Bir önceki sayfada bir arkadaşımız neden yollarda göremiyorum diye sormuş, sebebi benim gördüğüm kadarı ile rs200 yetiştiremiyorlar. Bir ayda 5 kere ankara 4-44 motora gittim her gittiğimde bir motorun satıldığını gördüm, hazır iki müşteri de 9 nisanı bekleyip sitem ediyorlardı
Renk seçimi ile ilgili arada kalan arkadaşım çok haklısın biz kuzenle birlikte bir sarı bir de siyah aldık, ben de kırmızı ile sarının arasında kalıp sarıyı aldım piyasada hiç sarı motosiklet olmaması ve daha önce hem siyah hemde kırmızı motosikletimin olması benim kararımda etkili oldu.
Emrinho arkadaşım 12 yıldır aktif motosiklet kullanıyorum kıyaslamak gerekirse cbr 250 yi kullandıktan sonra bu makina bariz bir şekilde daha eğlenceli, rodaj bakımından dün çıktım iki günde 175km yol yaptım çok zevkli bir motor. CBR da herşey daha isteksiz gaz açıyorum 1 saniye düşünüyor sanki motor, frene basıyorum sünger gibi güven vermiyor. Belki benim sürdüğüm makina hor kullanılmıştı fakat onu sürdükten sonra RS200 ü daha çok sevdim. Yakıt konusu en son düşüneceğin şey olsun
Hala NS in kronik sorunlarından hiçbiri ile karşılaşmadım şükür, tek sıkıntım bugün arka fren balatamdan ses gelmeye başladı, kuş öter gibi evde balata spreyim var bakalım yarın sıkıp denerim, böyle bişey yaşayan oldu mu?