Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bisan Shalter 125

REKLAM ALANI

inanmıyorsan malatyaya gel sana motoru gösterem ve kendinde gör kim boş konuşuyormuş görelim..

bişey biliyormuş gibi konuşma

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ddh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 250
    Arkdaşlar bu motoru kullananlara soruyorum
    Motordan memenunlar mı ve ya diğer motorlara göre dezavantajı var mı?
    Titreşimi nasıl motorun ? en fazla kaç km hıza ulaştınız ? fites geçişleri nasıl yumuşak mı ? KM de ne kadar yakıyor ? ......
    Bilgilendirirseniz sevinirim
    Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Klasik bir Çin motoru vakası. Bir kişinin başı dertten kurtulmuyor, diğeri çok memnun. Memnun olan arkadaşın motoru kötü çıksaydı (ki çıkmaması tamamen tesadüftür) aynı şikayetler ondan da gelecekti, çünkü servis ve firma ile muhatap olmak zorunda kalacaktı. Görüldüğü gibi en isim yapmış firmalar bile bu motorlarla adam kazıklamaya çalışıyor.

ddh arkadaşım, sana hiç bulaşmamanı tavsiye ederim.

Hay.alper.est - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu motordan hayır gelmez.Tipinden belli olmuyormu.

benden sana tavsiye

evet şimdide fabrika geç parça yolladı garanti süresi geçti mahkemeye verdim
    tüketici mahkemesine 12/25 e mahkeme var kurtulacam heralde % 100 şu bisan salaklarından
    o zaman senide mort edecem Allah ın çobanı anladın ...
    arkadaşlar onlar bisan tarafından kendileri forumlarda motorlarını iyi göstermeleri için kullanılan kişiler ama ben tavsiye etmiyorum daha önceki sayfalardan şikayetlerimi alabilirsiniz ama bu sadece shatel modeli için geçerli
    ha rival modelide bizde var aldığımızdan beri hiç bir sorun yaşamadık ....
    RİVAL MODELİNİ TAVSİYE EDERİM.....

evet sonuç ikinci bir mahkemeye atıltı garanti süresi içinde parça gelmedi bisanla mahkemelik olduk tavsiye etmem

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    şimdi motor 14.000 km yaptı . arada tekteker denemeleri yapılıyo . kardeşim üst limitlerini çok iyi zorluyo ama makinanın motoruna anahtar değmedi daha. orjinalden değişen arka lastik ve arka fren balatası (zaten bunlar aşınan şeyler ) ve garantiden egsoz değişti . yani çin malının standartının üstünde deyebilirim. ayrıca sağolsn tanıdık ustamızın yaptığı mükemmel benzin-hava ayarından sonra yakıtıda çok güzel şu an
    işte resimler ...

-------------------------------------------------------------------

Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

''server 44'' sana katılıyorum sonuna kadar.bende aynı motordan yok.öyle motordan arabalardan çok iyi anlamam.3 tekerlekli harley davidson'a benzeyen bir motor almayı düşünüyodum ama etrafımdakiler o kadar para motor vericene araba al dediler bende vazgeçtim ve geçici olarak ayağımı yerden kessin diye bisan santana 150 motor aldım ama almaz olaydım.daha aldığım ilkgünlerden başladı motorun heryerinden sorun çıkmaya.yok ampul patlak yok ibreyi göstergesi ışığı yanmıyo,motordan rahatsız edici derecede acayip sesler geliyo,2 hafta bir çok benzin yakmaya başladığı için filtre değişir oluyo falan filan liste uzamaya başladı ve ben çok sinirlendim satan sahipleri ve servisle yüz göz olmaya başladım iice gerildik.bisan'ı aradım ve ipler daha da gerildi. bu sene garantisi dolmadan elimden çıkarsam artık diye düşünüyorum.avukat arkadaşım biraz bilgi verdi ama motor pahalı olsa dava açıcam dava tutarı motoru geçicek ama 2.400 ytl de az değil para kolay kazanılmıyo resmen durduk yere çöpe gitti.bugün yine servise verdim hem suçlu hem güçlü özürleri kabahtlerinden beter olup servisteki ve motoru satan sahipleri beni herkesin ağzına sakız yapmaya başlamışlar ''işte bu kadarlık motor için başımızı şişiren herif bu''diye kaç kez beniişaret ederlerken yakaladım.artık napıcamı bilemez oldum ama sürekli aldığım günden beri servise götürmekten ve msraf çıkarmalarından bıktım.
    [GV]http://www.megarsiv.biz/files/iymgymyyy5dcjyudzj3n.bmp[/GV]

Benimde shalterim var ama henüz motorumla ilgili bi sıkıntım olmadı.Kullanmasını bilene çok güzel bir motordur.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler