Yamaha MT 25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Eylül 2018, 17:15
Arkadaşlar merhaba. 2 hafta içerisinde 2016 ya da 2017 model MT25 almayı planlıyorum. Ancak muhtemelen alacağım il İzmir olacak.
Yine büyük ihtimalle de tek gitmek zorunda kalacağım arkadaşlarım çalışıyor. Gerçi çokta iki tekerci arkadaşım yok maalesef :(
Motora yeni başlayacağım eğitimlerimi ve biraz da arkadaşımın motoruyla sürüşlerim var. İzmir'e gittiğimde, motoru Yamaha bayisinde
ekspertize soktuktan sonra motordan anlamayan biri olarak nelere nasıl bakmalıyım yoksa ekspertiz bu marka ve modelde yeterli oluyor mu?
Belki bu konu başlığı bir yerlerde mevcuttur ama inanın bulamadım. Acil desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar....
Reklamlar
-
25 Eylül 2018, 19:29
06Kaan adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba. 2 hafta içerisinde 2016 ya da 2017 model MT25 almayı planlıyorum. Ancak muhtemelen alacağım il İzmir olacak.
Yine büyük ihtimalle de tek gitmek zorunda kalacağım arkadaşlarım çalışıyor. Gerçi çokta iki tekerci arkadaşım yok maalesef :(
Motora yeni başlayacağım eğitimlerimi ve biraz da arkadaşımın motoruyla sürüşlerim var. İzmir'e gittiğimde, motoru Yamaha bayisinde
ekspertize soktuktan sonra motordan anlamayan biri olarak nelere nasıl bakmalıyım yoksa ekspertiz bu marka ve modelde yeterli oluyor mu?
Belki bu konu başlığı bir yerlerde mevcuttur ama inanın bulamadım. Acil desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar....
2016 model alacaksanız mutlaka yağ pompası değiştimi garantiden sorun onun haricinde ekspertiz gerekli bilgiyi verecektir motorda bi sorun varsa
-
30 Eylül 2018, 15:23
cümleten merhaba yeni çıkan mt25 abs li versiyonlarda yeni yazılım atmıs yamaha muhendis abilerimiz torku artırıp ortalama 100 km 1.5 lt daha az yakıt tuketimi oluyormus yetkili servise gitsek 2015 2016 2017 motorlarımıza yazılım attırabilir miyiz hem tork artıyor hem yakıt tuketimi hatrı sayılır miktar dusuyor sonucta parçaların hemen hemen hepsi aynı abs dısında
-
Herkese merhabalar, 2 tane konuda fikrinize danışmak istiyorum.2016 model mt25 kullanıcısıyım motorumun 2. Sahibiyim ve şuanda 19 bin km de.İlk olarak benim kafamı en çok kurcalayan şey gidon kısmından gösterge panelinin o taraflardan devir 6bin ve üzerine vurunca bir cızırtı geliyor, en ufak sese takan biri olduğum için başka yaşayan bir varmı diye merak ettim.Diğer danışmak istediğim konu ise 20000 bakımına 1000 km kaldı motorda performans eksikliği var gibi hissetmeye başladım kendi kafamda kuruyorda olabilirim ama böyle birşey mümkün olabilirmi yağ eksiltme vs skıntı yok yağı tam motorun, şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
-
Anilorhan16 adlı üyeden alıntı
Herkese merhabalar, 2 tane konuda fikrinize danışmak istiyorum.2016 model mt25 kullanıcısıyım motorumun 2. Sahibiyim ve şuanda 19 bin km de.İlk olarak benim kafamı en çok kurcalayan şey gidon kısmından gösterge panelinin o taraflardan devir 6bin ve üzerine vurunca bir cızırtı geliyor, en ufak sese takan biri olduğum için başka yaşayan bir varmı diye merak ettim.Diğer danışmak istediğim konu ise 20000 bakımına 1000 km kaldı motorda performans eksikliği var gibi hissetmeye başladım kendi kafamda kuruyorda olabilirim ama böyle birşey mümkün olabilirmi yağ eksiltme vs skıntı yok yağı tam motorun, şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Zincirin yağsız olması da performansı etkiler. 20 binde zincir-dişli değişecek zaten.
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
-
Merhabalar bende 2016 model mt25 var sorunsuz sikintisiz genllikle sehir ici kullandigimdan torkunu arttirmak istiyoum bunun icin arka disliyi buyutmek istiyorum motorum zaten 20bin bakimina gidicek yakinda ikisini bi arada yapiyim diyorum ama ne kadar buyutmem gerektigini hesaplayamadim top speette 150 km nin altinada dusmek istemiyorum suan orijinal dislisi 43 olmasi lazim 47 lik taksam vites araliklar cok azalip top speetten cok dusermiyim.
-
top speed i 170 kabul edersek çok düz mantıkla düşmez 150 nin altına gibi geliyor bana.
-
Merhaba Eskişehir'de MT25 kullanıcısıyım var ise Eskişehir ve çevre illerde MT25 kullanıcısı arkadaşlar bir whatsapp grubu kuralım diyorum özelde mesaj atabilirsiniz. Tekeriniz düz bassın.
-
İyi forumlar dilerim. Forumda ilk mesajım
Arkadaşlar mt25 2018 abs ya da r 25 2017 abs arasındayım. Fiyatlar kafa kafaya. Görüntü olarak r 25 hoşuma gidiyor ama 2018 yamaha'ların daha az yaktığı söyleniyor. Sizce hangisinde karar kılmalıyım? Bu arada boy 1.80 kilo 82 ehliyetimi yeni aldım.
-
hazarahmetb adlı üyeden alıntı
Merhabalar bende 2016 model mt25 var sorunsuz sikintisiz genllikle sehir ici kullandigimdan torkunu arttirmak istiyoum bunun icin arka disliyi buyutmek istiyorum motorum zaten 20bin bakimina gidicek yakinda ikisini bi arada yapiyim diyorum ama ne kadar buyutmem gerektigini hesaplayamadim top speette 150 km nin altinada dusmek istemiyorum suan orijinal dislisi 43 olmasi lazim 47 lik taksam vites araliklar cok azalip top speetten cok dusermiyim.
43 dişli den 47 dişli yapmak çok değil mi, hani 45 olsa neyse de 47 biraz fazla gibi olur.
-
arkadaşlar yok mu bir whatsapp grubu falan
-
Verdim kaporayı Siyah MT-25 ile aranıza katılıyorum. Birazda Capon motoru sürelim ve kıyaslayalım bakalım ne olacak. Tekerleriniz düz bassın...
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Verdim kaporayı Siyah MT-25 ile aranıza katılıyorum. Birazda Capon motoru sürelim ve kıyaslayalım bakalım ne olacak. Tekerleriniz düz bassın...
Hayirli olsun bakam..
MT ninde canını çıkarmadan uslu uslu bin..zorlama uçmakderelerde..
-
Şehir içinde vites kolu ile çok muhabbet etcen.
Ya da devamlı devir çevirecen.
Sonra da çok yakıyo bu ya. diyecen.
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Hayirli olsun bakam..
MT ninde canını çıkarmadan uslu uslu bin..zorlama uçmakderelerde..
O motor o uçmakdere'ye gidecek
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:32 ----------
emremm adlı üyeden alıntı
Şehir içinde vites kolu ile çok muhabbet etcen.
Ya da devamlı devir çevirecen.
Sonra da çok yakıyo bu ya. diyecen.
Abi Dominar'da sürekli vites atmanı istiyordu. O durumda pek değişken birşey olmadı yani hayatımda. En önemlisi tek silindir lanetinden kurtuldum sonunda. Ben buna koruma takozu bakıyorum şimdi. Yeterli midir acaba? Yoksa demir falan mı alsam? Ben motoruma iyi bakmayı severim :(
-
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin.
-
kdiner adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin.
Teşekkür ederim. Darısı herkesin başına.
-
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
-
O motor o uçmakdere'ye gidecek
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:32 ----------
Abi Dominar'da sürekli vites atmanı istiyordu. O durumda pek değişken birşey olmadı yani hayatımda. En önemlisi tek silindir lanetinden kurtuldum sonunda. Ben buna koruma takozu bakıyorum şimdi. Yeterli midir acaba? Yoksa demir falan mı alsam? Ben motoruma iyi bakmayı severim :(
Hayırlı olsun. Koruma demiri daha mantıklı bi seçim bence takoz düşünce kırılıyor.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
Teşekkürler abi. Darısı başına. Uçmakdereye seninle Dominar’la gitmek nasip olmadı. Bununla inş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------
silenced adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Koruma demiri daha mantıklı bi seçim bence takoz düşünce kırılıyor.
Bu sefer naked olarak bırakma taraftarıyım makineyi. Takıp takıştırınca kendi çizgisini kaybediyor. Çakar bile takmamayı düşünüyorum. Bıktım artık. Fakat egzoz takarsamda kimse beni ayıplamasın 😂
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------
silenced adlı üyeden alıntı
Bu sefer naked olarak bırakma taraftarıyım makineyi. Takıp takıştırınca kendi çizgisini kaybediyor. Çakar bile takmamayı düşünüyorum. Bıktım artık. Fakat egzoz takarsamda kimse beni ayıplamasın 😂
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)