıyorum. Doğru ölçüm yapabilmek için benzinliğin boş saatlerine denk getirip motoru dik tutup öyle benzin alıyorum belki bununda etkisi vardır. Motoru dik tutup sindire sindire benzin aldığında normalde full seviyesine geldikten sonra 1-1,5 litre daha alıyor.
Edit: Motorda herhangi bir oynama yok gerek fiziksel gerek yazılımsal
Motorun dik konumdayken benzin almanın kesinlikle etkisi vardır. Ama yine de güzel değerler. Ben ayaklıktayken alıyorum nedeni ise viraj yapmayı sevdiğim için depo dolu iken yatışlar da tahliye den benzini atmasın diye. Belki de fazla pimpirikliyim. Yakıt ortalamanız nedir yol bilgisayarında?
Bu güne kadar hiç bakmadım hep trip / alınan benzin usulu hesaplama yaptım bu gun yedeğe düştüğünde 290 km tripteyken 30tllik benzin aldım motora bir sonraki binişimde bakıp buraya yazarım
2019 modellerde (önceki kasa) motorun üstünde hangi marka akü oluyor arkadaşlar sıfır alındığında ?
Merhaba arkadaşlar. 1 ay önce ilk Motorumu aldım. 37 yaşında gelen bir heves ile ehliyetimi aldım. İlk defa kullanıyorum. Tamamen yavaş yavaş ve şehir içi kullanıyorum.
Daha önce Başka motor kullanmadığım için bu motor bana çok zevkli geldi.
Merak ettiğim bazı sorular var.
Motorum ile parke yol olsun, yada çok küçük çukur vs. Den geçtiğimde ön taraftan ses geliyor. Amortisör mü gidon mu bilemedim. Motor ustasına sordum, gidon da boşluk yok dedi. Balatalardandır dedi. İkna olmadım.
Birde panik fren çalışması yaparken ABS devreye soktuğumda kafa sallıyor.
Bu ses ve kafa sallama normal midir sizce?
Teşekkürler. Kazasız belasız sürüşler dilerim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)