şehir içi ve uzun yol yakıt tüketimi hakkında bilgisi olan var mı
Merhaba arkadaşlar motorum havalar soğudu ekranı kapatıyor sabahları ısınınca sorun ortadan kalkıyor sorunu çözen var mı ne yapmak gerek klasik pulsar sorunu sanırım motor 2 ay önce sıfır alındı ama bir önceki yılın ürünü şuan 1600 km de.
RS200 ilk çıktığında ön ABS arka normal fren ile çıktı. 2017 lerde ön ve arka ABS mi yoksa arka aynı ilk çıktığı modeldeki gibi normal fren mi?
Arkadaşlar 1500kmde motorumdan yanık kokusu ve duman geldi bir baktım yağında su var servise bıraktım bakalım yarın ne çıkacak sürpriz ama durum kötü gibi benzer sorunu yaşayan oldu mu henüz 1500 de biraz talihsizlik oldu benimki sanırım.
Koruma takozunu nerden temin edebilirim. Hiç bir yer yapamıyor yahu
Merhaba arkadaşlar motosikletimi satıyorum fırsar aracı arayanlar değerlendirebilir.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...0637422/detay/
Konu derinliklerinde vardır belki ama yinede sorayım. Bu motorlar için Mitas nasıl lastikdir. 600 CC üzeri Metzeller, Diablo Rosso,lastik lüks kaçar diye düşünmekteyim. Anlas vemitas arasıda kaldım.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-fiyat-dipte-acil-satilik-500637422/detay/ acil satılık beyler
motorun seklini begeniyorum..bir ton uçuk fiyatlı japon motordan sonra buraya geliyorum...sonra yukaridaki problemleri okuyorum vazgeciyorum.ekran kapatma,stop etme ve yaga su karistirma gibi.
hayalimdeki motor cbr500r. absli olmasi,uysal olmasi gibi nedenlerden dolayi ama yuksek fiyatindan dolayi kendime alternatifler ariyorum, donup dolasip kendine geri donuyorum.
0 alma takıntım yüzünden ya cbr 125 alacaktım ya rs 200 abs olduğu için rs 200 tercih ettim Ağustos’ta aldım 17 model şuan 3000 bin kmdeyim hiç bir sorun yok
Arkadaşlar rs200 için uygun lastik nedir? mitas veya rosso 2 arasında gidip geliyorum yardımcı olabilecek varmı lastik konusunda tecrübesizim
Michelin Pilot Street. Tek geçerim, altını çizerim. Çabuk ısınır, çabuk tutar. 1sene kullandım. Sonra 1set daha aldım ama motoru değiştirdim. Yanarım yanarım sıfır lastiklerime yanarım.
Nasıl yani lastiklerin 1 sene de bitti mi ömrü 😮
merhaba.. 2018 sıfır rs 200 almayı düşünüyorum.. en azından ilk 5000 km de karşılaşabileceğim muhtemel sorunlar hakkında bilgi verebilir misiniz?
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)