merhaba,
gidon yükseltmeye boşuna para vermeyin. Amortisörleri üst mesnette sıfırlayın zaten 3-4 cm yükselecektir. Herkesin yapabileceği basit bir uygulama.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:23 ----------
merhaba,
gidon yükseltmeye boşuna para vermeyin. Amortisörleri üst mesnette sıfırlayın zaten 3-4 cm yükselecektir. Herkesin yapabileceği basit bir uygulama.
Merhaba
**Gidon yükseltme aparatıyla yükselttiğinizde depriyaj ya da gaz manetlerinin bağlantı borularının yetişmesinde sorun olur mu .
**2016 model için kasko ne kadar olur. Teminatları nelerdir bilgisi olan paylaşabilir mi
merhaba arkadaşlar motosikleti sattım resimdeki çanta ve çanta demirini "özel yapım uzatma kollarıyla birlikte " satıyorum ilgilenen arkadaşlar bana ulaşabilir.
SHAD 39 KARBON- SIFIR GİBİ
İlan No: 545995555
https://www.sahibinden.com/ilan/yede...45995555/detay
bence boyun fıtığı kontrolü yaptırın
4 Teker bedeni, 2 Teker ruhu taşır_
herkese merhaba,
benim motorun ortalama yakıt tüketimi 20 l görünüyor,bunda bir tuhaflık var ,ayarlardan değişmiyormu
Senin gordugun 1 lt ile kac km gidebilecegin bilgisidir. Tusa basili tut lt/100km modna gec.
Motosikletimi sattigimdan dolayi shad39L canta ve baglanti demirini(ermox)satiyorum, dusunen arkadaslarin bilgisine..
Absli modelini alıp kullanan yok mu hiç
Arkadaşlar yeri degil belki ama forum un satılık kısmına sadece ilan bırakanlar bakıyor galiba onun dışında giren yok bende buraya link bırakıyorum ciddi ALICILAR yazsın fiyatta güzellik yaparım
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...57277507/detay
Mt 25 te mitas sportec force kullanan var mı? Bizim arka lastikler 140 lık ama bu lastiğin 150 liği var bu şekilde taktırıp kullanan var mı?
Durunca sıcaklık göstergesi birden 5 çizgi oluyor bi süre sonra düşüyor sebebi ne olabilir
geçen bi yerde daha okudum 26 nm tork 250cc içinde rekor demek.bence yanlış yazılmış ciddi bir artık söz konusu çünkü.bu kadar artış nasıl sağlandı gerçekten merak ediyorum.gerçi şimdi sitesinede baktım baya 26.6 nm TORK gerçekten rekor kırmışlar.r25 modelinde bu tork farkı yokken neden mt25te var onu anlayamadım.naked olması için gerekli bir güç ama gerçekten çok şaşırdım.2018 alanları 2017 16 modelleriyle bir kalkış yapmasını bekliyorum
yakıt tüketimini nasıl düşürmüşler merak ettim. ateşleme haritası ile oynandıysa bizim ecu'lara uygulayabilirmiyz acaba.
valla yamahanın sitesinde ortalama tüketimler genelde doğru çıkıyor açıkcası takip ettiğim kadarıyla.r25 ve mt25 için ortalama tüketim şu ana kadar hiç bir zaman belirtilmedi ama mt25 2018 modelinde ortalama tüketim 3.8 olarak belirtmişler.1 litre çok iyimser kalmış ama sanırım 4 4.2 arası yakıcaktır.benim r25im karma kullanımda 4.3 litre yakıyor 5000km olucak hiç bir zaman 0lamadım.kış ayında 4.8litreye dayanmıştı.yakma kapasitesi baya bir geniş motorun çevirdiği devir nedeniyle yavaşta gitmiyorum ama gereksiz hiç bir zaman bağırtmam.bence ecu ayarından öte başka ince ayarlarda vardır.yılın 250cc olma yolunda baya bir aday bence bu güç ve tork ve tüketimle birlikte.zaten üstüne yoktu motor bloğunda daha da ince yükseltme yapmışlar.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)