Güzel makina ama o fiyat, muadillerine göre bence oldukça yüksek... Mesela 250'lik V-twin motorlu, çinli de olsa kendini bayağı bir kanıtlamış Lifan var 7.500 liraya.
Güzel makina ama o fiyat, muadillerine göre bence oldukça yüksek... Mesela 250'lik V-twin motorlu, çinli de olsa kendini bayağı bir kanıtlamış Lifan var 7.500 liraya.
Değerli arkadaşlar; Avenger street 150 modelimiz inşallah nisan ayı ikinci yarsında bayilerimizde olacak. Parekende fiyatımız 6.790 TL'dır.
2016 yılında tüm modellerimizde fiyatlarda memnun kalacağınız bir çizgide olmaya gayret göstereceğiz.
Saygılarımla...
Bu motor bu tarzda küçük cc motosiklet boşluğunu doldurabilecek gibi görünüyor. Hatta bu konudaki tek aday. Ancak bu başlığın da sakinliğinden anlaşılabileceği gibi ya tanıtım eksikliği var ya da fiyatı fazla bulundu.
Cook paraa beee...
Alan kullananda yok sanirsam.
Henüz satışa çıkmadı. Ekrem bey Nisan ayında olacağını söylemişti. Yalnızca mavi rengi ile gelecekmiş. Halbuki siyah rengi daha yakışıklı. Sanırım bir an önce piyasaya sunmak ve sezonu kaçırmamak için siyah renklerinin gelmesi beklenemedi.
Nisanın 10unda bayilerde olacağını yazmışlar Facebook'ta doğru mu bilmiyorum.
Arkadaşlar ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan var mı?
kuba sl 200'e iyibir alternatif olur. Umarım aksesuar sıkıntısı olmaz 150 cc bile olsa ne bileyim enazından uygun bir sisy bar vs rahat bulunabilmeli.
Ekrem Bey,
Hala avanger 150 yi bayilerde göremedik.
Değerli arkadaşlar; bayilerimize sevkiyatlarımız başladı. Sektöre hayırlı olması dileği ile saygılarımızla...
avenger 150 ler bayilere gelmiş arkadaşlar bilginize
Dün akşam üzeri servise uğradım şekil şemal nasıl diye, biraz daha şekilli olabilirdi ama bu cc ye göre normal diye düşünüyorum.
Aramıza arkadaşlar katılmaya başladı. Güle güle kullansınlar diliyorum.
Ekrem Bey;
Keşke 220 cc gelse diyoruz, hiç duymuyorsunuz.
Hepsini duyuyorum merak etmeyin. Ama 220 cc şu an mümkün görünmüyor. Fakat bu ürünü test etmeden gücü ve torku hakkında yorum yapmayın. 15 mayıs 2016 tarihinde Tuzla/Tepeören fabrikamızda kurye arkadaşlarımıza yönelik etkinlik olacak. Tüm motorsever arkadaşalrımız davetlimizdir. Bu modelimiz de dahil olmak üzere tüm modellerimizi test edebileceksiniz.
Saygılarımla...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)