çok çabuk mu patlıyor bu üzerindeki ampüller bana mı öyle geldi ?
daha iyisini takıp daha fazla verim almak mümkün olacak sanırım ?
Ayıp olan neymis hocam ? 2 ay içinde patlayan ampulü değiştirmek mi? Kaza düşme yada birinin carpmasi söz konusu degilse 2 ayda sıfır motorun ampulü mu patlarmis? Emin ol senin düşündüğün kadar ustayi yamaha bizi düşünse yani kullanıcılarını yada kullanıcı adaylarını satışta ve serviste bu rakamları ödemezdik. Git garanti den yaptır derim ben ..
Mt 25 kullanan arkadaşlar merhaba..
Hani olaki İnazuma ile takas yapmak isteyeniniz olursa...bende 2014, siyah, 17000 km de İnazuma var...konuşabiliriz..
532 577 01 73 numaram...
Kazasız belasız sürüşler herkese...
bugün öğrendiğim bilgiye göre , MT 25 te far açma kapama tuşu yokmu ?
Far sürekli yanar vaziyettemi duruyor ?
ampuller neden hemen patlıyor cevabı burada sanırım..
200-250cc ilk motorumu almak üzereyim. duke200-250 ile mt25 arasında kaldım lakin sahibinden satış sitesinde mt25ini satan satana, 300km. 500km. 1000km...
insanın aklına, mt25 istenmeyen bir motor mu acaba sorusu gelmiyor değil:/
ve mutlu son , az önce satış işlemlerini tamamladım . yarın MT - 25 'ime kavuşuyorum arkadaşlar...
Herkese kazasız sürüşler..
Rosso 2, Abs, WP suspansion ve kaydırmalı debriyaj. Duke 250'e bi bak istersen
arkadaşlar havalar ısınıyor benmi fazla zorluyorum anlamadmı ama gereğinden fazla fan açıyor sanki motor bilemedim normal mi anormal mi
Merhabalar,
ben de 1 hafta önce mt25 ailesine katıldım ilk motorum, hala rodajdayım fakat bu hali bile zevkli bir motor
Duke 250 bilmiyorum ama Duke 200 geçen sene az kalsın alıyordum. O zaman Inazuma da bakıyordum. Kesinlikle oturuş pozisyonu en rahatsız olandı baktıklarım arasında. Tek silindir olmazı benim gözümde dezavantaj dı. Sonra motor almaktan vazgeçmiştim. Tabi ta ki mt25 görene kadar. 3 günde motoru almış oldum. Benim gözümde mt-25 de tek eksiklik iyi bir lastiğin olmaması. Lastiği ise kesinlikle değiştirilmesi gerekiyor. Kampanya falan 600 liraya hal edebilirsin. 250cc için kaydırmalı debriyaj gereksiz bence. ABS tartışılır olabilir ama Duke 250 fiyat farkına bakmak lazım. Tasarım kişiden kişiye değişen birşey. Duke Benim bazen hoşuma gidiyor bazen değil. Ama oturuş pozisyonu rahatsız + tek silindir
Yeni alan arkadaşlar, kaça aldınız? Yamaha'nın sitesinde şu an 14950 lira yazıyor. Ne kadar indirim yaptılar bayiler acaba?
Ampulün modelini söyleyen arkadaşa teşekkür ederim.
Ben de Philips X-treme Vision H4 12V 60/55w almayı düşünüyordum kendi motoruma. Naked GT 250 var bende, aynı tip ampül kullanıyorlar.
H4 olarak geçen baya araştırdım;
"Osram Nightbreaker Plus" diyenler var, çok iyi diyorlar ama kısa sürede patlıyormuş.
"BOSCH PLUS90"'ı ısrarla tavsiye edenler var.
"Philips X-treme Vision"'u da tavsiye ediyorlar. İçlerinde ömrü uzun olanlardan birisiymiş bu da.
Bakalım, belki hepsinden alıp tek tek denerim. :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:22 ----------
Bu arada arkadaşlar, benim arkadaşımda MT-25 var. Farı birazcık yukarı kaldırmak istiyoruz. Ayarını nasıl yapabiliriz, hangi vidaları gevşetmek gerekiyor?
Yazın güzel havalarda haftasonu tur yapmak istiyorum. Çadır ve diğer malzemeleri koyabileceğim çantalar var mı MT-25 için?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)