Mondial 150 RF SİZCE 150RF ALINIRMI?
Reklamlar
-
09 Haziran 2006, 09:18
Merhaba arkadaşlar ben mondial olan 150 rf modelini almayı düşünüyorum buaralar hem ufak hafif hem ötekilerinden birazdaha yüksek beygir
yani arkadaşlar demem oki anlayan varsa bana yardımcı olsun benim pek bilgim de yok açıkcası SİZCE 150RF ALINIRMI?
http://www.feyizoglu.com/mondial150rf.html
Reklamlar
-
09 Haziran 2006, 09:42
hoşuna gidiyosa al niye alınmasın ki...
-
09 Haziran 2006, 09:47
tip olarak fena deil ve bi scooter'a göre motoru fena deil hem fiyatıda uygun bilen varsa eğer alan varsa arkadaşlar aranıızda bilgi beni bilgilendirirse sevinirim
150 Rs De Fena Deİl Fakat GenİŞ Bİraz O Rahatsiz Ettİ Benİ Sİz Nedersİnİz
-
-
Mx150RF abi senin motor modifiyeden sonra falan kaç km hız yapıyor???
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
iyide adam hız için modifiye yapmamış ve işin görünen kısmından bahsediyor oldukça şık olmuş. Bravo
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
hocam güzel tasarım olmuş...
-
modifieeyi anladım da
peki o arka tekerin yanından cıkan hava filtresimi ole
[CENTER][B][COLOR="Red"]*** THE WEBMASTER[/COLOR] BY_KANUNSUZ[COLOR="Red"] ***[/COLOR][/B]
::evil::[/CENTER]
-
Bende bu motordan alıcamda.Motoru nasıl o hale getirdin hocam çok güzel olmuş.Nasıl yaptın?
-
arkdaslar ben motora sadece 400 ytl harcandı bazı masraflar cıkarılınca oluyo oo fıyat motorun ustunde sedeflı boya mewcuttur her yerı tabıkıde daha bıtmemıs halıdır buu 2 ay ıcın de yapılacakdır her seyı ooo hawa filtresı sadece daha ııı hawa alsın dıye takdık wede gordugu hız 120 km hız dır
CEM arkdasım para onemlı deıl dıyosan 500 ytl cıkarman gerek gozden tabıkıde satmıyacaksan
-
-
Mx150RF cevabın için teşekkürler...
-
24 Ağustos 2007, 22:26
Slm millet , aynı sorun bende de var.Yani 150RF almayı düşünüyorum am açin mallarına pek güven olmuyor.Şimdi bu motor kullanıcıları varsa aranızda sıkıntı çekermiyim kullanırken.Biraz hız seven biriyimdir , mondial lar arasında beğendiğim model.Tavsiye edermisiniz , sorun çıkartıyorsa hangi alanda sorun yaratır , bilgilendirirseniz sevinirim.
-
valla bnde var 150 rf süper motor mondial lerin içinde tip olarak kullanış olaraka en ii motor bnce alın yane bnde modifiye yapıyorum yavaş yavaş kırmızı beyaz yerleri siyah yapıp ğstğne beyaz yazı yazmayı düşünüyorum
-
24 Haziran 2008, 18:40
slm arkadaşlar ben de almayı düşünüyorum
ben çok soru soran biri old. için bayağı bi soru sorcam
1.ne kadar yakıo
2.biraz daha masraf yapsak 120 yi geçer mi
3.fiyat konusunda ne kadar
4.parçası war mı
5.parçası ucuz mu
evt abiler ablalar kardeşler şimdiden teşekkür ederim
Tecrübeli Adamın Gözü Korkmaz MORARIR:bounce:
-
24 Haziran 2008, 18:48
bizim arkadaşın motorundan ornek veriyorum
1)150binden fazla yakıyor
2)bizim arkadaş 140a kadar cıktı fakat su an 110 falan yapıyor
3)1.850yeveriyorlar burda
4)parcaları ganı heryerde var
5)ucuzlugunu bilmıyorum ama pahalı olacagını zannetmıyorum
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
-
24 Haziran 2008, 18:51
googleart,Motor ney ki parçaları pahalı olsun
-
26 Haziran 2008, 15:09
eğer motor için harcayabileceğin son para 1.900 ise kesinlikle mondial'den şaşma. diğerlerine göre çok daha sağlamdır, servisi-parçası bol ve uygundur.
ama az daha verebilirim dersen kymco agility'yi (2.600) tavsiye ederim, aynı şekilde spor ve deli gibi gidiyor.
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
-
26 Haziran 2008, 15:32
mondialden şaşma..............
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
26 Haziran 2008, 15:35
alınmaz git kardeşim 1.900 ytl'ye yamaha cynus rs al neredeyse aynı para bu çinlilerle uğraşma parana yazık hem bu çinli scooter'ların tek amartisörlü olanları çok sorun çıkarıyor diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama 2 kişi binince arka çöküyormuş
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler