Arkadaşlar MT 25 için gidon yükseltme kullanan varmi. Varsa hortumları gerdirmeden kaç mm yukseltebiliyoruz. Zira 25 mm yükseltici de sağ maneti gevşetip oynama yapmak gerektiğini söylüyorlar. Piyasada 25 mm den aşağı yükseltici yok. Bulan varsa nerden temin etti söylerseniz sevinirim.Tekerinize taş değmesin.
2020 modeller tanıtılmış.
https://motorrai.nl/yamaha-mt-03-2020/
2019 modeliyle 2000 km yi devirdim. Ilk motorum oldugu icin karsilastirma yapamayacagim elbette ancak tecrubelerimi yazayim.
Motor 7000 devirden sonra gidonda, koltukta ve ayaklikliklarda hissedilir sekilde titriyor. Vites kucukken 7000+ devirlerde baya titriyor. Vites yukseldikce siddeti azaliyor ama sifira inmiyor. Motor almadan once aylarca okudum cesitli motorlarla ilgili yorumlari ve sinifinin titremeyeni diye cok gozume carptigi icin, tek silindir motorlar bundan daha fazla ise beni baya dusundurttu.
Yakit cok sert olmayan kullanimda 3-3,5 lt arasi diyebilirim. Ben sert kullanacak kadar kendimi henuz ehil hissetmiyorum. Bu arada sifir alirken magazada tek akrapovic takili olani vardi, onu aldim. Yakita ne etki eder egzoz bilgim yok.
Arka freni hic sevmedim. Ani kullanimlarda tutmuyor hic.
Benim 2016 mt 25 de birkaç gündür orijinal egzoz olmasına rağmen ara gaz verince hafiften patlama oluyor. Bunun motora bir zararı varmı? Aslında hoşuma gidiyor, bir zararı yoksa kalabilir. Bu arada 20 bin bakımından geçen ay çıktı motosiklet.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:28 ----------
Ön farlar zontes s250 ile neredeyse aynı.
Tamamen normal. Senin şimdi dikkatini çekmiştir. 4000-5000rpm arasında o patlamayı atar.
bu titreşim normal, çok rahatsız oluyorsan ayaklıkları mt-07deki gibi değiştirmeni önerebilirim. benim de aynalarla başım dertte, sürekli gidon bağlantı yerinden gevşiyor..
Hindistan'da satılan mt15 ile aynı far yapısına sahip gibi duruyor.
Yeni kasa mt-25’in ön farı bildiğin zontes 250 ile aynı
Arkadaşlar, yolda giderken aynası gevşeyen, sağa sola sallanan, sonra kenara çekip anahtarla sıkmak zorunda kalan var mı benim gibi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:13 ----------
bence zontes'in daha iyi durmuş, en azından bütünleşik bi yapısı var
Merhabalar. Yakın zamanda cc yükselteceğim. Sizce yeni kasayı beklemek mantıklı mı yoksa yakın zamanda bir hamle yapmalı mıyım?
Kafa tasarımı çirkin olmuş bence. Kawasaki Z serilerini çağrıştırdı biraz bana kafa tasarımı. Eski tasarımı koruyup halojen farı led yapsalarmış keşke.
Merhaba arkadaşlar 2016 model siyah mt 25 ile aranıza katılmış bulunmaktayım
Sol ayna mı? Ben de aynı sorunu yaşadım iki defa daha sonrasın da gevşeme olmadı.Lastik conta vb. araya bir şey koyarak denedin mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------
Hayırlı Olsun, R25 grubuna da katılmanı tavsiye ederim ortak/benzer sorunlar ve fikirler oluyor.Kazasız güvenli sürüşler dilerim.
Hayırlı Olsun, R25 grubuna da katılmanı tavsiye ederim ortak/benzer sorunlar ve fikirler oluyor.Kazasız güvenli sürüşler dilerim.[/QUOTE]
Teşekkürler sizede kazasız sürüşler, tekerinize taş değmesin
Arkadaşlar, bu zincir sesi içime dert oldu, ben kaskı takınca vs duymuyorum ama geçen test amaçlı 100 metre kasksız sürdüm, zır zır zır bu ses normal mi herkes bunu yaşıyor mu? Zincir ve dişli seti değiştirirsem düzelir mi? Dün gece zinciri temizleyip yağladım ancak ses gram oynamadı.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)