Yamaha MT 25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
14 Ağustos 2016, 17:51
Herkese merhaba
ilk motorum olarak mt25i düşünüyorum fakat kafamı kurcalayan boy(1.90) ve kilo(94) mevzusu acaba motor altım da kaybolur mu nasıl durur bayiye gidip denememe rağmen çok kararsızım bir gün önce kawasaki klx250 sipariş ettim fakat mt25i düşünmeden edemiyorum aşığım sanırım düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Reklamlar
-
15 Ağustos 2016, 08:47
ArasTacus adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba
ilk motorum olarak mt25i düşünüyorum fakat kafamı kurcalayan boy(1.90) ve kilo(94) mevzusu acaba motor altım da kaybolur mu nasıl durur bayiye gidip denememe rağmen çok kararsızım bir gün önce kawasaki klx250 sipariş ettim fakat mt25i düşünmeden edemiyorum aşığım sanırım düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Dostum ben de aynı şüphelerle gitmiştim bayiye oturup fotoğraf çekilip burda konu açmıştım hatta altımda ufak mı kaldı diye.(1.85 şu an 95 kiloyum)
Herhangi bir sorun yaşamıyorum, altımda da güzel durduğu söyleniyor.mt-25 o kadar da kalıpsız bir motor değil benden 5 cm uzunsun ama altında kaybolacağını düşünmüyorum.
-
15 Ağustos 2016, 10:44
Düşük hızlarda 4.5 yüksek değil mi? bu hızlarda benim motor 3.5 civarları yakıyor.
-
15 Ağustos 2016, 13:48
Kesinlikle hocam dediğin gibi altımda çok da sırıtmadı yamaha bayiden sonra hemen kawasakiye klx'in iptali için gittim fakat orda hüsrana uğradım bana motosikletin parasını aktardıklarını kesinlikle geri alamayacaklarnı ancak kendilerinin parayı finanse edebileceklerini söylediler ardından da böyle bir parayı şu an finanse edemeyiz dediler son çare olarak kutusu açılmamamış şekilde satışa sunacaklar umarım bir an önce müşteri bulunur ben de mt-25ime kavuşurum
-
19 Ağustos 2016, 10:22
-
24 Ağustos 2016, 14:45
Merhaba arkadaslar
geri çagırılma olayında sadece yağ pompası mı değişiyor yoksa debriyaj ile ilgili bişi de değişiyor mu
servisi aradım dsadece yağ pompası değişiyor dedi debriyaj ile ilgili bir işlem yapmıyoruz dediler.
-
24 Ağustos 2016, 22:35
2 parça değişiyor
1 yağ pompası
2 yuvarlak ortası delikli bilyeli bir parça. Şanzıman ile ilgili bildiğim kadarı ile...
-
25 Ağustos 2016, 09:17
selamlar,
3000 km ye de bir çırpıda ulaştık izlenimlerimi yazayım dedim ancak bir arkadaş düşük hızlarda 4.5 lt demiş bu yanlis hesap belirteyim. ben hergün köye gidip geliyorum tapa gaz 22.1 km lt yazıyor yani 4.5 lt/100 km ve hala rodajda sayilir ayrica o kadar denememe ragmen 5 lt asla olmadi. inazumada tapa gaz 5.2 lt idi ama mt cidden o performeye az yakiyor.
motora giderek dahada baglaniyorum begeniyorum zira kullanim pratikligi performansi 250cc icin fazlasiyla tatminkar. gecenlerde benim inazumayida baska arkadas kullanarak 400 km yol yaptik, arkada gittim ama arada sıkılıp gecme denemeleri yaptim. 140 a kadarcok bariz bir farklari yok aslinda bu beni sasirttiama sonrasinda inazuma sabit kaliyor ve mt yanindan suzulup gidiyor, akabinde inazuma 145 lerde filan bitiyor ama mt 170 lere uzanabikiyor asil fark o aaman olusuyor. yokuslarda ise inazuma agirligi sebebiyle cevikligini kaybediyor, stabil cikabiliyor ama sollama vs mt de oldugu kadar seri degil yokuslarda. mt de hersey sizin kontrolunuzde aslinda hersey bir vites (bazen 2) kucultmeyle degisebiliyor ve motor 7000 uzerinde engel dinlemiyor kopuyor resmen. ben genelde 7000 ustu kullaniyorum hakki o sanki zevkide o kisim veriyor.
mt ile ilgili tek sikayetim malzeme ve isciliginin suzuki kadar iyi olmamasi, bir tik geride. koy yolu asfalt ama ciftlige varsigimda son 200 mt toprak ve mt de on farin oldugu yerden on fren tertibatindan ses geliyorm bense arabada ve motorda sese tahammul edemem . servise sordum , bu geei cgirm yuzunden ellerinin cok yogun oldugunu biraz bekleyip goturmemi rica ettiler bende mekanik sorun olmadigi icin tamam dedim.
bu arada inazumayi kullanan arkadasin poposu cok uyusmustu donuste bende pek birsey yoktu yani rahatlik konusundada her nekadar ince olsada saha yayvan oldugu icin sanirim mt25 daha iyi . ardci ile uzun yol denemedik bilemiyorum.
-
26 Ağustos 2016, 20:27
pulsarı verip aranıza katıldım,dün itibari ile mt 25 sahibiyim,pulsardan sonra biraz kalite,biraz daha hız ve biraz daha rahatlık geldi,güzel alet,ancak keşke mt07 alsaydım diye de düşünmüyor değilim,hayırlısı
-
27 Ağustos 2016, 12:22
RAMOZ adlı üyeden alıntı
2 parça değişiyor
1 yağ pompası
2 yuvarlak ortası delikli bilyeli bir parça. Şanzıman ile ilgili bildiğim kadarı ile...
ok tesekkür edrim haftaya randevu aldım bakalım...
-
27 Ağustos 2016, 14:52
Selam arkadaşlar herkese keyifli ve güvenli sürüşler dilerim.
Sormak istediğim nakit alımda en iyi fiyatı hangi bayi veriyor.indirimli alan arkadaslar özelden yazarsa sevinirim.
Şimdiden teşekkürler
-
27 Ağustos 2016, 16:55
Arkadaşlar mt 25 e hugger( arka lastik üstü kısa tozluk) takan bulan yapan var mı.Fiyat olarak heryerde fix 14950 sadcece koruma demiri yada koruma takozu hediye edyorlar.
-
28 Ağustos 2016, 13:27
Benim ilk motorum ve 0 km almıştım şuan 150 km oldu ve ortalamam 4.5 lt /100 km biraz çok gibi değil mi
-
29 Ağustos 2016, 13:33
7000-8000 devirde kullandığında o ortalama düşecektir. rodajdan sonra eğer üst devirlerde kullanırsan normal hatta 4.5 az bile
-
01 Eylül 2016, 03:42
mt 25 almayı dusunuyorum fakat Tasarımcılar resmen güzel bir makinayı apaçileştirmişler aga ya
Orjinali Bu ;
Ama ben Şu Şekilde modifiye etmek istiyorum depo , kuyruk vede gövde gri mt-25 in geriye kalan yerler Siyah mt 25 in bu bana ne kadar patlar :(
Kendim Photoshoptan ayarladım 2 dk Tasarımcı yap beni Yamahaaaaaa ! :D
-
03 Eylül 2016, 13:36
cebra adlı üyeden alıntı
mt 25 almayı dusunuyorum fakat Tasarımcılar resmen güzel bir makinayı apaçileştirmişler aga ya
Orjinali Bu ;
http://i.hizliresim.com/88ZG9k.jpg
Ama ben Şu Şekilde modifiye etmek istiyorum depo , kuyruk vede gövde gri mt-25 in geriye kalan yerler Siyah mt 25 in bu bana ne kadar patlar :(
http://i.hizliresim.com/VEaZyP.jpg
şaseyi mi boyatacan
-
03 Eylül 2016, 13:50
cebra adlı üyeden alıntı
Orjinali Bu ;
http://i.hizliresim.com/88ZG9k.jpg
http://i.hizliresim.com/VEaZyP.jpg
Aynı fikirde birini görmek güzel, makinalar harika, gelelelim renk seçimleri nedir yahuuu?
Yok mt10 " fluo " yok bilmem ne grisi , tasarımcıları renk seçicileri Hindistan baharatçılarındanmı seçmişler acaib iş , tamam yap janjanlı olanıda sade klasik olanlarıda yap, yok eğer yapılı isede, o halde bizim bayii/distribitörler bi garip herhal, olmadı bizim zamanımız geçmiş...
-
03 Eylül 2016, 22:28
Honda Forza'nın torku daha yüksek, bu nasıl master?
https://honda.com.tr/motosiklet/scoo...nik-ozellikler
https://m.yamaha-motor.eu/tr/product...r-naked/mt250/
Sadece kilosu daha hafif
Naked motor ağır olmalı, rüzgarda manyak oluyor insan
Bkz: Suzuki Inazuma
-
05 Eylül 2016, 01:54
honda forza'nın torku daha yüksek değil.
mt25'i olan bi arkadaşını beraber sürüşe davet et ve çok dik yokuşlu bir yere gidin sonra yokuş kalkışında karşılaştırıp test edin. O değerler yok kranktadir yok yerçekimsiz ortamlarda mars'ta test edilmiştir vs derler. Geçin onları. Alın kullanın.
Ama inazuma güzel motor forza'da güzel motor.
-
05 Eylül 2016, 20:45
Herkese merhaba, ben bu motosiklet için sonunda karar verdim ancak birkaç sorum var, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
Bu motosikleti artçılı da kullanarak kısa turlara çıkmak istiyorum ancak artçı için bel desteği gerekiyor(arkaya yaslanıp korkmadan ve rahatça yolculuk edebilmesi için). Arkaya kocaman çanta takmak dışında xmaxlerde/chopperlarda vs.de olduğu gibi bir bel/sırt desteği çözümü var mıdır?
Eğer mecbur çanta taktıracaksak, muhtemelen shad sh39 alacağım fakat motoru çirkin gösterdiğini düşündüğümden yalnız binerken çanta kullanmayı düşünmüyorum, kolay takılıp çıkarılabilen birşey midir?
Bir de güvenli bir taşıma demiri en uygun fiyatlı nereden alabilirim? Malum yamahada fiyatlar dehşet yüksek..
Çanta ve bağlantı demiri haricinde montaj için başka aparat gerekiyor mu?
Teşekkür ederim...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)