fiyatların düşeceğini sanmıyorum. 19 bin liraya sıfır, abs'li 200cc motosiklet. 17 bin liraya 2017-2018'leri de veriyorlar.
bütçe ne bilemiyorum ama yeni başlıyorsanız ya abs'li mt25-r25 almaya çalışın ya cb250r ya da rs200.
fiyatların düşeceğini sanmıyorum. 19 bin liraya sıfır, abs'li 200cc motosiklet. 17 bin liraya 2017-2018'leri de veriyorlar.
bütçe ne bilemiyorum ama yeni başlıyorsanız ya abs'li mt25-r25 almaya çalışın ya cb250r ya da rs200.
Haklısınız hocam. Aslında fiyatı piyasaya göre uygun bile denebilir ama yine de kararsızım. Tutup da yaza girerken birden kampanya çıkıverirse pişman olur muyum diye şüphe ediyorum. Bir de hiç adını duymadığım cf moto varmış. Şimdi bir de onu araştırmaya başlayınca hepten kafa allak bullak oldu.
Ankara için Ulus yetkili bayiden 20.000 TL fiyat verip kuruş aşağı inmiyorlar. Sitede 19.600 gözüküyor halbuki. Bir sonraki parti Mayıs ayında gelecek diye hiç pazarlık payı da bırakmıyorlar. 2018 model mavi renk ise 18.500 TL. Biraz geç kaldım galiba.
Cf motoda daha arıza yada kronik sorun sıkıntısı duymadım. Bir seçenek olarak değerlendirilebilir. Öte yandan bajajın kronik sorunları biliniyor ve hayata kastı daha görülmedi. Birde bayadır piyasada olduğu için parça sıkıntısı çekilmez die düşünüyorum
18500 2018 alınır, lastik takılır binilir bence.
Arkadaşlar selamlar. Motor bakarken bindim bu motora ve aşık oldum. Bütçem de az. O sebeple başka motor alamıyorum.
RKS Titanic 150-S almaya gittim. RS 200 bindikten sonra RKS'yi de alamadım.
Bütçem RKS yetiyordu.
Sizce ilk vitesli motor olarak RS 200 uygun mu?
Yaş 35. 2 yıl scooter 10 yıl vitesli otomobil deneyimim var.
ilk motor olarak aldım gayet uygun. tavsiye ederim.
Arkadaşlar yeni rs200 aldım 2018 5binkm de motordan sakin ya da devirli kullanımda yanık kokusu geliyor sürücü selesinin altındaki tırtıklı yerden. Sigortadan mi geliyor? Sigorta kutusu nerede? Ve bu yanık kokusu nelerden sebep olabilir? Eski sahibi bende de böyleydi diyor
O yanık kokusu büyük ihtimal yağladığın zincirin egzoza yağ sıçratıp yağı yakmasından geliyordur.
Sigorta kutusu arka koltuğun altında.
Aldığınız ürün ne olursa olsun kullanım kitapçığına şöyle bir göz atın derim, motorun kitapçığı online olarak da var. Yoksa örneğin 5 dakikada kendiniz çözebileceğiniz işi 5 saatte güzel masraflarla çözersiniz (Ha, para var huzur var ise diyeceğim birşey yok tabii)
2021 model aldım, alıp üstündeki lastikleri değiştiren var mı? Hem değiştirecek kadar kötü değil hem de değiştirmek istiyorum aslında. Lastikten tasarruf yapılmaz ama. Çok bir fark olur mu sizce? 1 sezon kullansam mı?
2021 model var ama değişmedin lastiği
https://chat.whatsapp.com/DXywJvYP7K8CKRYn8w2ksu rs200 Türkiye whatsapp grubu
Bu motorda Sport Touring gezi motoru niyetine çok değere binecek az yakıtı üstündeki teknolojisi oturma pozisyonu commuter tarzı olduğu için uzun yolda çok rahat ettirir adam yanlara bu motora çanta uydursa olur sana tam sport Touring makina
İnsanlar pandemiden çıktığından beri gezmek istiyor o içlerindeki enerjiyi atamadı ve tur makinelerine talep arttı enduro falan demiyorum bak tur gezi makinesi..
Şimdi harbi tur makineleri zaten 800cc den aşağı olmaz küçük hacimde bir inazuma f var tour makinesi denilebilicek makine..
Birde tour makinesine çevrilmeye elverişli makineler var bunlar gibi .. zaten bir beş on kişi çevirsin bajaj bile buna orjinal yan çanta aksesuar olarak üretmeye başlayabilir hatta belki senin dedklerini yapıp tour versiyonunu bile yapabilirler .
Yada ek aksesuarlar halinde satabilirler..
Devir bir şekilde satalımda nasıl satarsak satalım devri fuarda konuşuyorduk harley davidson bile Hintli üreticilerden biriyle anlaşıp 250cc motor üretecekmiş….
Merhabalar, Kolay gelsin.
RS200 2022 Var bende 2 ay olmadı alalı. Şuanda marş basıyor ama motor çalışmıyor. Sag direksiyon kolunda olan güvenlık kırmızı düğme kapalı konumdan açık konuma geldiğinde bir ses geliyordu fakat şuan gelmiyor. Servise olan uzaklığım 25km. başına gelen varsa bilgi verebilir mi acaba.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)