ER6 ve Suzuki den biraz fazla esinlenilmiş.
Özellikler listesine neden menşei belirtilmiyor ki ?
Hindistan ürünüymüş.
Tata dan kaliteli duruyor bu arada.
Ayrıca bilmeyenlere duyuralım Land rover ve Jaguar TATA tarafından satın alındı.
Hindistan kaliteyi yükseltiyor.
Japonlardan da Kawasaki'yi alırlarsa şaşırmayacağım..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
fanatiklik yapmadan yorum yapmaya çalışalım eğriye eğri diyelim 2 tane pulsar aldım sattım şimdi 2015 beyaz tvs kullanıyorum satma sebebim kötülüğünden değildi ailevi sebebler pulsarın kıronik sorunları giderken stop eder düşük viteste her zaman olmuyor nadir ama can sıkıyor rtr drift leopart z180 derbi etx böyle birşeyle karşılaşmadım disk ler fıren yaptınmı gıyç gıyç ötüyo ben 9000tl olsaydı hemen almıştım sarısını ama gerçekten 11 vermek macera demek.
Bu motoru ben alacağım eminimki beklentilerimden fazlasını verecek malzeme kalitesi gayet iyi almaya niyeti olan alsın bir daha bu fiyatlar olmaz haberiniz ola.
Zaten yaz sonu geldi girdi piyasaya hiç olmazsa bu yıl sonuna kadar 9 bin TL civarında satilsaydi bence belli bir piyasası oluşurdu. ama simdi 11 bin TL herkesin harcı değil . parası olana bile hiç tanınmayan bilinmeyen bir motora bukadar para bağlamak macera .
Ben beklerim sabırlı adamım .
Sıfırlarının fiati düşerse yada ikinci elde temiz satan olursa 7-8 bin liraya alınıp binilebilir .sarıyı gözüm tuttu
TR 96 Kardeşim siz motoru almaya karar verdiyseniz mesele yok.herkesin düşüncesi farklı bu motor bence bu paraya pahalı sana ucuz geliyor hala zam geleceğini düşünüyorsan kaçırma hemen al.
Benim fikrimi soruyorsan yakında büyük bir indirim gelir gibime geliyor .
Ne zammı yapacaklar r25 in 15 bin lira olduğu piyasada bunuda 15 mi yapacaklar.
PULSAR NS 200
Ben alacağım için demiyorum bunu kesinlikle yanlış anlamanı istemem ,ama zam uygulaması bütün motorlar için geçerli bende istemem elbette zam yapılmasını ama bu motorada bir gün zam gelecek, bence 200 nse yapılan indirimler şu motorda daha olmaz ns ne zaman sonra indirime uğradı, bu motor yeni çıktı piyasaya daha indirim yapmazlar.Farkındaysan duke250 r 25 ten daha pahalı naked olmasına rağmen, vede inazuma bile r25e fiyat olarak çok yakın ikiside satmıyormu satıyor bu niye satmasın.
1450 km sarı Rus sahibiyim herşey gayet güzel herşey mükemmel
Pulsar RS 200 ailesi hızla büyüyor.
Aramıza katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyoruz.
Saygılarımla...
Bu motorun stopları bana bir şeyi hatırlatıyor da, ayıp kaçacak.
Gece far aydınlatmasını gösteren kısa ve uzun far için birer fotoğraf atsanız da mercekli farları iyiymiymiş öğrensek.
r25, cbr la kıyaslayanları görünce şaşırıyorum, siz absli ve abs'siz satılan motosikletlerin fiyat farklarına bakın bir.
grenaj + abs'yi ekleyince ns'e fiyat/performası iyi diyen aklı başında bir adamın bu fiyata gıkını cıkarmaması gerekir.
begenmeyen seceresi belli olmayan 2. el motor alır.
arkadaşlar motorlarınızadan memnunmusunuz artık tvs rtr yi satıp diğer hintliye geçme vakti geldi...
Arkadaşlar bu motorun ABS li olduğu nerden çıktı, baja nın sitesinde yazmıyor,bahsetmiyor, anlayamadım şimdi ben
Böyle bir özelliği yazmaması ilginç ama. Abs nasıl anlaşılır , yani motora bakınca anlaşılır mı
yurt dışı sitelere bakarken gidonun çok kolay kırıldığıyla ilgili haberler var. Acaba alırken gidonu değiştirtme şansımız olur mu ? yada daha alçaltma şansımız var mıdır ?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)